Bezpečnost
hlavně pak v jednomužných s.r.o. Taková kniha jízd na steroidech 😁
Protože to máme😒br /> a) přidanění jednoho procenta
b) poměrové krácení odpočtu DPH z pořizovací ceny
c) poměrové krácení odpočtu DPH z provozních výdajů
d) poměrové krácení daňových odpisů
e) necpání PHM a parkovného na soukromé cesty do nákladů/DPH
Ono se to nasčítá 😁 :yes:
Protože to máme😒br /> a) přidanění jednoho procenta
b) poměrové krácení odpočtu DPH z pořizovací ceny
c) poměrové krácení odpočtu DPH z provozních výdajů
d) poměrové krácení daňových odpisů
e) necpání PHM a parkovného na soukromé cesty do nákladů/DPH
Ono se to nasčítá 😁 :yes:
do oprátky a ještě u toho spokojeně békají. Nechápu tyhle moderní fíčury v autech. K čemu? Jedině ke špehování. Za chvíli to opravdu bude tak, že budete smět jezdit pouze v určité hodiny a pouze na určitá místa. Velký bratr bude zcela rozhodovat za nás, co smíme a nesmíme.
A nakonec to bude něco mezi Orwellem, Terminátorem a Demolition Manem. Mě by to bavilo 😁 😁 :yes:
Je rozdíl na blbej film koukat a nebo ho reálně žít.
V EU mame plnou kontrolu nad tím, co na nas kdo shromažďuje za data diky GDPR
Vzpomínám jak velka kritika byla na EU pri zavádění ….
Vzpomínám jak velka kritika byla na EU pri zavádění ….
Klidně SZ. 😉
A jsem zvědav na recenzi, pokud bude.
Nové, nebo zánovní?
Určitě bude, budu muset zase vyvrátit nějaké mýty 😁 Takhle ve zkratce, trochu mne chybí 4x4, na mokru (i na suchu při sportu hrábne, když chceš rychle ven z křižovatky 😁), holt ta předokolka, je toho na ní docela dost toho výkonu (být v nabídce ti iAWD, jako má Cross, tak si připlatim) a prostornost Mondea, ale to je prostě nižší třída, naopak mne vubec za běžné jízdy neobtěžuje hluk eCVT, jen za ostré akcelerace ho slyšíš, tam je to logické, ale ja jsem měl pomalou průpravu z Yarise od táty. Jinak velká sookojenost, je to živé, chytré, sleduje tě to, jezdí to za tebe a práská CIA a KGB a tak 😁
Dneska jsem to ukladani dat na server Toyoty vypnul. A zrušil jsem i přihlášení
"Narovnejte se a koukejte dopredu" To by mi vzal das.....
OK, každopádně super volba. Těch 200 koní je na kombi nižší střední prostě paráda a vlastně to už dneska téměř nemá konkurenci. Megane GT už se dávno nedělá, kor v kombíku, Astra 1.6 dtto, takže vlastně jen koncern s 2.0 Tsi...
A jezdí to za málo, všem krom Tebe teda. 😒]
A pozdravuj ode mě CIA. 😄
Ps.: Jaká výbava a barva?
Gratuluji a užívej.
Barva, to byl trochu boj, chtěl jsem modrou, nakonec rodinná rada rozhodla vzít šedou, o trochu tmavší, než bylo Mondeo a jsem strašně spokojenej, protože jich nejezdí tolik a každý, kdo to viděl říká, že tomu autu sekne. Mám výbavu Style (chtěl jsem původně GR sport, ale to auto je v dost věcech o dost horší - odhlučnění zejména a navíc jsem si říkal, že za pár let mí dvoubarevné auto bude štvát). No kdyby sem šly vkládat fotky...
http😐/www.sauto.cz/…orolla/206511951
To auto vypadá uplně stejně, jen tedy mám jiný motor.
Šedá barva je dobrá volba.
S těmi kombíky to smutné je... BTW - na kolik reálně vycházel Megane, ve srovnání s Corollou? 1.33 TCe, 160hp v automatu, to jsi se určitě informoval, ne?
Jinak já mám s koncernem dva problémy (cenovou politiku teď neřeším) - má to každej a pokud vidím vybrané auto, je to koncern. Za to ty auta nemůžou, ale bohužel to tak je.
Mít omezený rozpočet níže, tak to za ty peníze bylo vybavené a solidně jezdící auto.
Ono těch 600 je fakt docela dost. Corolla je jako celek prostě lepší auto.
Ještě jednou - gratulace a užívej si ji :yes:
Teraz mi ale jeden záznamy hovoril že reklamoval držiak výfuku bo odhnil na 1,5 ročnej Corole. Po 1/2 roku tam prišiel znova lebo to tam hrdzavie.
O problému s výfukem jsem slyšel, ale týkalo se to prý jen nějaké série výhradně před faceliftem. No, dám vědět jak to s tím bude. Pokud si to eCVT chceš zkusit, jsi vítán
A ozzy podlehl.
Ale jo, je vidět jaký je Renault držák. 😄