Novinky
ma v oblube posielat na divne cesty.
Mna uz poslal na obchadzku k colnici, kde cesta koncila zavretou branou a bolo sa treba vratit cez colne pasmo, alebo nasiel skvelu cestu, skratku medzi dedinami, ktora koncila polnackou pre traktory s 20-30cm hlbokymi kolajami.
Pripadne najde skratku, urcite dobru, aj napriek zmene parametrov trasy, ktora namiesto 8km ma len 7km, akurat ze to dlhsie je hlavna cesta 2.triedy a ten magor smeruje na kratsiu, 3. alebo skor 4 a nizsej .triedy, kde sa dalo ist tak 30kmh, lebo to bolo derave a preplatane.
Tie prusery s kvalitou cesty ma skor asi posledne 3roky, nejak zmenili logiku vah urovne cesty voci dlzke a posiela to do tramtarie.
Tiez daktori ludia fandia gugle mapam v predpokladanych casoch jazdy, len akosi im nedochadza, ze najma trajekty si idealizuje a trajekt neodchadza presne, ked si google mysli, tak hodina cakania navyse, namiesto obchadzky po ceste, velmi potesi.
Mna uz poslal na obchadzku k colnici, kde cesta koncila zavretou branou a bolo sa treba vratit cez colne pasmo, alebo nasiel skvelu cestu, skratku medzi dedinami, ktora koncila polnackou pre traktory s 20-30cm hlbokymi kolajami.
Pripadne najde skratku, urcite dobru, aj napriek zmene parametrov trasy, ktora namiesto 8km ma len 7km, akurat ze to dlhsie je hlavna cesta 2.triedy a ten magor smeruje na kratsiu, 3. alebo skor 4 a nizsej .triedy, kde sa dalo ist tak 30kmh, lebo to bolo derave a preplatane.
Tie prusery s kvalitou cesty ma skor asi posledne 3roky, nejak zmenili logiku vah urovne cesty voci dlzke a posiela to do tramtarie.
Tiez daktori ludia fandia gugle mapam v predpokladanych casoch jazdy, len akosi im nedochadza, ze najma trajekty si idealizuje a trajekt neodchadza presne, ked si google mysli, tak hodina cakania navyse, namiesto obchadzky po ceste, velmi potesi.
Jo navigace od googlu je tak úžasná že vás dokáže navigovat autem i na cyklostezku .do jednosměrný v protisměru a udělat velký oblouk i když na místo určení stačí jen projet 1 ulici.Takže ji beru jen jako berličku a ne jako 100% spolehlivou
A kdyby se řidiči na základě třeba informací o nesjízdnosti hlavní komunikace z rádia rozhodli pro tuto objížďku podle papírových map, taky by z toho byl článek?
Navigace je pouze pomůcka. Vždy se musí brát z rezervou a pouze jako pomocník, nikoliv jako, že mi navigace vždy stoprocentně navede přesně.
Nakonec kdyby ta cesta možná nebyla poškozena vodou, tak by třeba dorazili v pořádku.
Navigace je pouze pomůcka. Vždy se musí brát z rezervou a pouze jako pomocník, nikoliv jako, že mi navigace vždy stoprocentně navede přesně.
Nakonec kdyby ta cesta možná nebyla poškozena vodou, tak by třeba dorazili v pořádku.
A to mi to ukazovalo v zásadě hlavní cesty. Asi největší překvapení mě čekalo za Altou v Norsku, kde na úseku cca 200m byly dvě značky oznamující nerovnosti na cestě a následně jsem sjel do šotolinového oraniště, v něm pak pokračoval několik km.
Takže chápu, že to může být matoucí, obecně jsem vyměnil používání Google maps za Mapy.cz, pokud se pohybuji po ČR. Jsou tam čerstvější informace a rychleji reagují na změny a stavební práce na cestách, uzavírky atp.
Prujezdnost cest je treba brat s rezervou. Zaznamenal jsem i jeden pripad, kde to byl asfalt, navigace to hlasila jako prujezdne, ale cestou tam byla znacka slepe. No riskl jsem to. Zkuncil jsem ve vesnicce, kde pak cesta pokracovala schody 😁. Opet to bylo v kopci, jel jsem jako na potvoru s vozikem (nastesti relativne prazdnym), takze jsem jej musel odpojit, rucne otocit a pak otocit auto, zapojit a jet zpet. Proste takova sranda Tomtom zkratka. Je treba byt leckdy byt na pozoru pri prujezdu, kdyz jsou to malickate okresky ci polni cesty.