Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Video: Lotus Exige S – východní filosofie z východní Anglie

17 komentářů

acALIEN
Kdyby to byla reklama na Fobii,tak by tam stala babaka s dedkem pred stodolou,pak by ji otevrely, odhazeli seno a zjevila by se obluda F2,nasedli by,pak by byl strih (protoze nez Fobie s HTP dojede do kramu,to by se Skoda za reklamu nedoplatila) a vystupoval by tento postarsi par spokojene obtezkany taskami z PennyMarketu v leve ruce drzic kvetak.Ze zadnich sedacke by nasledne vystoupil mlady par, majici mezi sebou dite a vsichni by se usmivaly a poskakovali,aby bylo videt, jak je nova Fabie pro vsechny v kazdem veku, ze se do ni vejde rodina i nakup a jeste by tam kluci meli dat nekolika vterinovej spot,kterym by naznacili, ze skoro nic nezere. ;-\
Asi máš z Fabie nějake komplex, protože jinak si nedovedu představit, jaktože první co tě pod článkem o lotusu napadlo je to cos právě napsal... :no:
acALIEN
stydim se za to ze v zahranici musim rikat ANO TOHLE SE VYRABI V CECHCACH.
tak mi nekaz clanek o Lotusu fabii😊 taky ji nemiluju ale ve svem segmentu patri mezi lepsi (fabii nemam mit nebudu ani nechci ale je to fakt)
acALIEN
;-\ sorry 😒
stejne s tebou souhlasim.... v minule praci jsme meli prvni generaci a jsem rad ze uz tam nedelam
Odešel jsi kvůli služebnímu autu? Nepřehánějte to. Fabia je nepohledné auto, ale podobnou šeredu najdete v každém státě (teda kde se vyrábí auta) a dost možná i horší.
to ne😁 bylo toho mnohem vic.... na auto jsem si zvykl ale stejne jsem z nej nebyl nadsen.... ale to by byl dobry duvod odchodu😁
Odstehuj se treba do Madarska a vem si obcasntvi. Budes spokojenej, zadny auta tam nevyrabej, tak nebreč a padej :no:
acALIEN
preferuji USA, momentalne si plne uzivam studia na Islandu a svete div se, potkal jsem tu strasne moc Octavek, vedle Mustangu...
Clovece ty studujes na Islande, tak to ti zavidim. Na Island bych se rad podival, mozna i dlouhodobe. Prosim te napis mi neco o mentalite domorodcu😊 jak jsi spokojen a jaky je vozovy park. Jestli chces tak napis na diskuzy pod novejsim clankem od Venturiho.
Falco
Ty studuješ?? Doufám, že češtinu...
No Fabi je pekna zrudicka to mas teda recht ale kupodivu se nekomu docela libi
komu?
(jinak opakuju vim ze to auto patri mezi nad prumer ve tride, než me nekdo sjede za antiFabiismus)
acALIEN
tem s qetakem at uz v ruce, nebo v hlave
Hold dobre zvolena kreativa vzhledem k zamereni auta...strucne, usmevne, vystizne...takze nakonec proc ne 😊
poriadna haluz >😁 :yes: :yes: :yes: >😁