Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Velký test kufrů: Nejen objem dělá dojem

15 komentářů

Mikesus
To jsi mne nepochopil. Já prémiového neshledávám zde nic, ale tohle je článek s nějakou přidanou hodnotou. Tohle měření a srovnání prakticky nikdo nedělá. Dřív to byla samozřejmost, dnes to nikdo neresi. A přesně tahle srovnání mne by stála za premium, ale ne jednou za rok.
Mikesus
Jeden z mála článku, kvůli kterému bych i premium platil. Ale protože je právě jeden z mála, raději si koupím svět motorů nez platit za něco, co prakticky nemá přidanou hodnotu. A ten jeden článek ročně to fakt nevytrhne.
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mokrous
Stejně tam tradičně bude zase naflákanejch chyb jako much.
Mokrous
A zaručí ti někdo, že ta tabulka nebude odshora dolů plná prémiových chyb???
ericn
Taky na tom nevidím nic prémiového, ale klidně bych si ho i přečetl. Platím za to nevkusnými reklamami,, které mi tu blikají. Nijak nevidím důvod si připlácet :no:
Arese
Tak to já mám opačný názor, protože na takovém článku neshledávám absolutně nic prémiového... 😲 :no:
Ozzman
😁 To máš vlastně pravdu 😁
Jaros 00071
Jděte se bodnout! Něco zajímavého a placený. A ty reklamy tady jsou proč? :no:
Arese
Tam je to jedno, protože tam za své články od čtenářů nic platit nechtějí. 😄
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ozzman
Myslím, že tím chtěl říct, že je to jediný zajímavý článke za dlouhou dobu a taky bych ho, na rozdíl od těch plků plných chyb a přepisů tiskovek s chybami, přečetl
Karese
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Jan Mokrý
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
KANKUNEN
Přesně, zajímavé porovnání.