Testy
Prečo to musí byť tak neskonale hnusné?
Zase je to tak strašně hnusný, až je to skoro roztomilý 😁 . Něco jako ten Švejkův pes Balabán :yes:
Nikoliv, je to JEN nebetyčně HNUSNÉ - má to "sexappeal" sněžného pluhu a ty tuny nevkusného chromu to rozhodně nezachraňují! 😒] 😒] 😒] :no:
Je to stejné vkusné jako karoq třeba. Ten taky žádný vkus nemá, prostě vkus jako odhozené odpadky u silnice, nikdo si toho nevšimne. tohle auto rozhodně nikde nezapadne a každý si ho všimne. Ale vkusem to určitě nebude.
Zdá se mi to, nebo chybí skutečně dvě kapitoly článku?
.... dát do plusů "neokoukaný vzhled".... to je sarkasmus, který mě shodil ze židle.... :yes: :yes: :yes:
Jj, to je dobrý, ještě by mohla být v plusech exkluzivita, těch aut se prodá pár, možná doslova.
Ale souhlasil bych s tím, že vzhled je neokoukaný, a taky neokoukaný zůstane, protože žádné oko se na tohle nevydrží dívat tak dlouho, aby se mu ta příšernost mohla okoukat. 😉
Ale souhlasil bych s tím, že vzhled je neokoukaný, a taky neokoukaný zůstane, protože žádné oko se na tohle nevydrží dívat tak dlouho, aby se mu ta příšernost mohla okoukat. 😉
.... dovedu si představit jak se lidi sráží na ulici, případně někoho i přejedeš, protože prostě nevěřícně čumíš na tu hroudu a divíš se, jak to mohlo vzniknout 😄
JJ, je to neokoukané asi jako psí lejno, ale co taky čekat od tradičně nevkusného Lexusu! 😄
Je to podobne ako ocakavat tento komentar od tradicneho milovnika koncernu VW.
Môžeš byť milovník kdejakých extrémov ale na toto sa fakt nedá pozerať ako na takmer všetky moderné Lexy.
LM sa ani mne moc nepaci, reagujem na z principu hlupe trvdenie "ale co taky čekat od tradičně nevkusného Lexusu!"
Tradicne nevkusny asi nebude, podarilo sa im dost peknych aut.
Tradicne nevkusny asi nebude, podarilo sa im dost peknych aut.
A hlavne, tak strašně nevkusná značka prodala loni 824,258. A další značka, Škoda, prodala 866,800. Takze vlastně to odpovídá, že škodovka je o dost nevkusnejsi, kdyz lacinější výrobků prodá podobné množství. Tedy můžeme říct, že pokud je lexus tradičně nevkusný, Škoda je též, protoze prodává stejně množství aut po světě a tudíž se trefila do (ne)vkusu stejnému počtu lidí.
Toyot👋Lexuse probuďte se a přejdete na výši level,
než desítky let obehrány hybridní technologií :yes: