Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Spy Photos: Mercedes-Benz třídy E - kolotoč se rozjíždí nanovo

14 komentářů

BMW bude mat co robit aby sa tomu to ECKU vyrovnalo 😉
MB koupil současnou 5ku od BMW, tam ji rozřežou, něco přidají a nový E-čko je na světě !!! Stejně tak jak to bylo 7ka na nový Sko.
Tie hríby ti nerobia dobre. Mal by si s tým prestať :no:
B M W bude mat co robit aby sa tomu to ECKU vyrovnalo 😉
jen doufám,že se MB nebude ubírat cestou audi,kdy na jednu na stejnou masku nalepí 10 ruzných aut a ve finále vypadají všechny stejně.(nemyslím tím samozřejmě R😄
Doporučuji panu Láníkovi (autoru textu) si koupit slovník cizích
slov (i jiným dopisovatelům a redaktorům). Nastudujte
si používání slova technika a technologie, abyste si tyto dva
pojmy nezaměňovali. Slovo technologie narvat kamkoli, jen abych byl in.
na co jsou tu pořád uváděny fotky zabalených aut, na kterých člověk stejně nic nevidí. je toho tu mraky každej den a už mě to moc nebaví.Všechno jsou pak je odhady a člověk neví stejně nic...
Doufám že nebude korodovat kapota jako u tohoto 😒 , kdo neviděl neuvěří jak vypadala po dvou letech 😲
No, nevim, máme E270 CDI z roku 2002 a známky koroze na něm nejsou...
Doufám že nebude korodovat kapota jako u tohoto 😒 , kdo neviděl neuvěří jak vypadala po dvou letech 😲
měl sem na mysli současnou generaci
mám rád ako tu každý mudruje a nikto aj tak nič nevie!!ani ja >😒]
W211 byla menší než W210,což bylo pro mě překvapující
Pred 3 týžňami som videl v prototyp hale v Sindelfingene (DC Stuttgart) nemaskované verzie E-class a máte sa načo tešiť. Predná časť sa bude silne podobať novému C-class. O motoroch viem ešte viac - najmä diesel verzie, keďže spolupracujem s DC konštrukciou, ale podrobnosti Vám nemôžem zverejniť. 6 a 4 válce (elektr. zväzky) sa vyrábajú na Slovensku v Delp__ SE aj v budúcnosti budú + podnik na Ukrajine. :yes:
Čakajte silné výkonny v rámci menších objemov. Zdar Pepa