Svetmotoru.tv
Přihlásit pro přidání komentáře
apoho
Chápu, že se tvůrci snaží si utrhnout co nejvíce diváků ale asi tak, jak to dělají to nepůjde.
Zase tak dlouhou tradici ani kvalitu pořad nemá aby ti, kteří se léta dívají na Autosalon najednou skočili na Svět motorů.
Takže pokud se podaří najít jiný vysílací den, tak to bude přínosem pro všechny.
Navíc pořad, který se vysílá 3 měsíce a pak se na 3 měsíce bez nějakého oznámení odmlčí a pak se vrátí nebudí dost silnou důvěru i když tam bude 3 x naklonovaný ukecaný Vaculík
Zase tak dlouhou tradici ani kvalitu pořad nemá aby ti, kteří se léta dívají na Autosalon najednou skočili na Svět motorů.
Takže pokud se podaří najít jiný vysílací den, tak to bude přínosem pro všechny.
Navíc pořad, který se vysílá 3 měsíce a pak se na 3 měsíce bez nějakého oznámení odmlčí a pak se vrátí nebudí dost silnou důvěru i když tam bude 3 x naklonovaný ukecaný Vaculík
cizekHUNTER
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pepa__007
Jsem po letech koukal na CT na nějaký motoristický magazín. Ale bylo to z 95% nacpané elektromobily (co to přejmenovat na elektro magazín?) a tablety v autech. Takže se zase dlouho dívat nebudu. 😠
Snad toto bude stále Svět motorů a ne Svět elektromotorů.
Snad toto bude stále Svět motorů a ne Svět elektromotorů.
Než se do mě někdo pustí, je to čistě můj subjektivní názor a nikomu jej nevnucuji, ale určitě se nás najde víc, co by se rádi podívali na oba konkurenční pořady a mají pocit, že tohle chování od Vás je prostě podlé.
vysílací čas si bohužel vybrala Nova. Nám ani kolegům z Autosalonu to samozřejmě radost úplně nedělá, protože v tu chvíli stojíme proti sobě a bereme si diváky.
Na druhou stranu se každý díl reprízuje hned dvakrát. Navíc je dostupný také na Voyo. A v rámci zpětného přehrávání si jakýkoliv pořad můžete pustit až s týdenním odstupem.
Ale jinak vaši poznámku naprosto chápeme 😉