Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Pavel Konvalina
Nevím, ale éra Mercedesů a evropských aut ve světě končí. Na autosalonu v Pekingu byl vystaven tzv. čínský mercedes a sice auto od BYD název DENZA R 9. Je to podle mě nejkrásnější auto na světě. Můj názor. Pokud se týká vnitřního vybavení tak prý nemá konkurenci. zatím není stanovena cena, ale bude taky zajímavá. O tom je dnešní svět automobilů?
Až na to, že žádná Denza R9 neexistuje.
Představili jen Z9 a nikdo neviděl interiér. A vůbec to není konkurent pro Mercedes S-klasse.
Ale jinak se fantazii meze samozřejmě nekladou.
Představili jen Z9 a nikdo neviděl interiér. A vůbec to není konkurent pro Mercedes S-klasse.
Ale jinak se fantazii meze samozřejmě nekladou.
Denza R 9 neexistuje. Ale pobavilo mě, jak víš z fotek z autosalonu, že je nějaký čínský pekáč lepší než M-B S.
Horký Rom
Karese
Řekl Kakasere. :-! To se mi povedlo, že
chcíplý pes
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
a srágor zas
Karese
chcíplý pes
anebo s chcíplým pejskem :-!
chcíplý pes
to my nemůžeme vědět, s kým ty obcuješ 😒] 😒] 😒]
že máš slabost na ladyboye, tak proč ne? Vždyť si každý může dnes vybrat mezi 60-ti pohlavíma 😉 😉
že máš slabost na ladyboye, tak proč ne? Vždyť si každý může dnes vybrat mezi 60-ti pohlavíma 😉 😉
chcíplý pes
Dinar
je na rozdíl od nejbližší konkurence elegantním autem, prostě pořád pěkný velký sedan bez snahy ohromit. A to se vyplácí, protože v prodejích konkurenci výrazně utíká. Navíc po fl došlo ke zlepšení kvality zpracování a nové motory, zejm. akt. dýzl, jsou fantastické. Co se těch manufaktur barev týká, jistě fajn, ale stejně bude většina, alespoň v Evropě koupených, esklád v kombinaci černá zvenku, černá uvnitř, lesklé hnědé dřevo, tj. klasická volba německého padesátníka plus. 😉
Tak Sko vždy v prodejích excelovalo bez ohledu na to, jak dobrá konkurence byla, protože je to prostě Sko 😊
S tím zpracováním, respektive kvalitou je to snad už lepší, ale jezdil jsem v nějaké předfaceliftované W222 S500 L a docela mne negativně překvapilo, jak jsou v interiéru použity ošklivé lakované stříbrné plasty a umělé dřevo (byla to verze s kombinací světlé béžové). Co jsem měl, byť jen letmou zkušenost s auty jako W140 či W126, tak tohle bych právě v Sklasse nečekal.
S tím zpracováním, respektive kvalitou je to snad už lepší, ale jezdil jsem v nějaké předfaceliftované W222 S500 L a docela mne negativně překvapilo, jak jsou v interiéru použity ošklivé lakované stříbrné plasty a umělé dřevo (byla to verze s kombinací světlé béžové). Co jsem měl, byť jen letmou zkušenost s auty jako W140 či W126, tak tohle bych právě v Sklasse nečekal.
Ale pro normalniho cloveka je to hnusna predpotopni krabice.
Proti gustu zadnej disputat.