Novinky
0
mám v Peugeotovi Partner 1,9D motor o výkony 51 kW. Je to tedy taky skoro dvoulitr, ujel bych mu ???
0
No tak to asi fakt tezko >😁
0
2.0 TDI ho dá, vyzkoušeno v Italii, a to jsem vez 2 osoby a kola...
0
To není žádné překvapení, 2,0TDI dá všechno na Světě. Známý známého, který je dobrým známým mého známého má Octavii 2,0TDI a s kufrem naloženým po střechu, čtyřmi těžkými horskými koly na střeše a zapřáhnutým, plně naloženým šestimetrovým karavanem si v pasážích nad Monte Carlem (kde se normálně jezdí rallye) vychutnal BMW M3, 130i, Caterham, Veyrona, 996 GT3 a Clio RS (všichni jeli náhodou kolem) a podle digitálek jeho kluka byl na Col de Turini rychlejší než Loeb! :-!
masO
0
>😁 >😁 >😁 :yes:
0
😄 😄 😄 😄 😄
0
Já věděl, že se někdo chytne. >😁 :yes:
0
Já věděl, že se někdo chytne. >😁 :yes:
Ricardo
0
:yes:
Ricardo
0
Hele vole to jako fakt? >😁 >😒]
0
>😁 tak ty vole to je pekna hovadina.......chcem to vidiet......
0
130 kw na dvoulitr je hodně slušný, ale jestli chcete zažít pořádný svezení v SUVčku, tak doporučuji 3.0sd. Jedna taková X3 mi stojí v garáži a gaždá jízda s ní je zážitek.
Tak až uvidíš 320d e90 a bude na Tebe blikat,tak jsem to já.Tak pak někde zastav a pokecáme.Ta X3 s 3.0sd je skvělá!!
Konecne se BMW pripojilo ke standardu ostatnich,navysovat vykon u turbodieselovych dvoulitru s pouzitim jedineho turbodmychadla.To je dost 😉