Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Autosalon Ženeva

Autosalon Ženeva

První výstava v Ženevě se konala už v roce 1905. Více než sto let stará tradice ženevského autosalonu řadí tuto výstavu mezi nejvýznamnější v Evropě i na světě.

Výjimečná je i svou neutralitou, protože Švýcarsko nemá žádnou vlastní velkou automobilovou značku.

Ženevský autosalon se koná na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek na světě. V sedmi propojených halách tu nové modely, facelifty a novinky automobilového průmyslu prezentuje pár stovek vystavujících a dění se nenechá ujít na několik set tisíc lidí.

Pro rok 2020 byl autosalon zrušen kvůli prevenci před dalším šířením koronaviru. Finanční potíže organizátorů a malý zájem vystavovatelů pak neumožní pořádat výstavu ani v roce 2021.

Autosalon Paříž

Autosalon Frankfurt

Další autosalony

Autosalon Ženeva 2020

Autosalon Ženeva 2019

Autosalon Ženeva 2018Autosalon Ženeva 2017
Autosalon Ženeva 2016Autosalon Ženeva 2015
Zpět na článek

Nové MG3 naživo: Výkonný hybrid oslní prostorností, materiály nikoliv

12 komentářů

traveldrive
Čo je to za zvrátenú otázku? V malom aute mnohým postačí aj o polovicu menší výkon za nižšiu cenu. Mini do mesta nie je Rolls-Royce.
Ja Prvni 123
Ze tady je pulka clanku o Cine, a vsechny hykaji nadsenim.

Penize nesmrdi?

Smrdi. Normalnim lidem smrdi...
3_diamanty
To chcu prist do B segmentu s jedinou motorizaciou .. takmer 200 konovym hybridom... ked neponuknu aj nieco slabsie ... povedzme tu 1.0 turbo ci 1.5 atmo zo ZS tak to bude premarnena sanca... to mohli prist uz len rovno v elektrike ...
Arese
...může v Evropě zabodovat jedině dumpingovou cenou. Ale já čínské komouše rozhodně sponzorovat nebudu, styděl bych se před sousedy i sám před sebou. :-O
traveldrive
Na druhú stranu za menej výkonný pohon by zapýtali ešte menej, a to u malého auta do mesta môže napriek aj tak priaznivej cene ešte zavážiť. Ale vzhľadom na kvalitu naznačenú v článku asi predajný trhák nepôjde. Je to a ostane čínsky šunt.
V Eurovei som si staticky prehliadol MG, čo tam predávajú, a popravde nebol som z tých áut nejako odviazaný. Aj do tej európskej klesajúcej kvality im ešte dosť chýba.
traveldrive
Ty nevieš, že tu je čokoľvek nad 10s ludra? 8s je akceptovateľné ale kto za niečo stojí, tak nad 5s nebrať!
:D:D:D
del42sa
"hodnota zrychlení na stovku rovných 8 sekund kdovíjakou dynamiku neslibuje"

to je ale blábol :D a jak to má zrychlovat ? za 5 sekund na sto ? Vždyť takovou dynamiku měly pár let zpátky nejrychlejší benzínové nebo naftové šestiválce ...

https://www.auto.cz/…turbodiesel-4370
https://www.driveto.cz/…predni-manualni/
xxc
Este raz sa pytam, preco by mali ponukat nieco slabsie, ked im ten 200k hybrid funguje? Co su toto za zvratene tuzby?
3_diamanty
??? ???
xxc
Autoforum :-D Aky zmysel ma kupovat slabsi motor, ked je v ponuke normalny motor? Keby to iste poladili na 80 koni, uz by to bolo lepsie? Ci kvoli poistke?
3_diamanty
Na rozdiel od MG ZS tu to uz s tymto jednym motorom na velky uspech nevidim... ale mozno casom nejaky ten kupitelnejsi motor v ponuke pribudne... inak jak ponuknut jediny 200konovy hybrid v malej triede .. tak to uz mohlo byt rovno ciste elektro... pride mi to ako premarnena prilezitost od MG celkom slusne obsadit B segment ( po vzore i20 ci ria napr ) ... ale s jedinou aj to uz drahou a vykonnou motorizaciou to nepojde... a za dalsie ... k comu takmer 200 koni ked v kabine su to udajne same tvrde a nechutne plasty ... mozno ako z nejakeho 10 rocneho sandera ... pritom ZS aj HS maju fakt kvalitnu kabinu... aj dobre motory... tu to vyslovene ale MG nezobralo za spravny koniec... uspechu MG v eu to ale zrejme nijako neposkodi... a chysta sa aj nove ZS ... len dufajme ze tam to zoberu za spravny koniec a bude pokracovat v tom co zapocalo sucasne ZS... MG to ma teda aj nadalej slusne rozbehnute ... len si to nepokazit... to MG 3 uz teraz vyzera byt sklamanim a tak som mu veril... skoda... snad nove ZS bude o to vacsia supa

PS: S tou premarnenou sancou u MG 3 to zda sa nie je len moj nazor... skus kuknut vedla na autoforum.. kde mas hned o tom co pisem aj trefny clanok ...
Avantime
Sa bojíš, že by si s tým odletel? Veď buď rád, mrcín už bolo dosť, hlavne ak toto budú vedieť predávať za cenu ZS.