Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Renault Twingo Coupé-Cabrio již ve Frankfurtu

31 komentářů

Neblíží se náhodou autosalon ve Frankfurtu a ne Ženava? A nejedná se náhodou o motor 1,2 a ne 1,1?
máte pravdu, bude ve Frankfurtu. Motor by to měl být 1,1, podle předběžných info.
1149 - 1,2 Pochybuji, že by Renault začal dělat 1,1, věřím info, ale v tomhle případě je trochu zavádějící. Jinak čím víc na to koukám, tak se to spíš podobá Cliu CC..
Obsah motoru je 1149 a je to opravdu ve Frankfurtu,ale jinak je to slušnej motor. Mařeno Mařeno trochu více věř info.
1149ccm?, to by nemal byt klasicky 1,2 16v z Clia + Turbo. Ale aj tak pekny vykon 97 kW.
Sleeper
....do série s tím.... 😄
No řek bych spíš opráceně, budeš s tím vypadat poněkud vřele 😉
Nechápu kde se v lidech bere pocit, že kabriolety jsou pro gaye a pro ženský a velký teréňáky pro opravdový chlapy.
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
trochu jsi to překroutil - tam šlo o to, že konkrétně X5 má v US image auta pro ženy
jsou kabriolety a kabriolety
Neni to nahodou CLIO CC protože my to tvarem karoserie
vic připomína Clio a s maskou jak by mohla vypadat po faceliftu
Souhlasím, spíš to ukazuje budoucí facelift Clia III...
lancer24
Po všetkých tých krásnych štúdiach som čakal,že sa dizajnéry pochlapia aj teraz,ale toto vozidlo je jednoducho odfláknute... :no:
Klaudius
Ty si nejaky umelec... Priznam sa, ze by som teda rad videl nejaku studiu od Teba...
lancer24
osobne mam renault rad a po espaci,scenicu či meganu grandtour som si myslel,že pridus niečim peknym,ale vyzera to divne
Tak to je zase argument hodný adolescentního Klaudia. >😁 Nikdy jsi nekritizoval film? A kolik jsi jich natočil? :no:
RS
Design :no: Motor :yes:
Ghostyx
Ta zadni cast se mi taky nejak nezda, ale to je jenom zatim jedna jedina fotka, pockejme tedy na vystavni premieru ve Frankfurtu... Jinak souhlas, motor :yes:
U toho designu máš špatně ten palec. 😉
mám ho dobře, neboj. Je to škaredý jak noc 😉
tudydudy
Protoze,jelikoz a nybrz se zadek dost zvetsil,jiste se tento vuz bude moci pouzivat jako,,maly stehovak",upotrebitelny i pri ceste na dovolenou(pocitam,ze kufr bude mit okolo 350l).Doufam 😉
Velice ošklivé káčátko... no ale přiznejme si, co se dalo od Renaultu čekat že?! >😁
já se po nich nechtěl zase vozit, tak jsem rád, že to napsal někdo za mě >😁
>😁
Jsou i lidé, kterým se líbí něco originálnějšího než Fabia. 😄
Samozrejme, tohle auto je kazdopadne designove odvaznejsi nez Fabia, takze je v tomto ohledu originalnejsi! 😉 Bud se proste cloveku zalibi a nebo ne. Fabia nenadchne ani neurazi, protoze je urcena pro masy 😄
si sklamany ze to nie je technicky prevratna raketa ako nova Skoda Fabia ?? zas sa nasiel jeden * co vie len kritizovat ale sam si nedokaze ani chleba natret nie to este navrhnut auto :-!
Co tu blabolas o nejake technicky prevratne rakete a nove Fabii? >😁 Ja jen napsal ze je to podle me velice osklive kacatko takze nevidim jediny duvod proc me urazet! :no: No a pokud si resis nejaky komplex, tak si napis do BRAVA >😁
Bez urazky , pane, ale ak toto auto je skarede, tak nemate oci...Je to bezdovodna zaujatost!!!!