Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
pradeda777
.....že šéf BMW styling departmentu je zeť ředitele BMW a ten se ho bojí vyhodit...... 😒]
Ozzman
Ahoj, vy kdo jezdíte nové BMW, chtěl jsem se zeptat, jak funguje ten asistent blikání. Tam je nějakej zpožďovač ? Já jsem měl třeba možnost nastavení zpoždění u automatických dálkovek. Hlídá to přejetí pruhu a pak to pustí až auto ukončí zařazení do vedlejšího pruhu ? Vídám poslední dobou nové BMW a právě cenním si snahy automobilky zakomponovat směrovky, ale vždy se autu pustí až když se přeřadí, či až když odbočí v křižovatce. Poslední dobou to tedy vídám i u Audi. Zajímavá funkce.
A někdy chybí i kapalina ve smerovkach, že nakonec vůbec neblikaji. To tam za ty peníze nemůžou dát kontrolku nízké hladiny jako u ostřikovačů? 😒]
Na pár sekúnd si ma aj dostal. 😁
Ja som sa aspoň vždy snažil napravovať tú zlú smerovkovú reputáciu majiteľov BMW a smerovky dával aj keď som bol úplne sám. Ale asi to nezachránim a bude treba ten asistent smeroviek. 😒]
Ja som sa aspoň vždy snažil napravovať tú zlú smerovkovú reputáciu majiteľov BMW a smerovky dával aj keď som bol úplne sám. Ale asi to nezachránim a bude treba ten asistent smeroviek. 😒]
😁 😁 tak alespoň že jsem někoho pobavil. 😁 Ono se to dá na každé auto, ale u BMW je to takové to klišé a včera jsem jedno viděl, tak mne tohle napadlo 😁 😁
rohYpnol
X2 už v minulé generaci mi přišla dost mimo. Vůbec nevím proč bych si ji měl vybrat. Když SUV, tak rozhodně X1, X3, X5... jakýsi zvýšený HB za mě rozhodně ne.
A teď tohle. Design opět kontroverzní, zezadu víc než BMW vidím nějaký Chevrolet, boční profil všechno jen ne elegance a zepředu značně boubelaté. Opět, je to BMW, takže s verdiktem rozhodně čekám naživo.
Nicméně přijde mi, že hodně záleží na konkrétní konfiguraci, barva, lišty, velikost a design kol, m-paket atp.
Vlastně ale nerozumím, co BMW tímto modelem chce říct a koho oslovuje. Předešlé zákazníky X2?!?...
Jinak jestli BMW za něco zaslouží opakovat ročník, tak to je nový infotainment. Po takřka dokonalém i-drive přijít s tímhle?!?!? To je normálně takřka na diskvalifikaci ve výběru :-!
A teď tohle. Design opět kontroverzní, zezadu víc než BMW vidím nějaký Chevrolet, boční profil všechno jen ne elegance a zepředu značně boubelaté. Opět, je to BMW, takže s verdiktem rozhodně čekám naživo.
Nicméně přijde mi, že hodně záleží na konkrétní konfiguraci, barva, lišty, velikost a design kol, m-paket atp.
Vlastně ale nerozumím, co BMW tímto modelem chce říct a koho oslovuje. Předešlé zákazníky X2?!?...
Jinak jestli BMW za něco zaslouží opakovat ročník, tak to je nový infotainment. Po takřka dokonalém i-drive přijít s tímhle?!?!? To je normálně takřka na diskvalifikaci ve výběru :-!
S velkostou X5 sa viaze aj hmotnost, priestor ako v kombíku a 2,3 tony.... nie je to asi pripad len X5ky, no cakal by som lepsie auto v tomto smere. Mne sa totiz nelubila ani kvalita koze a celkovo som z toho auta nebol nadseny, taky Lexus mi pride hodnotnejsi.
K tomu priestoru 2x 188 cm za sebou a nemal som v zadu pred operadlom priestor na to aby som mal na stehnach notebook a nezasahoval vyklopenou obrazovkou do operadla - to ma velice sklamalo. Nad hlavou a do sirky som si nestazoval, na nohy opat pomenej miesta... odfotil som to, posielal kamosovi neveriacky ze wtf.
Kam priestorom vyplytvali je asi jasne, motor pozdlz, bezpecnost, natacanie zadnej napravy, velke disky 21 a celkovo vsestranne vozdilo, takze zdvihy naprav, pohon xdrive atd.
Lexus ma lepsi interier, to je mne osobne prednejsie nez to, ci je to 3,0d R6, alebo hybrid - ovsem tieto preferencie su silne individualne, Lexus nema odpoved na motorizacie ani vykony BMW.... v takomto aute mne uplne zbytocne, da sa s tym ist rychlo ako blazen, ale pozitok z jazdy 0
Ked chces mozem aj pochvalit, natacanie zadnej napravy je paradne, vzhladom na hmotnost a velke kolesa aj dostatocne tlmenie nerovnosti a pacili sa mi zadne sedacky, mali dlhy sedak a dobre podopierali stehna. Voci dizajnu nemam namietok, vypada dobre.
Koneckonců obdobny přístup zvolila třeba Mazda CX-60, která není uvnitř o nic prostornější než CX-5... přitom rozměrově jsou auta úplně jinde.
To je stejné, jako když někdo poukazuje na málo místa na zadních sedadlech kabrioletu.
Já ještě v podstatě neviděl 4 lidi běžně v jakémkoliv kabrioletu.
Mám osobní zkušenosti, ne žádné kecy co kdyby, jako a možná a rád bych, jak si tady hrají někteří rádoby odborníci
Je to filozofie, kterou ja osobne nevyznavam, ale spousta lidi kolem me jo. Obcas mam pocit, ze vetsina.
Pripominam, ze do nedavna to bola X5 najvacsie X v ponuke automobilky, logicky prisla X7 asi to nebude nahoda, vytvorili si na nu miesto.
To asi není smyslem takového auta? Trochu umírněnosti nebo skromnosti neuškodí.
Ale pokud patříš k těm, který jezdí ovcí ale jenom šťouráš, tak to chápu
Ja beriem X5 ktora ma 5m a razvor 2970mm ako dostatocne velke auto, preto ma to miesto prekvapilo a ty vyzivas k umiernenosti a skromnosti... keby to auto bolo umiernene a skromne asi mu to nevycitam. Ale to je asi jedno, nemam problem s tym ze to vnimate inac, mate viac skusenosti s premiou.
No a vlastne to tvrdi aj jeho majitel, ktory mal predtym Galaxy 2019, ze cakal ze v X5 bude viac miesta.
ze ty si nejaky politik ?
Priklad ze zivota na co se treba kupuje X5.
Kazdopadne objev, ze klasicke baworaky jsou na svou velikost uvnitr spis tezky podprumer neni zadnym objevem. Bylo to tak vzdy.
Vybere si kazdy.