Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nejaktivnější diskutéři v roce 2023: Vítěz nedal nikomu šanci!

126 komentářů

Stejsn
kvantita a kvalita často nejdou dohromady a tak několik z této top tabulky mám dlouhodobě v ignore listu.
Franta Dobro
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
ACE.
Napsal troll 😁
Fomax
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Anonym
Tak tak, zelená elektroúderka jsou ti nejlepší vid. No s 754 fejkovejma multinickama vyhrát nejde Hammuno, to se nesčítá 😄 😄 😄
Mikesus
Kdepak. Zjevně nejlepší jsou ti, co pro svoje pohodlí podporují vraha a ještě se tím chlubí.
Anonym
Já nikoho nepodporuju, utopisto.
Maximálně techniku a lidi kteří jí vymysleli a vyrobili
wakantanka
Twl rozumieš aspoň tomu čo napíšeš?
ACE.
Holt nepodporuješ ty správné vrahy co tito fanatičtí zoufalci s pohledem na svět vysvětlený ČT a Novinkama zbožňují.
traveldrive
Správne. :yes:
traveldrive
Zase sem ťaháš politiku? Ešte toho nemáš dosť?
ryccardo
Muzes vysvetlit vetu: pro svoje pohodli podporuji vraha a jeste se tim chlubi?

Konkretne mi neni jasny to pro svoje pohodli.
Anonym
a doufám že důvěru do mě vloženou nezklamete.

Podpisy dávám až na letšiti 😄
Mikesus
Tohle bylo hodně trapné. Leda že bys odletal směr Moskva. To bych ti přišel i zamávat, aby sis užil svůj milovaný sovětský svaz.
Anonym
Sovětský svaz se rozpadl 26.12. 1991, tedy přesně na den před 32 lety.

Měl si poprosit ježíška, aby ti dal pod stomeček hodiny dějepisu, šikly by se ti 😄 😄 😄 😄

A do Moskvy nejde odlétat, neb tam nic díky sankcím neléta, musí se přes Turecko nebo Dubaj. Měl by sis doplnit znalosti, sou na hodně špatné úrovni utopisto 😄

Nemůžeš překousnout že zelenou úderku překonal člověk, co je ryzí petrolhead a co sem chodí 24,5 roku 😄 Já mam totiž auta opravdu rád a už od dětství.
Příští rok v létě bych měl dostat redakční cenu k 25 letům, za věrnost. Nikdo jiný tu tak dlouho není.
Vy jste v dobý době místo čtení auto.cz tahali někde dřevěnýho kačera, Lojzíku 😄 My jsme tu v té době diskutovali o autech a F1
Tak tu nedělej machra
Anonym
Vždyť to vezmi přes Turecko. Na složitosti cesty k báťuškovi přece nezáleží. V CCCP vynalezli ta nejlepší auta na světě tak fidluj.
Anonym
Mno než litrová šáde s 50 HP byl lepší ten licenční fiat ala Lada nebo Volha.
To mělo aspon trošku motor. Ale to je marný ti vysvětlovat vid.

Petrolheadi už byly i za totáče a v roce 1985 valili ojetou Tatrou 603 a Volhou, nebo měli Mercedes a bylo tu i pár amerik dokonce, zatímco ty nebo tvůj papínek drandili uslintanou 1,2kou a na víc neměli koule si koupit. Jo a peníze šly vydělat i tehdá, mohl si dělat bokem meloucháře a mít 5000 Kčs měsíčně. Kdo ti bránil.
wakantanka
Čo ty vieš o totalite? Tie tvoje optimistické spomienky sú nepodstatné. Takých máme všetci kopu.
Anonym
Vím toho dost, mluvil sem s desítkami lidí co to zažili.
S těmi co režim nenáviděli i s těmi co jim nevadil.
Mam informací že bych je mohl rozdávat a k tomu mam ještě archiv asi 5000 ks fotek z té doby co nafotil táta.
wakantanka
Ty si jak ten Dežo, ktorého sa pýtali aké jedlo má najradšej. On že bryndzové halušky! A už si ich jedol? Nó ne, ale brat raz videl. 😊 Ale hlavne že v tom máš jasno 😁
traveldrive
A koľko z toho optimizmu ti zostalo dnes?
KANKUNEN
Lhát, to je sovětská vlastnost.
Franta Dobro
topten
to je vlastnost komunistu, levicaku a dezolatu
zdaleka ne vsichni patrime do tyhle kategorie
😄
ryccardo
Udavani je uz zase in. Rika se tomu -Whistle blowing
traveldrive
Nie len sovietska. Je to, žiaľ, vlastnosť všetkých mocných, pretože si myslia, že môžu.
rohYpnol
Víš co?
Zapoj se do své zásuvky, užij si 230V z ruského uranu a hoď se do klidu 😒]
Ela Hop
Příspěvek podléhá schvalování.
Franta Dobro
Anonym
jsi nahlášen, fejkovej trolle
ericn
Řekni Doníkovi, ten se na tvůj podpis určitě třese a hlavně na tvoje první místo, tak snad příště 😒] :yes:
Ela Hop
Příspěvek podléhá schvalování.
3_diamanty
Ked ti najaktivnejsi mali aj cez 4000 prispevkov rocne a aj ten 20ty v poradi mal okolo tisicky.... bejvavalo... a nie som zda sa sam koho to tu uz tak nebavi ako kedysi... uz len cakam kedy cela stranka bude premium ... top trojke gratulacia ... :yes:
Anonym
jojo, ty časy sou pryč.
6 lidí z TOP 20 je zelená úderka, které na autech zajímaj jenom emise. A jestli to kufru daj kočárek a 3 pytle s rašelinou. A neustále sem tahaj politiku a věci s auta nesouvisející.

totální úpadek a degradace společnosti a ješti si o sobě dovolí tvrdit, že maj rádi auta. HAHAHA.
VTIP století.

Víš jaký je rozdíl mezi petrolheadem a osobou užívající auto na přepravu z A do B?

že když já sem se díval na Belmonda, Policejní akademii , Bullita, Vanishing Point , filmy s Funesem, Pretty Woman atd tak já sem říkal že jednou chci jezdit těma amerikama a nebo Rollsem.
A ti druzí koukali jen na film anebo snili že si jednou taky koupí to Ritmo nebo Alfu, s kterou tam jezdil Belmondo. A dál nedošli, protože jak praví klasik - malý je ten, kdo malý má cíl 😄
A tak si šli koupit jako první auto Golfa s 1,6 kou a 75 HP nebo Favorita s 1,3 a 60 HP a já měl jako první auto 2,5 V6 se 160 HP 😄
Mr.Murphy
O Alfu se neotirej ty gumo.... poradny youngtimer od Alfy stoji vic nez ty tvoje V8 popelnice.... :-!
Anonym
taaak určitě 😄 Moje V8 popelnice stojí v TOP stavu až 2 mega 😄
ryccardo
Me do zeleny uderky laskave netahej Bariku 😉
traveldrive
Nie je o čom a občas aj nie je s kým. Potom je jasné, že sa to často hrotí a diskusia ide tam, kam by nemusela. Na našu škodu.
Avantime
Mňa autá rovnako zaujímajú ako pred desiatimi či dvadsiatimi rokmi, ale spoločnosť sa mení a s ňou aj používanie technológií či samotné vnímanie áut. Kedysi to tu bol taký príjemný moderný podnik, dnes je to zafajčená krčma s otravnými štamgastmi, ktorí si dookola melú to svoje a nič iné alebo nové nie je pre nich prijateľné. Veľká nude. A tak len vojdem, dám si panáka na bare a idem domov.
WinDiesel
😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
to je opravdu úžasné, oceňovat trolly 😄
Ja Prvni 123
To bylo prvni, co mi slo hlavou.

Dobre, tak je nedokazou odfiltrovat... ale aby je jeste vyhlasovali jako viteze?

🤪
ericn
Tak možná by stačilo bloknout jednu IP adresu a byl by klid 😉
Franta Dobro
ericn
Aááá potrefená husa se ozvala 😉
Franta Dobro
Emel
Počet příspěvků je počet příspěvků. Já jsem rád za každou statistiku...

Víte co... troll je někdo, kdo jen pokřikuje a rozpoutává hádky. Já se třeba s prvníma dvěma pánama moc neshodnu... ale trolové to nejsou, oba se o auta hluboce zajímají a Barikova garáž tu jistě patří k těm zajímavějším. Vlastně je to zajímavý kontrast na špici... možná si nejvíc povídají spolu 😁
Anonym
Moc nerozumím. Baryk je sice trapný prorusky troll ale uznávám, technicky má většinou slušný background. Nemyslím si, že je tak znalý, spíše opisuje internet ale budiž. Ale říct, že elektrofanatik Vito rozumí autům je nad moje schopnosti chápání. Vždyť on nerozumí ani těm EV, bohužel.
Anonym
Pominu ted plky o proruském trollu, milionkrát vyvrácené tím, že sem tu milionkrát psal že je mi nějakej Putin zcela u zádele a když tam zítra nebude, jedině dobře.

Zaměřím se na druhou část, jak opisuju internet.
Já si myslím že toho o autech vím dost, to svědčí i tom, že už sem byl u několik nákupů aut kdy si mě brali jiní jako konzultanta a myslím že si toho na autech umím i dost udělat a dost už sem si toho udělal. A myslím že toho vím poměrně dost o motorech a stále se snažím i vzdělávat dál . Rozhodně si o sobě nemyslím, že sem sežral šalamonovou ho*no, jak se říká a vím vše, ale myslím že sou tady lidi co by byli vůbec rádi, kdyby věděli aspon to co vím já.
Samozřejmě už pár před pár lety sem se vydal cestou specializace a orientuju se výhradně na americká a britská auta, tu sovětskou a ruskou techniku mam jako pasivní koníček, nebot má velmi blízko k té americké, pojetím, výdrží, jednoduchostí a robustností.Kdo ví něco o technice a dokáže do toho nemotat politiku a klišé jako dobrý a špatný, východ a západ, rusáci a amíci, agenti a spojenci....tak to chápe a ví jak to spolu souvisí. Já mam rád USA i Rusko, ale nikoliv jejich politiku. Ta stojí za bačkoru jak americká, tak ruská. Ale obyčejní lidi sou fajn z obou zemí a mám tu čest, že znam jak američany tak rusy co jsou naprosto v pohodě.

Ostatní auta z jiných zemí sleduju jen okrajově v rámci všeobecného povědomí.
Emel
Já si s Donem parkrát pokecal dobře...
A obecně - myslím, že máme dost štěstí na to, že takových těch opravdových trollů je tu málo a obvykle nemají dlouhý život. V jiných diskusích uvidíš lidi, jejichž jediným smyslem života je přesvědčovat ostatní o názoru někoho třetího a u kterých máš pocit, že ani žádné argumenty nečtou a jen do tebe valí nějaké fráze, vlastně to ani žádná diskuse není.
rohYpnol
Ano. Typický Hamuna a jeho dotace... 😁 😁 naštěstí se sám úplně odkopal svými příspěvky, chováním a multinicky...
ericn
To mi řekni, jak se dá s takovým elektrofanatikem dobře pokecat? 😉
rohYpnol
Já si třeba pamatuji na Staňka, který se dnes prezentuje jako Electro Dad.
Když ještě nebyl takto známý, tak jsem se s ním potkal na jedné debatě.
A začal jsem se ho ptát na otázky spojené s EV. To byly reakce typu - aha, to je zajímavá otázka, nevím, nad tím jsem nepřemýšlel... atd. V principu to vůbec není chytrý člověk. Je to jen nositel vlastního vlastně prvotně cizího, přesvědčení a hlásná trouba jednoho omezeného vnímání. Takový Goebles Leyenové a Timmermanse.

Ale jsou i majitelé EV, kteří mají mozek stále k tomu, k čemu je určený. A vědí, co EV znamená a jaké jsou nejen přínosy, ale také negativa.
ericn
Tak zrovna jeho videa mi moc záživné nepřijdou. Je to dost nuda 😉 Jinak chápu, že jsou situace, kdy EV má smysl, viz třeba Rohlík nebo městské služby, např pečovatelská služba atd. Chápu i toho, kdo má barák na předměstí a dojíždí malým EV autem (např CitiGo-e) 20km do práce a zpět. Pak má doma druhé auto, spalovací a tím obslouží vše ostatní :yes: Nikomu nic necpe a vyhovuje mu to…
Anonym
Staněk ala Elektrotatka je pouhopouhý fanatik .

Takže není divu, že tomu nerozumí, to jsou jen šiřítelé cizích názorů a borci, který maj pocit, že je osvítil duch svatý a že byli určeni dělat osvětu 😄 😄 😄
Emel
Třeba jsme se spolu zamýšleli nad efektivitou motorů... co si tak naposledy vzpomínám. Nebo o elektromobilitě... o tom, jak důležitý je dojezd a o price value u elektroaut...
KANKUNEN
to zvládl. Vrahů obdivovatel a nadšenec primitivní techniky.
Anonym
Už ti někdo řekl že si trapnej? 😄

Primitivní technika funguje, ta supermoderní je po 150 tis zralá na GO 😄 Sranda co
https😐/www.autoforum.cz/…-tomu-co-uz-mel/

Tak si běž pustit fejkovej zvuk z repráčku a neotravuj
Franta Dobro
topten
poradi o mnohem vypovida 😄
Franta Dobro
topten
sem posledni
tedy nejmin hloupej
ostatni se nekvalifikovali
😄
traveldrive
nefandi si 😉
kosmonaut
Vzhledem k otřesné kvalitě diskusí je to spíš sbírka kreténů. Jakože GTI byl *** par excellence, ale diskuse měly úroveň a člověk neměl pocit že se překřikuje s osazenstvem základní školy.
Franta Dobro
Avantime
Čo s ním je? Vieme ho nejak vyvolať z diskusného záhrobia? 😊
ericn
Pravda, zajímalo by mě jeho hodnocení aktuálního apoštola a celé iD řady 😒] Byl by tak nadšený jako předtím? 😉
Mr.Murphy
vetsina diskusi je uplne o ho*ne.... :no: z 90% je to jen hejtovani, ze by se realne probirala auta, to je davno pryc.
Ozzman
Opět přebírám bronzovou pozici, mám mnohem méně ,než poloviční aktivitu, co jsem míval dříve, posledních pár měsíců sem skoro nechodím…stejně jako ostatní..není asi lepší důkaz upadající kvality
ericn
No jo, celkově tenhle web upadá a nejen diskuse. Také kvalita článků a výběr testovacích aut i témat. Beru to tak, že peníze nesmrdí a co chtějí automobilky tlačit, to redakce bere včetně peněz za to… Dost pochybuju, že ta auta testují, spíš to občas vypadá jako by opisovali odkudkoliv… včetně marketingových materiálů automobilek atd…

Bohužel nic lepšího, z českých webů o autech, asi aktuálně není…
Mr.Murphy
tak tak.... ale neni to jen vec tohodle webu.... o cem se chces u soucasnych aut bavit? dyt uz nas to nikoho skoro nebavi.... 😒
Anonym
A proč jezdíte auty která Vás nebaví? 😄 😄 😄 😄
To je jako jíst jídlo co mi nechutná a chodit s holkou, která se mi nelíbí a poslouchat hudbnu, po který máš kopřívku.

Ale proti gustu žádný dišputát 😄
Emel
Mr.Murphy ale nemluvil o autech, kterýma jezdíme, ale o autech, o kterých tu čteme. A tam s ním musím souhlasit... když je nějaká autonovinka, tak už člověk ani nedoufá, že by to bylo nějaké zlepšení oproti předchůdci. Co si k tomu chceš napsat?
PS: já si zase nějaký zábavný auto pořídím... až v něm budu jezdit sám.
rohYpnol
Náhodou. U nových aut se opět je o čem bavit. Třeba jak ošetřit proti korozi, čím a jak natřít spodek, co do dutin, jak zabránit vrzání, jak vyřešit nefunkční výbavu, atd. 😒] ... vrátili jsme se do doby před 89... včetně toho co koupit, kolik to stojí, kdo na to má... jen samozřejmě v trochu jiném pojetí.
Hendly
Ne. Do doby pred 89 jsme se rozhodne nevrátili. Ten rozdil je propastny.

Rohypnole proc zrovna ty po tom co jsi zde napsal absolutní technicky nesmysl pises tohle?
adamzprahy
Mě auta pořád baví, ale nebaví mě ty keci směrem k elektromobilitě a neustálé dokazování obou táborů o svojí pravdě. Místo aby se řešilo čím jezdíme a co vybrat dnes, tak se musíme hádat co si koupíme za 20 let. To platí stejnou měrou na extrémisty z obou táborů.
DonVito
lyon667
Výjimečný záchvat sebereflexe se cení. :yes:
rohor
Aha tak nejsem sám komu hned přišlo, že to píše sám o sobě.
rohYpnol
Gratuluji Barikovi. Děkuji všem diskutujicim kteří diskutují slušně, mají 1 nick a reprezentují svůj názor který neutlačuje ostatní.
Děkuji všem, kteří cti svobodu názoru, svobodu volby, svobodu pohonu. Protože právě svoboda volby je to, co nám euroekofašistická eurohujerská sebranka ze západu krade za zády, zatímco využívá strachu z války, která se nás týká mnohem méně než hrozba jménem Evropská komise a Green deal :-! Protože i kdyby se problém Ruska vyřešil, tak problém Německa, Francie a dalších zemí, které vnitřně selhávají, se nás dotkne stůj co stůj.
Anonym
Mě vždy nejvíc pobaví když proruský troll plácá o svobodě.
rohYpnol
Hele... přeji krásné svátky.
Mr.Murphy
jj dekuje vsem za slusnou diskusi a zacne s fasismem :yes:
rohYpnol
Hezké svátky, užij si volno.
Anonym
díky :yes: :yes: :yes:
Hendly
rovna se nejspis 1534 otázek bez odpovědí.
Stejne by me ale asi nejvic zajimalo jestli je Barik realna postava. 😀
Protoze predstava, ze to neni satira a nejaky zvraceny humor je dost děsivá….
Hezké svátky a pohodu vsem.
ericn
Tak myslím, že už jen jeho “garáž” prokazuje, že ano. Dost pochybuji, že nějaký troll by se s tím dělal 😉

Pěkné svátky všem :yes:
Anonym
Jsem výtvor umělé intelegence, kterou sem nasadila FSB už v roce 1999, tím předběhli západ o 22 let snahou o rozvrat místní automobilové obce 😄 😄 😄 😄 😄

Tak ted konec sarkasmu, pokud tě děsí jen tohle, tak si na tom dobře. Měli by tě děsit trošku jiný věci.
A pokud to myslíš jenom z 10% vážně, tak kdyby bl*st nadnášela, už si překonal Muska a byl si na Marsu jako první.

Ty moje auta na srazech tam přivezli martani a fotí je GRU dronem a sem posílá fotky, že jo Borisove
https😐/ibb.c👋M5Dj8Td
😄 😄 😄 😄 😄
rohYpnol
Já teda nevím, ale neposlala náhodou naše ministryně války na Ukrajinu pomáhat sovětskou techniku?!? ... Nebo Ukrajině tou technikou NE-pomáháme?!? ... 😒] 😉

To jen tak na okraj takové šťouchnutí do prázdných hlav některých... 😉
Anonym
Sami ukrajinci tu sovětskou techniku používali a co je největší prča, i tu ukořistěnou ruskou. Neviděl sem rusy, že by na Hummer a Bradley namalovali Z a jeli s tím na ukrajince.

Ukrajinci to s ruskou technikou dělaj běžně.

Takže ten posmívaný sovětský šrot už na obou stranách zabil statisíce lidí. Divný co, na to že to nefunguje a údajně to nic netrefí.

Akorát tu ex-sovětskou techniku od ledna budou muset nechat na poli, protože jim nějak došli náboje do toho a nikdo v Evropě už žádný další nemá.....

Pro diskuzní kašpary co to zas stočí na podporu Putina - krom aut se zajímam i o letadla a vojesnkou techniku. Takže narozdíl od nich vím že Ochotnik je dron a ne ruská pomázánka a že Tosočka je raketomet a ne šproty v tomatě 😊
traveldrive
Na to je škoda reakcií, kámo.
Hendly
Jak jsem psal, predstava, ze takto nekdo fakt premysli a mysli to vazne je děsivá.
Nastesti je celkem jasne, ze je to prorusky troll tolerovány redakci.
Anonym
Jedinej kdo sem tahá furt politiku seš ty.

Prča je, že přitom podporuješ čínskou e😜anzi v Evropě a likvidaci Evropského průmyslu čínou, která už se t+ěší až ho levně zkoupí nebo až nahradí jeho produkci svojí 😄

Čínskej agente 😄

Tady byla řeč o zbraních, nikoliv o politice. Komentuj armádní techniku nebo bud zticha.
https😐/armadnizpravodaj.cz/…2s35-koalice-sv/
Anonym
PS: doufám že poctivě sabotuješ veškeré západní firmy, co neopostili tamní trh třeba jako Globus - viz video, které ukazuje prázdné regály v rusku a hladovějíccí, kteří si nemaj co koupit 😄 😄 😄
https😐/www.youtube.com/watch?…
Mokrous
Bába se nedá poslouchat, ale tu nabídku nedají dohromady ani všechny řetězce u nás.
Anonym
Asi tak nějak a koupíš tam i Kinder vejce, Coca Colu, Vodku Finlandia atd atd.
Sankce šlapou, instagramové ruské barbíny, stříkající na sebe Channel, v tričku Versace se tomu tlemí do Iphone tak mohutně, až se třese celý Range Rover v kterým jedou 😄 😄 😄 😄
Mokrous
Tak já taky nejsem milovník Vláďy, ale bylo mi od první vteřiny jasný, že sankcema se akorát budeme mrzačit my a jeho to jen posílí.
Na jedný straně furt teče všechno sem. Co ne napřímo, tak zdražený přes překupníky s cinknutejma papírama a naopak zase ze západu všechno v klidu teče k nim. Přes milion cest a překupníků. Turecko, Kazachstán, Čína, Dubaj a milion dalších.
A omezení jen rusáka přinutí opustit pohodlnou cestu nákupu a nahradit jí vlastní invencí a výrobou.
Takže si můžeme zatleskat, že ze závislých troubů postupně vyrábíme silného nezávislého medvěda.
Hendly
A je to tu zas. Co je opakem sankci?

Je to jak syndrom mlacene manželky, rusko tu vytvořilo závislost na levnem plynu, tu pak využilo k vydírání a ty volas po tom se znova stat závislým.
Anonym
Mít alternativy není stát se zcela závislým.
wakantanka
Ty si korunovaný kretén, keď bohorovne šíriš klamstvá a nepravdy. Ukrajinci boli toť do nedávna súčasťou sovietskeho zväzu a z toho vyplýva aj to s akou technikou zväčša disponujú. A my vyspelý teraz západ sme tej sovietskej techniky mali tiež kopu a pretože k nej mali aj Ukrajinci zázemie poslala sa tá ako prvá. Postupne dostávajú západnú techniku a len si ju chvália. Že rusi nepoužívajú koristné Bradley či Hummer? Nemám ten pocit, že by sa im dostalo do rúk viac kusov v použiteľnom stave. Takže si ďalej klam koľko chceš a žij v predstave o nět analoga technike. Fakt je ten že ani ten Leopard 1A5 nehádže po zásahu svojou vežou na 5 poschodie ako to radi robia tie skvelé stroje T72 či T90.
traveldrive
A čo vyhral, keď je víťaz?
rohYpnol
Já třeba stále čekám, že mě redakce nabídne jako největšímu EV haterovi co kdy diskuse ACZ poznala na měsíční test EV 😒]
Abych pochopil, jak hrozně se pletu a jak hrozně jsem omezený ve svém špatném světonázoru, který zabíjí nejmíň 10 ledních medvědů měsíčně a zvedá hladinu moří o půl metru za rok 😁 😁
Určitě je totiž podle vize Ursuly a Timmermanse správně jediné pokud mám nejmíň 3 Tesly v garáži rodinného 10+4 s bazénem (samozřejmě na solár...), případně nějaké ID a nejmíň 1x měsíčně lítám private jetem zkontrolovat, jak se má adoptovaný Kowalski na jižním pólu.

Samozřejmě v čínských hadrech, které si pořídím ekologicky tak že 4x vrátím špatné velikosti about you v kartonech, které jsme vyrobili ekologickou elektřinou na čínských FVE panelech s pomocí čínských střídačů... a to diky letence, kterou jsem si objednal přes WiFi na smart lavce z Číny v Bruselu čínským telefonem ... 😒]
traveldrive
Nedostával prvý, alebo prví traja kedysi nejaké tričko, knihu alebo proste niečo?
rohYpnol
Ano, první místo bylo oceněno.

Dnes bohužel vztah diskuse a redakce je úplně jinde než kdysi býval.
Arese
JJ, kde jsou ty časy... 😒 Je vidět, že po marketingové stránce je auto.cz v hlubokém komatu. 😒 :no:
ericn
Aneb Blesk přístup 😉
rohYpnol
Za mě je diskuse jeden ze způsobů jak dát redakci zpětnou vazbu a jak společně komunikovat.

Když napíšu že test Berlinga N1 za mě stal za prd, tak mi nejde o to sepsout autora. Jde mi o to, aby třeba příště byl test lepší. Když do diskuse píšu ze grafika současné podoby diskuse je marná, tak účelem není shazovat grafika. Cílem je, aby se třeba někdo zamyslel, jestli opravdu tahle podoba je vhodná.

Říká se tomu konstruktivní kritika... Navíc já i vnímám, že redakce se mnou třeba i může souhlasit, ale třeba s tím nedokáže nic udělat, protože korporát CNC a všecko musí někdo podepsat, schválit, zaplatit...
traveldrive
:yes:
s0va
Je vidět, že zdejší “vítězové” mají houno co na práci, když mohou tolik času promarnit v diskusích. 😒]
rohYpnol
Přesně! Zatímco správní intelektuálové sofistikovaně konzumují po boku svých žen večerní televizní noviny následované edukační ordinací v růžové zahradě... 😒]
Anonym
😄 😄 😄 😄 😄 :yes: :yes:
ericn
Trefné :yes:
traveldrive
Závisť je hrozná vec.
Arese
...jelikož jsem se před rokem zařekl, že zdejší účinkování zde již výrazně omezím. Neustálé útoky zdejší hrstky elektrofašistů ale byly natolik odporné, demagogické a zběsilé, že jsem do obrany široce dostupné a řidičsky uspokojivé individuální mobility nakonec opět vložil více času a energie, než jsem měl v úmyslu. Člověku to prostě nedá... 😄
Hendly
a to i pod nicky rohor a dalsi😀
Arese
Nikoliv, nikdy v životě jsem sem nedal jediný příspěvek pod jiným nickem, než ARESE a na této zásadě nebudu nic měnit. 😄
Hendly
Pak je tedy dost divné, ze se za nick rohor omlouvas a jedine ty a on znáte Jiřího Tleskace…
Ono takove tvrzeni na netu ma váhu asi jako kdyz Barik pise ze neni rusky troll protoze napsal ze neni rusky troll.
Arese
Hele, upřímně - co ti je nebo není divné, mi je naprosto šumák! 😄
Hendly
Přiznání slo asi tezko očekávat.
Spis si kladu otazku kolik tady je tedy skutečných lidi, protoze kdyz se podívám na četnost prispevku a kouknu ze “rohor = roman horký = arese” tak to je dost velka cast diskuse.
rohor
Ty veliký ko*ko*te nespojuj mě do jedné osoby s Arese ču*rá*ku trapný.
Že mám 2 přihlášení Roman Horký a rohor, což je ro(man) hor(ký) to je veřejné a křišťálově čisté.
S Jiřím Tleskačem jdi taky do pr*dele já jsem chybu uznal a omluvil se a že to Arese předtím potvrdil za to nemůžu asi jsem ho spletl. Jen hovado jako ty nad tím onanuje.
Arese
:yes: 😄
Horký Rom
Jsi nahlášen.
Anonym
A že DonVit👋Hendly je jedna osoba, to bude někdy přiznání? 😄
Podle sebe soudím jiné vid, utopisto.
Anonym
ruský troll by otevřeně podporoval Putinovu vládu anebo ruskou agresi.

Nějak sem si nevšiml, že bych toto někde činil, prolhanino 😄
pradeda777
....jsem se též umísťoval v první dvacítce, ale od doby, kdy nám politici a média vnucují BEV "horem dolem" a zajímavé ICE vozy se prakticky vytratily z nabídky automobilek, jsem ztratil motivaci se častěji zapojovat do diskuzí. A bohužel bude hůř..... 😒 Anyway.....vše dobré všem tady na auto.cz v Novém roce 2024!
traveldrive
Skús si aj v tom "zlom" nájsť to dobré. Diskutovať môžeš o pohodlí, o ovládaní auta, o dizajne, čomkoľvek. Ani pri spaľovákoch si nechcel mať každý, o ktorom sa diskutovalo, a reč tiež nebola vždy len o motore. 😉
Barry Lyndon
... být tu v první 20cítce... Koukám, že má prokrastinace je horší, než jsem si myslel 😁 .