Elektromobilita
eLzyx
11
EVčka mám rád, ale na Calibru mi nesahej. Je to fajn auto. Ano, nostalgie. Ale kdo nectí minulost, nemá budoucnost.
Přejít do diskuze
Mikesus
Polovina lidí je od trolla označena Čížkem a další část trollů označuje zbylou část trollů Hamunou. Nemáte co si navzájem vyčítat.
Horký Rom
Někdo pláče z nostalgie po třicet let starém Opelu Calibra V6, když už dnes za 999 tisíc můžete být cool chlapíkem z horkým hothatchem MG4 😜ower Green Edition s krouťákem 600 Nm :yes:
Horký Rom
Benefit navíc od společnosti MG - zákazníci můžou získat dotaci až 200 000 Kč na nákup bezemisního vozidla z celého portfolia elekromobilů MG: MG4 ELECTRIC, MG5 ELECTRIC, MG ZS EV :yes:
eLzyx
nevím, já si moc lidi nepamatuji a navíc mi v SZ kdosi oslovil stejně "Petře". Taktéž bez odpovědi. To je nějaká nová nadávka?
Fakt jsem asi už starej na tyhle diskuzní hrátky ...
Fakt jsem asi už starej na tyhle diskuzní hrátky ...
3_diamanty
Este si zabudol dodat ze najpredavanejsie MG v europe je spalovak ZS ... a tento rok tomu zda sa opat nebude inak ... ze mam pravdu :yes:
Arese
"Cool chlapík" s čínským zkraťákem, Díky, ten byl fakt dobrej! To je na zdejší legendární diskusní cenu Zlatý ventilek! -[] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒] 😒]
ericn
Jo ZS je na silnicích taky dost, bodejď ne, za 399tis s 4válcem 1,5l je to "bargin" 😉
Anonym
To víš, s Hammunou se to horší, odpovídá prostřednictvým svých fake nicků sám sobě a jede neskutečný bomby. Chce to nového doktorka a minálně, a to orpavdu minimálně 110 prášků denně 😄 😄 😄
W210E320
Mna napr. strasne zaujima, preco sa predava u nas na slovensku MG4 64kwh za 38k a v nemecku sa daju skladovky nove za 29-30k.
taktiez, LFP verzia s 1f nabijanim je prakticky nepredajna. nabijanie napr. z 20% do 100% trva cca 12h akoze masaker, este aj smiesny vw e-up / citigo e-iv mali 1f/3f nabijacku.
taktiez, LFP verzia s 1f nabijanim je prakticky nepredajna. nabijanie napr. z 20% do 100% trva cca 12h akoze masaker, este aj smiesny vw e-up / citigo e-iv mali 1f/3f nabijacku.
Anonym
Já taky ne, jenom ZS, dneska pravda jedno MG4 za Prahou ale jinak celkově za únor těch ZS tak 10-12 ks. Lidi to kupují a i docela chválí
ericn
Hele HS nepotkávám, ale v Praze jezdí MG4 poměrně dost. Jen v okolí, pár ulic, vím minimálně o třech 😉
3_diamanty
V tejto cenovke radsej spalovak praradne HSko v plnke :yes😒br />
MG 4 sa mi ale inak pozdava ako jeden z mala ev
MG 4 sa mi ale inak pozdava ako jeden z mala ev
Anonym
Já s tím Lojou nedisktuju, já se tu nad tím jen bavím jak vytávří stále nové fake nicky a odpovídá sám sobě 😄 Je to psychicky nemocný člověk
Horký Rom
Romane, neboj se, život je jako bumerang.
Všechno, co přeješ ostatním, se ti vrátí,
včetně tvých blízících a rodičů.
Neumíš se představit, jak tebe to bude bolet.
Neumíš a zrůda jseš.
Je to jenom pitomý website o autech.
Alkohol je strašná věc…
Všechno, co přeješ ostatním, se ti vrátí,
včetně tvých blízících a rodičů.
Neumíš se představit, jak tebe to bude bolet.
Neumíš a zrůda jseš.
Je to jenom pitomý website o autech.
Alkohol je strašná věc…