Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
320 koní a má 21 let. A je to Subaru.
Franta Dobro
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
St.
bylo Levorg 1.6 DIT, a to je ještě zmenšená varianta 2.0 DIT, která byla například v Austrálii základ. O 2.4 DIT se nám může jen zdát. Vlastně je tu BRZ, ale to už je jen pro fajnšmekry. Takže i já, Subarista, se budu muset se značkou rozloučit. Outback je sice parádní, ale zrychlení 10,5 s na 100 je pro aktivní bezpečnost málo.Soltera už není Subaru a u EV mluvit o symetrickém AWD mě irituje.
Myslím, že sťažnosti by mali smerovať niekam inam, nie k Subaru. Kombinácia pomerne úzkeho modelového portfólia a európskych emisných limitov veľa možností skrátka nedáva. Subaru proste nie je mainstream globálne produkovaný vo veľkých množstvách ako mnohé íné autá.
Za to si, ale v Európe môžeme sami. Aj keď tu Subaru ponúkalo turbá a diesel, tak EU tvorila len asi 7-8% ich celkových predajov. Po zoškrtaní ponuky predaje moc neklesli. Výrazný prepad Európskych predajov nastal až v posledných troch rokoch.
vecernicek2
Nová generace bude mít slabší a žravejší motory než dosud. Jinak jsou to skvělá auta, ale motor je bohužel taky důležitěj.
Nitrak
Pořád tak blbá galerie! Nejde zobrazit minináhledy všech fotek a když rozkliknu galerii a pak ji zavřu, tak se celá stránka přenačítá a jsem opět na prvním obrázku. Proč? Nahání se tady snad nějaký prokliky na stránku?
Fero Vole Vole
hm.. ak subaru nie je sti, tak velmi nevynikne. europske emisne predpisy k tomu tiez napomahaju a vlastne vykon nad 120kw v beznej premavke sa da vyuzit iba vynimocne. takze premavka sa zhustuje, zvyknite si.
Fero Vole Vole
Příspěvek podléhá schvalování.
P.S. Jak už to u Subaru bývá, design není žádná hitparáda - přední převis je příliš dlouhý a linie zadní časti střechy moc výrazně klesá. Kontroverzní je i překombinovaný tvar zadních svítilen. Jako pozitivní vidím opravdu velkorysý prostor pro nohy zadních cestujících, velké mínus je naopak pro Subaru typický velmi mělký zavazadlový prostor.
Takže až na místo na nohy a trakci díky pohonu ho zpráská každá druhá Fabie ve všem.