Bezpečnost
Přihlásit pro přidání komentáře
topten
3
jaky uzoucky poloauta tam v tom bohatym svycarsku jezdej, ale kdyz jsme poprve vyrazili ze sjezdovky do mesta na veceri, tak mi doslo, ze normalni auto by se do mnoha tamnich ulicek neveslo
pradeda777
....(nárůst velikosti aut všemi směry, ale silnice a parkovací místa nikoliv), se tu diskutuje již roky. ale nic se tím nedělá. Jakoby úředníci nejezdili auty. (U ministrů to chápu. Ty vozí služební auto s řidičem). Ale co ti úředníci? Jak je možné, že nevyvíjí tlak na ministry, aby s tím něco dělali?
KANKUNEN
Fabkou 2 a zjišťuju, že mě to baví. Na sněhu je furt plno místa na ručku a když to uklouzne moc, tak se to lehce napraví.
eLzyx
zrovna včera jsem koukal od mámy z paneláku na svoji Teslu model S stojící vedle Fábie I. Ta Fábie působila z vrchu jak dětská hračka 😁
Každopádně s Teslou mám trochu problémy se někam vejít. Skoro 5m délky, 1,96m šířka resp. 2,19m se zrcátky, rozvor 3m. Výhodou ale je, že se s ní skvěle manévruje. Takže se ji nebojím natlačit třeba na centimetr ke sloupu, abych měl na druhé straně místo.
Nicméně netroufám si třeba vyjet na střechu OC Forum v Ústí. Jezdím jen do spodní garáže a i tam mám problém vyjet ven. Mohu jen jedním výjezdem.
Každopádně s Teslou mám trochu problémy se někam vejít. Skoro 5m délky, 1,96m šířka resp. 2,19m se zrcátky, rozvor 3m. Výhodou ale je, že se s ní skvěle manévruje. Takže se ji nebojím natlačit třeba na centimetr ke sloupu, abych měl na druhé straně místo.
Nicméně netroufám si třeba vyjet na střechu OC Forum v Ústí. Jezdím jen do spodní garáže a i tam mám problém vyjet ven. Mohu jen jedním výjezdem.
Anonym
nemám obecně rád malá auta, ale nekteré rozměry SUV už sou vážně na hraně.
brk77
Zrovna nedávno jsem narazil na tohle. Trošku extrém, ale reálný.
https😐/ibb.c👋sP1pB7Q
Ono je úplně k prdu, že slušně vybavené malé auto v podstatě nejde koupit.
https😐/ibb.c👋sP1pB7Q
Ono je úplně k prdu, že slušně vybavené malé auto v podstatě nejde koupit.
Ja Prvni 123
A lidem to dojde, a zacnou kupovat mensi, lehci auta...
jaký by měl být důvod? Nedovedu si představit, že bych naložil rodinu do něčeho jako byl Fiat 600D. Vlastně ani do auta velikosti Fábie. Hraniční velikost rodinného auta je pro mě Tesla model 3, kdyby byla liftbackem. Proto mám TMS.