Novinky
v dieselu začíná na 1,35mil Kč. X1 😁rive23d na 1,18mil Kč. Ve VW zase pojedli vtipnou kaši.
A tá X1 😁rive23d je v tejto novej generácii veľmi podarené auto. :yes:
Ja Ti nevim.. Mam novou 23i a uz jsem byl za rok sestkrat neplánovaně v servisu. Z toho jednou na odtahovce.. Priste radsi Teslu jak BMW.. PS V praci Dokker pres ctyri roky a jen olej..
Mohl by pan autor napsat kde se prodávají? Píšete nesmysly, bratr na něho čeká a konfigurátor doposud njkde nefungoval.
Stačí se podívat na stránky Volkswagenu, konfigurátor již funguje...
https😐/konfigurator.volkswagen.cz/…rence-models/503
https😐/konfigurator.volkswagen.cz/…rence-models/503
Tak jsem si ho zkusmo nakonfiguroval (Elegance), něco málo popřidával, jak by se mi to líbilo... no a jsme přes 1,6 mio 😁
No neber to.. 😒] auto bez řadící páky, volič na volantu jako v trabantu.. :no: Tlačítka nikde,televize uprostřed auta. 😲 Tohle za cenu Audi Q5? 8-s
Zkuste se s tím svézt a uvidíte sám.
Volič páky je ve finále za mě velmi podařený, protože máte ruku stále u volantu a je to hezky udělaný, že dopředu na D jím otočíte směrem dopředu a naopak dozadu na R otáčíte ovladačem zpět.
Pro manuální řazení tam jsou pádla a na středovém panelu lze krásně měnit kolečkem hlasitost, volbu režimu a ještě něco navíc podle výbavy.
Za mě jednoznačně :yes:
Volič páky je ve finále za mě velmi podařený, protože máte ruku stále u volantu a je to hezky udělaný, že dopředu na D jím otočíte směrem dopředu a naopak dozadu na R otáčíte ovladačem zpět.
Pro manuální řazení tam jsou pádla a na středovém panelu lze krásně měnit kolečkem hlasitost, volbu režimu a ještě něco navíc podle výbavy.
Za mě jednoznačně :yes:
Co naplat, že je hezky a drahý, když je to vrak co nic nevydrží a pořád v servisu se žebrákem 👎.
...750 000 Kč / 29 900 € / 1.5 tsi 130 k na plecháčoch. Na Tigi to nie je zlá cena v porovnaní s Austral , Qashqai alebo Sportage a automatmi. Vraj toto nové 7 stupňové DSG má už mokré spojky.
Žádné "nové 7 stupňové DSG" tam není, je tam "staré" 7 stupňové DSG s mokrými spojkami s označením DQ 381 (a u dalších motorizací DQ400e, DQ500). Jediná změna je, že už tam ke slabým motorů nemontují starou 7 stupňovou převodovku se suchými spojkami s označením DQ 200.
Naklikal som 1.5ku dsg limited plus 18ky, metla, vsetko vyhrev, hud za 38, co je myslim normalna cena
Nový Volkswagen Tiguan se už prodává v Česku. Začíná hluboko pod milionem 🤣🤣🤣
hluboko pod milionem ??? Za 900 000,- dostanete napůl elektrokrám v základu !!!
To je sakra hloubka 😂😂, to je teda kauf.
hluboko pod milionem ??? Za 900 000,- dostanete napůl elektrokrám v základu !!!
To je sakra hloubka 😂😂, to je teda kauf.
Carlos66
Příspěvek podléhá schvalování.
bogus kowalski
Příspěvek podléhá schvalování.
I když uvidíme, třeba i v ČR přijde VW s nějakou "akční slevou 100 000" od začátku prodeje 😄.
Ale co je zvlastni.. Novy Tiguan na Slovensku od 32 tisic (tj hrube 800 k) a v konfiguratoru dalsi bonus 2 k.. Takze novy Tiguan v SK ve skutečnosti od 750 k.. To mi na dnesni dobu neprijde zas tak hrozne..