Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

BMW chce prodat 100 tisíc vozů M3 čtvrté generace (velká fotogalerie)

10 komentářů

GTI
Tak to si přečti. To si počteš. Je tam všechno, tanga, registrovaní hoši i smradlavý ponožky... Jo, bude se ti to dobře číst... tedy nemyslím kvůlivá těm ponožkám, myslím jako vůbec... jsou tam výborné postřehy (včetně těch ponožek) a nakonec ještě možná pochopíš, že svět je trochu složitější, než ses kdy vůbec domníval 😄 :yes: BRAVO TEST 😉 :yes: P.S. Věta, cituji - "... vítězství gravitace nad dynamikou hmoty..." tak tahle věta mě na pět minut zmrzla voči na monitoru a očarován skladbou slov dávám ještě - :yes: :yes: 😉
Nemuzu si pomoct ale me ten interier neprijde moc M3kovskej jezisi to je slovo >😁 >😁 proste uvnitr neni moc sportovni duch ;-\
125S
Fandim. Určitě tu metu přesáhne... 😉
je zoscanovana na www.automotorsport.se v anglictine :yes:
určite sa podarí(minulé predaje hovoria o všetkom) je nádherná a ten osemválec bude brutal 😉
M-kové modely sú vždy mnam,mnam. Ja mať toľko penazí, radšej by som si doprial M6, ako M3.
tak, mame to tu, jedno z najlepsich aut na svete ! odvezie ta na nakup do supermarketu, budes kralom okrsiek, dialnic a otestuje vodotesnost tvojich spodarov na okruhu. a pri tom vsetkom ti bude sepkat/kricat do ucha tu najkrajsiu pesnicku aku si kedy pocul !!
cervena je pekna, no treba brat ciernu alebo bielu, to je snad jasne... 😉 :yes: :yes: :yes:
Falco
Já bych bral jednoznačně bílou... 😉
Jo,jo to je pravda interier moc sportovniho ducha nepobral,ale tehle stroj se prece neporizuje pro interier,ale pro andrenalinove zazitky z jizdy.Trochu me mrzi,ze nezustali u stareho dobreho R6,mohli ho zmodernizovat a na tech 420 PS by se to dalo taky lehce prikrmit,taky je docela skoda,ze pribrala na vaze(takze by mohla byt oproti M3 E46 trochu ,,neohrabana")to se vsak dalo cekat i kdyz je novy V8 tusim o 20 kg lehci,ale snad bude mit minimalne stejne jizdni vlastnosti jako M3 E46..Ja bych kazdopadne sel do cerne..... 😉
Jo,jo to je pravda interier moc sportovniho ducha nepobral,ale tehle stroj se prece neporizuje pro interier,ale pro andrenalinove zazitky z jizdy.Trochu me mrzi,ze nezustali u stareho dobreho R6,mohli ho zmodernizovat a na tech 420 PS by se to dalo taky lehce prikrmit,taky je docela skoda,ze pribrala na vaze(takze by mohla byt oproti M3 E46 trochu ,,neohrabana")to se vsak dalo cekat i kdyz je novy V8 tusim o 20 kg lehci,ale snad bude mit minimalne stejne jizdni vlastnosti jako M3 E46..Ja bych kazdopadne sel do cerne..... 😉