Novinky
Za mňa sa nové autá nikam neposúvajú, práve naopak. Akurát viac displejov, hrabanie sa v menu, šetrenie na kvalite, stále ťažšie autá, rozpačitý dizajn, zdražovanie pre rekordné zisky a nezmyselné investovanie.
Veľa výrobcov sa nechalo zlákať Tesla prístupom a neúspešnou snahou o úspech na čínskom trhu.
V kombinácii s predpismi EÚ kde Fabia Combi musí skončiť, ale 3 tonové autá do mesta sú eko.
PS: za mňa redakcia auto.cz po novom celkom pokrok a snaha o zlepšenie.
Veľa výrobcov sa nechalo zlákať Tesla prístupom a neúspešnou snahou o úspech na čínskom trhu.
V kombinácii s predpismi EÚ kde Fabia Combi musí skončiť, ale 3 tonové autá do mesta sú eko.
PS: za mňa redakcia auto.cz po novom celkom pokrok a snaha o zlepšenie.
A v cem je ten pokrok?
Snahu ohodnotit nedokazu. Ale jestli tam je, tak se mini ucinkem.
Snahu ohodnotit nedokazu. Ale jestli tam je, tak se mini ucinkem.
Kvôli čomu ešte chodíš na auto.cz napriek tomu, že vnímaš drsnej propad kvality? A ak by mali byť 3 veci, ktoré by sa mali zlepšiť, aké by to boli?
Mňa by napríklad potešili jednoduché veci: unifikované testy spotreby, fotka kufru s rozmermi v každom teste, a viac testov jazdených áut 4-8 rokov (keď už nám to starne a lepšie nebude, možno aj oživením moje.auto.cz - napr za recenziu premium vstup na mesiac zdarma).
A ako bonus pokojnejšiu diskusiu.
Mňa by napríklad potešili jednoduché veci: unifikované testy spotreby, fotka kufru s rozmermi v každom teste, a viac testov jazdených áut 4-8 rokov (keď už nám to starne a lepšie nebude, možno aj oživením moje.auto.cz - napr za recenziu premium vstup na mesiac zdarma).
A ako bonus pokojnejšiu diskusiu.
Kde dáváte lepší gumy u předokolky? Já dávám ty lepší dopředu a na konci sezóny sundávám ty lepší nebo stejné zezadu.
Ja je davam taky dopredu.
Obvykle kazdou druhou zimu jdou ty co byly vepredu dozadu a ty co byly vzadu vyhodit.
A tak uz od nepameti. Takovy kolobeh pneu na aute.
Vetsinou je necham vzadu i na leto... a tam se dojedou.
Tim, ze jsou 4+ let stare a sjete na cca 4 mm, tak jsou ztvrdle a "nezmoli" se, takze je to uplne v pohode.
Obvykle kazdou druhou zimu jdou ty co byly vepredu dozadu a ty co byly vzadu vyhodit.
A tak uz od nepameti. Takovy kolobeh pneu na aute.
Vetsinou je necham vzadu i na leto... a tam se dojedou.
Tim, ze jsou 4+ let stare a sjete na cca 4 mm, tak jsou ztvrdle a "nezmoli" se, takze je to uplne v pohode.
Vsetkym fandom aut prajem Vesele Vianoce a nech Vam to dobre jazdi a ste spokojni ... u nas v KE od rana krasne snezi ... tak pozdravujem vsetkych... hlavne nech je pohoda... a aj ta za volantom ... :yes:
Za sebe muzu rict, ze propad kvality autocz je drsnej.
Byl jsem na akci acz ve Vidni, predstaveni tehdy niveho Superba.
A bylo to fajn.
Byl jsem, uz trochu rozpacite, na akci ACZ na okruhu v Sosnove.
Zajezdeni samotne bylo fajn, lidi na parkovisti byli fajn... organizace uz trochu zvlastni.
Nerad to rikam, ale dneska uz bych na zadnou takovou akci nejel.
To si radeji zajedu znovu do Alp, Alfou, sam.