Srovnávací testy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda Superb Combi 2.0 TDI DSG 4x4 – IV. vs. III. generace: Vzdálení blíženci
48 komentářů
Mr.Murphy
.... ale teď jsem nového Supa okukoval a mě se prostě nelíbí. Jsem rád za tu svoji minulou generaci. Jasně, člověk má nějak tendenci vidět nové věci spíš negativně, být zabarikádovaný na tom, na co si zvykl... takže netvrdím, že jsem objektivní.
ALE: mě se prostě v novém Supovi nelíbí ten velký nový tablet uprostřed. Velký jak kráva, nemám to v autech rád. "Smart dials", tedy ty tři velké otočné ovladače - jsou možná funkčně fajn, ale v tom stříbrném plastu vypadají fakt hodně levně. Kožený interiér nechci a látka, co jsem v Supovi viděl, byla strašná.... vypadá to jak recyklované staré ručníky.... Plasty se mi taky zdály recyklované, dřevěný dekor v interiéru L-K taky působil lacině (jasně, můžu si vzít jinou verzi). Když k tomu připočtu otravné asistenty, nevidím snad kromě bezpečnosti jediný důvod jít do nové verze.
Seděl jsem i v Kodiaqu, ten se mi líbil ještě míň.... Zvenku je vyloženě hnusný, vnitřek měl v nějaké sportovní verzi, třeba dveře čalouněné alcantarou nebo něčím takovým. Ale prostě na dotek to působí jak kdyby ta alcantara byla vysoká tak 1mm a pod ní byl plech. Je to prostě takové strašně tvrdé, aby to jako trochu vypadalo ale jak to člověk osahá tak to prostě není přesvědčivé.
Ale tak třeba už jsem taky jen zapšklá konzerva 😒] 😒]
ALE: mě se prostě v novém Supovi nelíbí ten velký nový tablet uprostřed. Velký jak kráva, nemám to v autech rád. "Smart dials", tedy ty tři velké otočné ovladače - jsou možná funkčně fajn, ale v tom stříbrném plastu vypadají fakt hodně levně. Kožený interiér nechci a látka, co jsem v Supovi viděl, byla strašná.... vypadá to jak recyklované staré ručníky.... Plasty se mi taky zdály recyklované, dřevěný dekor v interiéru L-K taky působil lacině (jasně, můžu si vzít jinou verzi). Když k tomu připočtu otravné asistenty, nevidím snad kromě bezpečnosti jediný důvod jít do nové verze.
Seděl jsem i v Kodiaqu, ten se mi líbil ještě míň.... Zvenku je vyloženě hnusný, vnitřek měl v nějaké sportovní verzi, třeba dveře čalouněné alcantarou nebo něčím takovým. Ale prostě na dotek to působí jak kdyby ta alcantara byla vysoká tak 1mm a pod ní byl plech. Je to prostě takové strašně tvrdé, aby to jako trochu vypadalo ale jak to člověk osahá tak to prostě není přesvědčivé.
Ale tak třeba už jsem taky jen zapšklá konzerva 😒] 😒]
S tím souhlasím. Zatím jsem si je prohlížel jen zvenku. U obou je exteriér pro mne o dost osklivejsi. Minule generace byly takové šedé myši. Neurazily nenadchly. Tohle je ale nesouroda zoufalost. Superb má bachraty prerostly zadek, působící jako prerostlej jezevčík podobně jako sup2. Křivky ani nejsou nějak elegantní, ty u sup3 aspon byly. Kodiaq zezadu je jak nějaká čínská láce, navíc působící děsně úzký a vysoký. Zepředu zase čínskej preplacanej design. Boční profil se mi jako jediný docela líbí, pokud je správnou barvu ukryt odpudivej D sloupek.
no uvidíš ten vnitřek.... já jsem z toho byl fakt smutný... nebudu si mít časem fakt co koupit.... a kupovat prémii se mi nechce, sypat do toho takový peníze a pak vidět jak do toho děcka lezou se zablácenýma botama atd.... na to byly ty Škodovky ideální....
No hele. Taky řeším něco podobného. Mám potvrzeno, že Highlander v Evropě konci bez náhrady, takže jsem stihl druhého koupit a dal nevím co. Ty máš aspoň tu " vyhodu", že se ti to nebude maximálně líbit, já se do ničeho pořádně nevejdu. 3 dětské sedačky omezí možnosti ažaž, do toho nejsou nosiče na 5 kol, takže to nejmenší musí do kufru, tím pádem musí být kufr dostatečně velkej, aby zároveň všichni mohli sedět ve druhé řadě. Snad za 2 roky se něco objeví.
Asi potrebuješ skôr mikrobus ako SUV... 😉
No, akorát tam jsou ušmudlané smradlavé diesely. Uz jsem taky zkousel lexuse LM, ale problem je u nej s kapitanskymi sedackami, tedy vzdy jeden by musel jet v ve treti rade a pak kufr žádný není. Takze to je no-go. Navíc rodinu bych chtěl vozit jako lidi, ne jako nějaké balíky v udrnacné dodavce a to je každá v mainstreamu, bohužel.
Ad recyklované plasty a látky... oso se ti to bohužel nezdá. Ono to je 😒]
Jsem zvědavý, jestli to je ten správný bio eko plast, co za 5 let bude rozteklý jak maršmeloun nad grilem 😁 😁
Za mě s designem (zatím jsem viděl jen nový Kodiaq) nových Škodovek problém nemám. Nenapsal bych je ale rozhodně ani hezčí, ani krok správným směrem. Spíše stranou.
Superb III byl za mě velmi charismatický. Z druhé strany na Superbu III mi vadil a dodnes vadí laciný interiér a nepohodlné sedačky. Což novinka rozhodně řeší.
Jenže přidává zprasenou ergonomii, ekozvětstva a eurozvěrstva. Mít možnost volby, jdu rozhodně do staršího modelu. A to už jen kvůli tomu, že u III bylo auto stále přesnější než euro a ekonesmysly dnešní doby :-!
Jsem zvědavý, jestli to je ten správný bio eko plast, co za 5 let bude rozteklý jak maršmeloun nad grilem 😁 😁
Za mě s designem (zatím jsem viděl jen nový Kodiaq) nových Škodovek problém nemám. Nenapsal bych je ale rozhodně ani hezčí, ani krok správným směrem. Spíše stranou.
Superb III byl za mě velmi charismatický. Z druhé strany na Superbu III mi vadil a dodnes vadí laciný interiér a nepohodlné sedačky. Což novinka rozhodně řeší.
Jenže přidává zprasenou ergonomii, ekozvětstva a eurozvěrstva. Mít možnost volby, jdu rozhodně do staršího modelu. A to už jen kvůli tomu, že u III bylo auto stále přesnější než euro a ekonesmysly dnešní doby :-!
Mám v 15 let starém autě recyklované plasty a jsou jako nové. Ale chápu, není to ŠKODOVKA.
Vypadaji porad blbě jako kdyz byly nove ? 😁
Vypadají o mnoho lépe, než ty nerecyklovane měkké v pezotu.
Tebe vzrusuje cinska levna spotrebni elektronika z 90tek a nultych let ?
Co to je za otázku? Neumím pochopit, na co se ptáš.
No kdyz davas prednost osklivym ekoplaatum dizajnu levne cinske elektroniky pred jeste kvalitnim mekcenym interierem 406
Jestli ta levná čínská elektronika má být můj Prius tak to není vtipné ale spíše trapné. Na těch tzv kvalitních měkkých platech je zub času vidět a nejde ani vymazat ani maskovat. Tvrdé plasty v Priusu když jsou neposkrabane a jen špinavé, tak po umytí jako nové.
Ano, ty tvrde plasty byly osklive uz od nova. Meli jsme Yarise 2 z te doby a vim, jak moc krasne to bylo
Jsem rád, že namísto řeči mám před očima denně hmatatelne důkazy, jak stárne měkký plast a jak tvrdý plast. Ódy na měkké plasty nechápu asi tak stejně jako obdiv k SUV. Nebo k ubohé české produkci, abych parafrazoval tu levnou čínskou elektroniku. A to jsem se chtěl vyhnout plivání na Škodovku.
Právě jako ta levná čínská elektronika mi přijde ten Peugeot. Respektive vše z devadesátek, ty interiéry byly hrozný.
Nechci se úplně do toho vkládat, p406 si už vůbec nepamatuju v interiéru. Ale když kouknu na fotky, ten interier p406 je strašnej. Stejně jako vše z té doby, 90.léta byla hrozna doba na interiery. Měkčené plasty na tom moc nezměnily. Prius 3 není žádný zázrak na svou dobu, ale je taky mladší oproti tomu Peugeotu a srovnání těchto dvou je ve prospěch priusu, a to mílovými kroky.
https😐/1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/4106502.jpg?…
https😐/1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/4031387.jpg?…
https😐/1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/4106502.jpg?…
https😐/1884403144.rsc.cdn77.org/…pbWc/4031387.jpg?…
Ale yaris 2 a prius 3 je dost rozdíl. Kromě toho, ze prius přišel o 4 roky později, tak byl tehdy pro Toyotu výstavní model, takže dostával vše o dost lepší a i výbavu měl takovou, co jiné modely ne.
Mě šlo hlavně o to hypovani měkkých plastu. Je to jak se všemi materiály. Někde se měkký plast hodí, někde se líbí. Ale ne všude a vždy. Posmivat se tvrdým plastum v interiéru paušálně jako že jsou hnusné a sociální je oblíbený sport, ale nemá to praktické opodstatnění.
Výbavu určitě, ale v téhle době byly Toyoty na palubě hrozné. Pamatuji si, jak jsem jednou se svezl v Landcruiseru z té doby, jednoho nejmenovaného slavného českého hokejisty (takže to určitě nebyl holobyt) a i tak to auto pusobilo silně asijsky a "levně v interiéru". Naopak ta 406 měla textil, měkčené plasty, kamarád ji měl. Pak samozřejmě přišla 407 a ta byla taky strašná a plastová.
Nechci, aby to tady pusobilo flame, ale za mne je to období, kdy ještě dojížděly nejkvalitnější interiéry v mainstreamu právě u koncernu, pak se to zvrtlo (mluvím tedy o tom roku 2008/2009 cca).
Proti gustu, ale ta 406 je opravdu jiným peugeotem, než přišly potom, až mne samotného mile překvapil po tom, co jsem z 407 zkusil 406
Nechci, aby to tady pusobilo flame, ale za mne je to období, kdy ještě dojížděly nejkvalitnější interiéry v mainstreamu právě u koncernu, pak se to zvrtlo (mluvím tedy o tom roku 2008/2009 cca).
Proti gustu, ale ta 406 je opravdu jiným peugeotem, než přišly potom, až mne samotného mile překvapil po tom, co jsem z 407 zkusil 406
no takhle, já to chápu že ty plasty a látky jsou recyklované.... mě to nevadí a vlastně tomu fandím. Ale nechci to na první pohled vidět 😁
U trojkového Supa i Oktávky jsou ty interiéry možná levnější, ale zas tak nějak soudržné, nenajdeš tam něco vyloženě levného (snad kromě výplní dveří O3). U těch nových ta kombinace recyklátu, velké televize, smart dials atd... prostě mi vůbec nesedí.
Jinak já mám ve svém Supovi výbavu Style a příplatkové sedačky s prodloužitelným sedákem a samostatným nastavením sklonu sedací části.... a jsem naprosto spokojený.... jsou to prostě křesla co si nastavím, jak potřebuju.
U trojkového Supa i Oktávky jsou ty interiéry možná levnější, ale zas tak nějak soudržné, nenajdeš tam něco vyloženě levného (snad kromě výplní dveří O3). U těch nových ta kombinace recyklátu, velké televize, smart dials atd... prostě mi vůbec nesedí.
Jinak já mám ve svém Supovi výbavu Style a příplatkové sedačky s prodloužitelným sedákem a samostatným nastavením sklonu sedací části.... a jsem naprosto spokojený.... jsou to prostě křesla co si nastavím, jak potřebuju.
Ja myslel, že všechny Elektricky nastavitelný sedačky mají samostatně nastavitelný sklon sedáku.
To rozhodně nemají.
Aha. Já se nikdy s něčím takovým nesetkal. Kdyz byly sedacky elektricky, vzdy mely nastavitelny sklon sedaku. Kdo něco takového dělá?
Přemýšlel jsem nad tím a 100% si nevzpomenu. Ale myslím že to mělo myslím Subaru Forester. Určitě v základu byl třeba jen podélný posuv. Nebo to bylo Mondeo? Už fakt nevím.
moc těch aut nestřídám tak nemám přehled, ale třeba Alfa to u Giulie a Stelvia má tak, že běžné el.sedačky mají 6 směrů (výška, posuv, sklon) a jen ještě nějaké extrapříplatkové mají těch směrů 8 (tzn. + nastavení sklonu sedáku)
A já si říkal, že u minulého HL extra šetřili, kdyz měli u spolujezdce elektrický všechno, včetně skolnu sedáku, ale chybělo mu výškově nastavení. Vůbec mne nenapadlo, že by sklon nebyl 😒]
No, já znám dlouhodobě v Sup III jen verzi LaK a v téhle verzi jsou sedadla mizerná :-! Jak vepředu tak vzadu (naprosto nepodepírají stehna, nebyl jsem schopný tam pohodlně 3h vydržet.
Interiér Sup III je za mě laciněji působící než v Sup II. Navíc a hlavně - materiálově, vzhledově a vším je interiér Sup III v podstatě shodný s Octavií III a jen přidàvá pár chromových rámečků. Jinak nic. A to mi vždycky vadilo nejvíc. V interiéru jsem prostě nevnímal rozdíl proti Octavii.
Interiér Sup III je za mě laciněji působící než v Sup II. Navíc a hlavně - materiálově, vzhledově a vším je interiér Sup III v podstatě shodný s Octavií III a jen přidàvá pár chromových rámečků. Jinak nic. A to mi vždycky vadilo nejvíc. V interiéru jsem prostě nevnímal rozdíl proti Octavii.
Tak z úvodních testů to vypadá, že největší zlepšení je podvozek.
Jsem docela zvědavý na lifta... přece jen je zadek kombíku takový nijaký a lifta si škodovka může udělat víc po svém...
Jsem docela zvědavý na lifta... přece jen je zadek kombíku takový nijaký a lifta si škodovka může udělat víc po svém...
hmmm.... podvozek Supa3 není nic extra... u iV je dokonce dost podivný, daň za lehký motor a těžkou baterku v kufru.... u TDI verze je prostě normální... neurazí, nenadchne....
Jenže třeba já jako konzument Superba nepotřebuju, aby jezdil jak 5er... je mi to doknce celkem jedno... stačí že nemlátí, zatáčí a zvládne v klídečku 170 na tempomat.... nic víc od toho nečekám.... čili zlepšení na podvozku mě osobně nijak nebere, byť nepopírám, určitě to bude příjemná změna.
Osobně se mi spíš líbí zvýšení dojezdu PHEV verze....
Ale tak co už.... ty dva Superby co ve firmě mám si tam nechám určitě dalších 5 let a pak se uvidí.... Furt jsou to relativně příjemné starosti.... 😉
Jenže třeba já jako konzument Superba nepotřebuju, aby jezdil jak 5er... je mi to doknce celkem jedno... stačí že nemlátí, zatáčí a zvládne v klídečku 170 na tempomat.... nic víc od toho nečekám.... čili zlepšení na podvozku mě osobně nijak nebere, byť nepopírám, určitě to bude příjemná změna.
Osobně se mi spíš líbí zvýšení dojezdu PHEV verze....
Ale tak co už.... ty dva Superby co ve firmě mám si tam nechám určitě dalších 5 let a pak se uvidí.... Furt jsou to relativně příjemné starosti.... 😉
Může to být i o komfortu, ono to jde ruku v ruce... ale chápu jak to myslíš, taky jsme Superby jako služebáky jezdili a žádnej problém s podvozkem nebyl.
V porovnaní z Insigniou to bolo dosť zlé.
To jsou dva pohledy na stejnou věc.
Superb měl mnohé přednosti, ale podvozek mezi ně nepatřil. Pokud jsi ale zůstal u rozumné velikosti kol (18" a menší) ideálně v kombinaci s DCC, tak chápu, že při Murphyho přístupu k věci je to slabina, která tě ale v ničem neomezuje - na rozdíl od špatné ergonomie nebo otravných asistentů.
Superb měl mnohé přednosti, ale podvozek mezi ně nepatřil. Pokud jsi ale zůstal u rozumné velikosti kol (18" a menší) ideálně v kombinaci s DCC, tak chápu, že při Murphyho přístupu k věci je to slabina, která tě ale v ničem neomezuje - na rozdíl od špatné ergonomie nebo otravných asistentů.
K designu by som dodal, že "zlatý" Kabaň. Trochu mi to pripomína BMW a Bangeovu 5 er, keď najprv to skoro každý hateoval a v ďalších generáciách bez neho to šlo od 10 k 5.
3_diamanty
Jeho superbecko vizualne nastavilo latku.. a tato nova knedla uz nema to caro... a to iste citit aj pri kodiaqu... predosly je este pekne vysekany a novy uz vyzera jak nejaka knedla v objemovke
Superb ano, jednoznačně... a nejvíc to bylo vidět právě u toho kombíku, která byla u mnoha hezkých aut konkurence slabší (Insignia, do nějaké míry i Mazda 6 a další). Aktuálně ten kombík "zpassatovatěl", takže... šance je v liftu 😄
olsztyn
Mám S3 2.0TDI 110kw EVO 2022 a svezl jsem se minulý týden novým Passatem se stejným motorem a převodovkou. Se svým autem jsem ohledně motoru a převodovky úplně spokojenej, teda spíš jsem byl😊 Oproti novému passatu o dost letargičtější reakce na plyn, efekt gumového lana. Přitom by se tam technicky nemělo nic měnit a passat byl v režimu komfort. Reakce prostě okamžitá při rozjezdu - hned zabral.
V testu passatu na Topspeedu minulý týden Čabák tvrdil, že to je mild hybrid se 14 elektrickými kW navíc, nikde jsem to nenašel... Ale i o té mojí verzi se při uvedení psalo, že je to mild hybrid.. když to člověk hledá tak to nikde pořádně není.. nějaký bordel.
Ale pokud to zázračně nevyladili softwarově, tak by to mohlo být vysvětlení, že nový je mild hybrid
V testu passatu na Topspeedu minulý týden Čabák tvrdil, že to je mild hybrid se 14 elektrickými kW navíc, nikde jsem to nenašel... Ale i o té mojí verzi se při uvedení psalo, že je to mild hybrid.. když to člověk hledá tak to nikde pořádně není.. nějaký bordel.
Ale pokud to zázračně nevyladili softwarově, tak by to mohlo být vysvětlení, že nový je mild hybrid
Není, TDI je stále bez elektrifikace. Možná se podařilo lépe naladit SW vzhledem k robustnějšímu SCR systému.
Místo toho, aby jste si čtenáře vážili, protože je spousta zajímavějších platforem pro autíčkáře... Ale chápu, jste jen CNC, jak korporát káže, vy pískáte... Ale obávám se že se vám to vymstí. Resp. vlastně jen vrátí :-!