Novinky
Dokonalé auto. Velké. 4x4. Obrovský výkon. Zrychlení na stovku 4s. Na dvoustovku za 8s. Tri sta máte na tachometru za 20s. Maximalka někde kolem 320km/h. Dojezd skoro 1000km.
Dokonalý polykac Německých dálničních km. Po celé Evropě za pár dnů.
Dokonalý polykac Německých dálničních km. Po celé Evropě za pár dnů.
Ono je to BEV, takže žádný osmiválec.
Maximalka nižší než Fabia HTP z roku 2007.
Zrychlení na maximalku za 6s. Pěkný. Ale....
Po pár zrychlenich dojezd 200km.
Karavan to neutáhne. Tankování bude trvat hodinu.
Škoda.
Maximalka nižší než Fabia HTP z roku 2007.
Zrychlení na maximalku za 6s. Pěkný. Ale....
Po pár zrychlenich dojezd 200km.
Karavan to neutáhne. Tankování bude trvat hodinu.
Škoda.
co u rodinného auta potřebuju!!!!! Obrovský výkon a stovku za 4s...To je přesně ten důvod, proč jsem do teď ani náznakem neuvažoval o rodinném MPV na el. pohon. Ale teď, teď už není o čem!!!!! Budu lítat jak ďábel po přeplněných silnicích prošpikovaných radary, děti budou radostně blít do připravených pytlíků a svět bude duhový jak Pražský průvod LGBT+++++. Konečně jsem se dočkal. Konečně to dává celé smysl.
:yes: 😁 :yes:
Vitohendyaspol budou ščastni, že budou mít dalšího kamaráda, co to konečně taky pochopil.
😁 😁 😁
Vitohendyaspol budou ščastni, že budou mít dalšího kamaráda, co to konečně taky pochopil.
😁 😁 😁
Ved to nie je povinnost, lietat ako blazon, ale iba moznost. Ludia uz od nepamati nadavaju na slabe motory, tak tu uz nadavat nebudu. Niektorym ludom sa nicim nezavdacia, to je az brutalne.
Cele roky tu jsou kombiky a SUV s RS, EVO, M, AMG atd, ale kdyz je to u EV tak to je neco co vadi….
Nesmyslný plivanec na LGBT nemuze chybet. To přece taky strasne vadi, ze nekdo kdo se narodil odlišný od vetsiny. mohl zit normalni zivot…
Nesmyslný plivanec na LGBT nemuze chybet. To přece taky strasne vadi, ze nekdo kdo se narodil odlišný od vetsiny. mohl zit normalni zivot…
Tak ono není moc dalšího na co by mohl výrobce lákat. Nabíječek je jak šafránu, infrastruktura není na EV připravena, cena za kWh není nikterak zajímavá (pokud nemáš vlastní elektrárnu), ekologickým žvástům už taky moc lidí nevěří, elektřina, kterou "tankuješ" pochází z fosilních paliv, baterie se kapacitou za několik let nijak zvlášť neposunuly (jen se o tom každý rok píše, jaká revoluce přijde za ten další rok), je to tak drahé, že státy musí EV dotovat,... jediná zajímavá čísla jsou tím pádem zrychlení, výkon a Nm.
S tím se dá souhlasit, když už je to nevzhledná stodola s 2,7t s vysokou kombinovanou spotřebou kolem 24kWh/100km - viz test na fDrive a to se nebavíme na dálnici, kde v tom byla za 34kWh - Bjorn Nyland s rychlosti 94km/h 😒] Tj k čemu bude 600k, když to auto nepojede víc jak 100kmh, aby někam dojelo? Vážně nevím co tím výrobci sledují... :no😒br />
Btw letos je zaregistrovaných 23ks. Kolik je asi v ČR dealerů Kia? 😉
Btw letos je zaregistrovaných 23ks. Kolik je asi v ČR dealerů Kia? 😉
Já nemám nic proti LGBT komunitě, mám dost kamarádů z této skupiny. Jen nikdo z nich nemá potřebu se strojit jak šašek a vyřvávat to do světa. Ohromovat okolí absurdními výjevy. Jsou funkční součástí společnosti. I proto je plně respektuji. Taky nemám v zásadě nic proti EV. Jen v příspěvku spojuji nesmyslné věci, poplatné dnešní zmatené době, v jedno. Megalomanský výkon u rodinného auta ve tvaru cihly s váhou betonového panelu je za mě totální haluz. Cílem je pouze na sebe upoutat pozornost. A automobilky na to jdou tou pro ně nejjednodušší cestou. Udělají monstrumauto, aby se do něj vešla velká a těžká baterka, k tomu narvou monstrum motory a wow efekt je na světě. Ale všeobecné problémy, které EV trápí opět nevyřešili.
PS: ale s tím LGBT máš jinak samozřejmě pravdu, sem to nepatří.
PS: ale s tím LGBT máš jinak samozřejmě pravdu, sem to nepatří.
Modernizací myslíte downgrade ze 132 kW na 118 kW?