Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

I ty, Hyundai? Korejská značka chce nabídnout funkce k zakoupení v infotainmentu

12 komentářů

ericn
A budeš za ně měsíčně platit? Jen ti to navýší tvoje měsíční fixní náklady. Ty nevíš, co si kupuješ?
Mikesus
A co ti tam nešlo s tím obrázkem? Mne to jde
lyon667
Takže ty si jednou zaplatíš za hardware (protože ten ti automobilka naúčtuje tak jako tak), pak znovu za jeho odemknutí a ještě si to pochvaluješ. Hmm.... 😁
Johnn
Tak za vyhřívané sedačky asi nikdo nebude chtít platit měsíční poplatek. Ale v článku je psané, že poplatky budou za funkce více softwarové , než hardwarové (vyhřívání sedaček je především hardware, tak toho se to týkat nebude).
To je jako když koupíš PC, nebo telefon a za software si platíš dál sám, dle toho co používáš.
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Anonym
Montují prakticky do všech už po dlouhá desetiletí. A mnohdy k nim nevede kabeláž když si je první kupec neobjednal.
PowerHouse
Já se v novém autu vyznám až po nákupu, takže uvítám možnost dokoupení objevených funkcí.
poterienko
Pokud by to opravdu mělo přidat nové fce do starších aut, tak jsem jedině pro. Např. infotaiment i30 prý běží na Androidu. Pokud by tedy v budoucnu šlo přidat app jako Spotify, Google Maps a další, klidně za to zaplatím. U koncernu lze taky hromadu věcí odemknout, jen je k tomu potřeba diagnostika, ten hw tam prostě je.
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
rohor
Test test
Vážená redakce, chyťte se tam všichni za ruce, rozběhnete se a skočte do zdi.
Anonym
To je těžké popsat ale ve stručnosti vzdy skoncim na přihlašovací stránce. Oni asi nemají správně ošetřeny účty autentizovane přes Google. A nerespektují ani změnu fotky na profilu googlu

Teď z mobilu dokonce napsalo Profilovy obrázek úspěšně aktualizován. Ale nebyl.
Anonym
Zeptej se v redakci. Až mi umožní změnit si profilovou fotku.