Novinky
0
>😁 >😁 >😁
CtvrtSardel
0
Tak to by nas asi bylo vic >😁 :yes: To by ale celej automobilovej svet musel byt s cenama nekde jinde, kdyby Gallardo SL stalo 1,5 mega 8-s
teda že by bylo rychlejší o 1.95 sekundy při 0-100 je nějaký podezdřelí obzvláště když v tabulce podtím deklarujete rozdíl 0.15s
Já na to neodlehčené narazil minulý týden na parkovišti u sv. Václava. Při vystupování ze svého jsem mu málem šlápl na střechu... 😄 Fakt velmi přikrčená kočka... no, jak jsem tu již psal😒br />
Je potřeba si uvědomit, že tyhle káry se nemohou nevyrábět... ovšem jen proto, aby sis uvědomil svou omezenost. Vlastně každý umělecký výtvor je určený k obdivu a naplnění skrzevá zraku, sluchu, případně čichu, pokud tedy se zákonem v podpáždí nemasturbuješ pod sochou Davida.... A tady máš naservírované dílo, které si jak omrkneš, tak poslechneš, koneckonců i k němu přivoníš, ale hlavně, hlavně ti poskytne ještě něco navíc. Kéž bys věděl, co to je... vždyť vědomí vlastní omezenosti je zítřejším menu na tvé božské hostině s ďáblem.
Neboť, Lambo, ten žhavý ingot oceli, ten nasvícený démant designu. Neboť, Lambo, ten břit tvého života, tvé smrti... to kyvadlo tvé rozkoše, tvé bolesti... Neboť, Lambo, to zhmotněné nekonečno, ta ohnivá věčnost... Vnímáš ten žár? BRAVO LAMBORGHINI :yes:
Je potřeba si uvědomit, že tyhle káry se nemohou nevyrábět... ovšem jen proto, aby sis uvědomil svou omezenost. Vlastně každý umělecký výtvor je určený k obdivu a naplnění skrzevá zraku, sluchu, případně čichu, pokud tedy se zákonem v podpáždí nemasturbuješ pod sochou Davida.... A tady máš naservírované dílo, které si jak omrkneš, tak poslechneš, koneckonců i k němu přivoníš, ale hlavně, hlavně ti poskytne ještě něco navíc. Kéž bys věděl, co to je... vždyť vědomí vlastní omezenosti je zítřejším menu na tvé božské hostině s ďáblem.
Neboť, Lambo, ten žhavý ingot oceli, ten nasvícený démant designu. Neboť, Lambo, ten břit tvého života, tvé smrti... to kyvadlo tvé rozkoše, tvé bolesti... Neboť, Lambo, to zhmotněné nekonečno, ta ohnivá věčnost... Vnímáš ten žár? BRAVO LAMBORGHINI :yes:
Keby Lambo nebolo VW, onanoval by si nad nim rovnako? >😁
Predajca aut nemusi nutne onanovat nad svojim chlebodarcom...
Zajímavá úvaha. Cos tím chtěl vlastně sám sobě říci?
Nie mne...tebe...nie si fetisista...podla mna mas prozaickejsi dovod lasky k VW.Si predajca...
Kdybys měl trochu širší imtelektuální obzor, věděl bys, že prodejci tu o "své" značce z důvodu profesionálního odstupu nepíší. S výjimkou Coulina 😄 P.S. Můžeš klidně spát. S VW nemám společného nic... koneckonců nejezdím ani s VW produktem. Kdes koupil mou lásku k VW? Já miluji takřka všechna auta... Nenuť mě k smíchu. Ty opravdu nevíš, že Passat, Apoštol tvých snů je spolu s Mondeem nejlepší produkt střední třídy? Ty nevíš, že GTIčko je premiantem hothatchů? Ty nevíš, že VW drží takové skvosty, jako je Lamborghini, že vyrábí Bugatti, že drží Škodu, AUDI... ty nevíš co je DSG? Ty nevíš, co je mít třikrát za sebou nejlepší benzinmotor světa ve dvoulitrové kategorii? Mám psát dál? A to jako tohoto giganta, na kterého v Evropě nikdo nemá tu mám snat hanět, aby ses náhodou při své nevzdělanosti nedomníval že někde v dolní horní prodávám Seaty? Přemýšlej hlavou, Janiku... někdy se to i vyplatí.
Iste,pisat vies,same kosate slova,ale nepresvedcil si ma...akurat urazat,to ti ide,je to iba dokaz,ze som zasiahol citlive miesto.Ja som predajca nemenovanej znacky,v autach sa vyznam,pretoze moja praca je konickom.Kvoli tomu odstupu,ktory si spominal,mna tu nenajdes chvalit konkretne auto...som si vedomy,ze VW je znacka kvality,dosiahol vela uspechov,patentov a je to gigant.Dokonca som pracoval vo fabrike VW...takze viem aj cosi viac o tejto znacke ako ty nikdy nebudes vediet...mne nevadi VW,ale tvoj umysel...
Tu první část věty tu často piš... 😉 ale to s mou oslavou samozřejmě nesouvisí... I když... zamyslíme-li se - VW je ... Bugatti, VW je Lambo, VW je Porsche... VW je... AUDI R8... prostě, ten šedý nudný koncern... co nevyprodukuje ani žádné sportovní auto... >😁 :yes:
Pozor pozor s tym VW je Porsche. Ak "VW je ... Bugatti, VW je Lambo, VW je... AUDI R8" tak potom musis napisat ze Porsche je ... VW. 😉 Vztah VW - Porsche je iny ako VW - Bugatti. 😉
Já čekal, kdo se chytí >😁 :yes: Jasně - BRAVO VW-PORSCHE 😄 :yes:
Jak jsi to vyjmenoval, tak mi připadá, že VW sice umí spotovní auta, ale že bych se z jediného auta co jsi tu vypsal, posadil na *, že je to designový skvost, to teda ne... Je to samozřejmě čistě subjektivní,ale - Bugatti je dělo na kolečkách, dokonalý symbol síly a výkonu, no viděl jsem ho jednou a pokud mi ho někdo nepůjčí na okruh, tak ani vidět znova nechci. Jak to je ošklivé. Design Audi a celého koncernu s tím jak na masku nacpat co nejvíce chromu mi k srdci nepřirostl, v opačném případě je ta maska nechutně velká. Líbí se mi zadek R8, ale celé mi to dohromady nějak nesedí. Lambo, teď nedávno jsem četl hezké přirovnání - Murcielago vzniklo tak, že němci pořádali raut a zajišťovali logistiku, italové přivezli jídlo. U Gallarda, už italové nebyli. Porsche po designové stránce vyvařuje svůj přes 40 let starý koncept 911 v nových a nových variacích, designově nuda na n. Je to škoda... Než se do mne začnete navážet, říkám rovnou, pravděpodobně na tahle auta mít nikdy nebudu, ale kdyby tak mám v garáži Aston Martina...
Snad jen k Porschi... Přece nemůžeš napsat, že 911ka je designová nuda... to je věta hodná zvláštní školky. Porsche nic nevyvařuje. Nedá se nic lepšího vytvořit. Pokud pojímáš takovéto auto jako ikonu, jako věc s přesahy, s historií, s vkladem do tvého života, současně uvažuješ prakticky, a chceš tedy i auto na každodenní ježdění... těžko bys v tomto segmentu našel vhodnějšího reprezentanta, než je Carrera. Koneckonců, viděl jsi Bullitta? Viděl jsi Harpera? V obou filmech jezdí Porsche... A ty snad znáš nejaké lepší chlapské filmy? Ale je to opravdu o tom vnímat ty přesahy. Mít správně vyštelovaný... srdce. P.S. Aston? Dobrá volba 😉
ja znam lepsi chlapske filmy, ano. :-!
To nejsou chlapské filmy, to je film o dvou skororegistrovaných skorokovbojích... >😁 P.S. hele, tak je tu vypiš... musí v nich být auta... to jsem zvědav. Uznávám, že v Leonovi Porsche nejede... a v Motýlkovi jet ani nemohlo 😄 😉
Jen doplněk: Jen nadhodím dvě automobilové perly posledního desetiletí. Jednou z nich je "Ronin" (S8 versus XM, 5er versus 406 - všimněte si, vždy jde o Francii versus Německo, přičemž hlavní hrdinové jednou jedou Německo- S8, podruhé Francii- 406). Druhou perlou je druhý díl Bourna- "The Bourne Identity" a vskutku strhující a syrově realistická honička Volhy s Mercedesem G-klasse.
OPRAVA: Nikoliv "Bourne Identity", ale "Bourne Supremacy"! V Identity je také honička- Pařížská policie versus Mini, ale na moskevskou ze Supremacy nemá. :-!
Já nahoře zmiňuji Bullitta a Harpera pro dokonalou atmosféru, a tedy i pro ty 356, co se tam míhaj. Tak trochu alibisticky tím dokumentuji, že "v těch pravejch filmech hrajou poršáci 😄 Samo, že Ronin je velmi stylovej biják (zrovna tak jako Francouzská spojka). Zmiňuješ toho Bournea. Máš na mysli ten dvoudílný tv film s Chamberlainem? Nedávno ho opakovali na Primě. To je velkej napínák, zfilmovanej román Bourneova totožnost od Roberta Ludluma.
Já nechci(nechtěl bych) auto tohoto typu, protože je to ikona a ono to zrychlení se taky moc od sebe neliší a úspěšně Tě každé to žihadlo zarve do sedaček. Potom jde jenom o emoce a Porsche je tvarově pořád tamtéž, koukneš li se na fotku prvních 911 a třeba nového turba, tak se vlastně jenom rozšířilo a potom nějaké drobné detaily. Fakt nic moc - mluvím ale stále jenom o vzhledu. Technika je bezesporu na špici, ale to musí mít každé auto této kategorie...
tak to moje ostře červené coupe (Skoda110 r coupe)dokonale splňuje .Cítit je ještě 10 minut po opuštění garáže a slyšet je tak na okruh 1km 😄
😄 Bravo... měl jsem kupíčko... také v té červené, važ si ho, to je legenda.
[odkaz] prosím ber to s nadhledem je to taková moje radustka .Všechno v mechanice žadnej pc nebo jiné zázraky 21století.Stačí na to běžná sada klíču minimální provozní náklady ,spotřeba kolem 10-14l/100km .A hlavně využívám STALE schopnosti této kreace tak 80-90% výkonu a trakčních schopností o čem si majitelé těch klenotů za několik milionů mohou jen zdát .Pokud nelamou rekordy na dálnici na Plzeň :-!
Agresívno-brutálny vzhlad a sila, na kapote aj pod kapotou. To je dôvod prečo z lamba neodtrhnem oči vždy kedˇho vidím. U mna 100 bodov. Taliani vedia čo je to umenie. :yes:
TOHLE MUSITE VIDĚT! Už se tomu řežu asi půl hodiny. >😒] >😒] >😒] >😒] >😒] [odkaz]
Toto auto se mi líbilo. Měl jsem o Lamborghini vysoké mínění. Jenže potom jsem viděl Gallardo jako zánovní kousek a...mělo zevnitř "orosená" zadní světla. Jsou jisté hranice, které bývá zákazník ochoten akceptovat. Ten dotyčný majitel Lamba je má pravděpodobně posunuté do úplně jiné roviny, než já... :no:
to snížení hmotnosti má asi podobný efekt jako když si vezmete v macdonaldu střední kolu místo velké a řeknete přítelkyni aby si nebrala ty těžké náušnice
to snížení hmotnosti má asi podobný efekt jako když si vezmete v macdonaldu střední kolu místo velké a řeknete přítelkyni aby si nebrala ty těžké náušnice