Novinky
no myslim, ze ix35 vyzera o mnoho lepsie ;-\
uvidime real__ale dojmy zo Sportage su zmiesane...
uvidime real__ale dojmy zo Sportage su zmiesane...
Myslim, ze jsou obe pekne hnusny a hlavne si protireci design s technologiema...Exterier se snazi pusobit jako auto nabusene hi-tech komponentama a vychytavkama, pomalu to vypada, jako by se mel Lexus vedle toho citit jako Skoda 120 a v realu je to podprumerne auto ve svem segmentu, ted tedy prijde Duster, tak ix35 se dostane do kategorie prumerne... 😄 😄 :-!
Musím říct, že tento styl designu "ocucaný bonbón" se mi ani trochu nelíbí, ale totálně přeplácaný předek ix35 spolu s prapodivným prolisováním boků mi osobně přijde podstatně hnusnější než alespoň rádobyjednodušší design Sportage. Jinak pro mě Sportage co do designu :no: a ix35 :no: :no: :no:
Obe jsou hnus, kyc a pozlatko...
Jediné pekné auto a skutočné SUV kde sa snúbaia brilantné vlastnosti na ceste a v teréne je Škoda YETIX.
Na tom aute je úplne všetko tak skvelé.
Na tom aute je úplne všetko tak skvelé.
Jo Yeti je fajn :yes:
[odkaz] >😒]
je zvlastne, ze KIA da do auta panoramaticku strechu. zadne sedadla su v opcii tiez vyhrievane. rovnako aj parkovacia kamera je v opcii (dokonca aj pre mensi Soul). ale aby dali xenonove svetla, to uz je nieco extra luxusne. resp. ma ich v opcii sorento. asi chcem privela...
Auto.cz si alespon obcas dovoli neco zkritizoat..to uz je dalis pokrok ve svobode projevu 😄 .
Takze pak sice koupite 17-18cm, ale az to nalozite, muzete mit taky treba jen 13cm.
Minuly tyden jsem vubec poprve v nejake tech.doku. videl udaj o tom, ze dana vyska je pri plne nalozenem aute. Ale uz nevim, ktere to bylo...