Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
KANKUNEN
1
sráží Android auto dolů. Volej Tomáš Kučera je pro něj ne ležatá osmička, ale ležatá osUmnáctka. A na displeji nejde vyťukat ani KUCERA, že by to dalo nabídky. To vymyslel hlupec.
Dalibor Palatka
Co je mě platný, když Škoda s podporou je na štíru... Mám Scala 2021 telefon xiaomi 12Tpro a androj auto nejde propojit, podpora od Škoda 0.
Škoda v tom bude nevinně, mají to dobře odladěné. Střídám O4 různého roku výroby, Kamiq 2020, Kodiaq 2023 a vše šlape bezdrátově a stabilně.
Problém může být v telefonu. Bezdrátově fungují nejlépe Samsungy a Pixely. Snad by mělo fungovat cokoliv s Androidem 10+
Nejčastější problém je ale v kabelu, tedy pokud jedete drátově. Používal jsem AA už před 7 lety v VW Tiguan a s Huawei.a jediný problém byl kabel. Většinou funguje originál dodaný k telefonu, ale ani to není záruka.
Problém může být v telefonu. Bezdrátově fungují nejlépe Samsungy a Pixely. Snad by mělo fungovat cokoliv s Androidem 10+
Nejčastější problém je ale v kabelu, tedy pokud jedete drátově. Používal jsem AA už před 7 lety v VW Tiguan a s Huawei.a jediný problém byl kabel. Většinou funguje originál dodaný k telefonu, ale ani to není záruka.