Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
sorpersa
No Mitsu dosiahla asi najrýchlejší facelift v histórii. Pôvodné ASX som ešte naživo ani nevidel a už je tu nová verzia, mimochodom oveľa podarenejšia ako pôvodná. Ale Captur tiež nevyzerá zle .Aj tak je to hanba pre Mitsu....že sa z neho stane fejkový Renault by som nikdy nepovedal. Obáva sa že po nominácii Kabaňa do SAIC, MG všetkým vytrie zrak ....Na to som veľmi zvedavý a ešte na predajné čísla nového Y od Lancie. Jaaj, už som pre Stellantise 😄
3_diamanty
Teda po facelifte capturu.. ved aj colt prisiel az po facelifte clia ... inak aj tu mi pride akoby bol krajsi ako jeho bracek... ten predny lichobeznikovy naraznik mi k mitsu pasuje ... a trochu mi to pripomina zlate casy asx a lancera .. asi to bol aj zamer... :yes:
Suhlasim, tento dizajn je aspon zatial najmenej Renaulti, je to kus dostojnejsie pre znacku aj model samotny.
St.
tak jak to mají rozdělené? Nějak se v to nevyznám, ale Nissan se rozhodnul trochu pohnout s vývojem, Mitsubishi je takové neviditelné…Líbí se mi poslední Qashqai s tím e-power pohonem. Jen by z toho mohli udělat PHEV, když už je motor jen na výrobu elektřiny.
Jinak jo, předsudky jsou prevít a kozakm se pěkně odkopal.