Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford Mustang se osmiválce nezbaví. Mluví se i o čtyřdveřové karoserii

25 komentářů

Anonym
Za atmosféricky nebo kompresorem plněný osmiválec s manuální převodovkou Getrag nebo Tremec dávám Fordu palec nahoru :yes:
Jsem překvapený, že GM i Chrysler pohlcený Stellantisem nechají Ford hřát se na výsluní přízně úplně osamocený, přestože třeba Dodge Challenger se v USA prodával v posledních letech před ukončením výroby o chloupek lépe než Mustang.
Ozzman
Opravdu ? Porad se psalo, ze v Evrope Mustang valcuje. Nebylo to treba kdyz dosel stary model ?
apoho
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ozzman
Cilo jsme kdysi mívali jako druhé levné "ekoauto" po Praze, prodal jsem ho po třech letech za víc, než jsem ho koupil 😉

Víš jak se pozná chlap ? Že se nestydí jezdit i v tom Cliu a nemusí si tady kompenzovat fakt, že ho příroda v rozkroku holt dostatečně nevybavila vymýšlením v diskuzi o vlastnictví rádoby drahých pozérských aut a dovolených v Thajsku a Turecku, kam se s prstem v nose podívá každý čech, který zvládne vychodit ZŠ a chodí tak nějak normálě do práce. Tohle možná zapůsobí na novnikách, tady ne hele. Takže šoupej nohama, když se baví dospělí...
ericn
Hele Clio bylo první auto, které jsem pravidelně sedlal (nebylo moje) 1G rv.90 1,4RN 3dvéř - supermini. Do dneška na něj vzpomínám :yes:
Anonym
V Evropě je to jasné. Ford prodává Mustanga v celoevropské dealerské síti. Dodge má jen "polooficiální" dovozce.
Ozzman
Já jsem si nevšiml, že píšeš o US trhu 😁
del42sa
se divím že do toho nedávají tříválec, když je tak super motor 😁
Ozzman
Ford? Neříkej dvakrát, nedivil bych se 😁
RaSuSK73
Pri vzpomienke na planovane Mondeo Mk.IV s EcoBoostom 1.0 92kW by som sa nedivil. Ruka trhu ale zasiahla, Mondeo s tymto kosackovym motorcekom sa nepredalo snad ani jedno, takze zmizlo z ponuky.
Anonym
1,0 ecooobst si může koupit jen masochista, ty motory maj fatální závady už do nájezdu 150 tis km
Anonym
V evropě se logicky prodalo víc Mustangů než Challngerů, když tu Má Ford víc dealerů jak Dodge.

Ale v USA se prodalo víc Challengerů
vencelín
Mustang se 4 dvermi je praseni legendy. Ale mohli by prijit s necim jako byl kdysi Taurus SHO. Ten, pokud se nepletu, byl i v kombi verzi
Anonym
naprostý souhlas
Ozzman
Taurus ale existuje, je to Mondeo MK6, maji ho arabove a s 2.0 245hp i s AWD… byt tady, tak mam porad Ford
Anonym
ale v USA se neprodává ani v Evropě.
Ozzman
Já vím, ptal jsem se na možnost dovozu a prej ne..
vencelín
Koukam ze Taurus (myslim ze v posledni dobe se jmenoval jinak) v US potichu zmizel. Sic je jeste v citovane Arabii ale dopovany 2,0 bych jako adekvatni nahrazku SHO nebral neb ten mel tusim ze š,8 ci 4,3 l V6. Fordi nabidka v segmentu klasickych osobnich vozu je tristni, stejne tak je tomu v US (tam poslednim mohykanem byl nastupce Tauruse jeste nekdy kolem roku 2015 az 2017). Podobne je na tom nabidka v Australii (tam neni jak klasicka osobni verze tak ani konkurent Holdenu Ute).
Anonym
poslední SHO byl tohle, může si ho koupit
https😐/www.sauto.cz/…taurus/196072504

Motor 3,5 V6 Ecoboost
ericn
Tak to je slušný "plasťák" uvnitř, moc práce si nedali 😉 Ale úplně blbě to nevypadá...
Ozzman
Ono staci se mrknout na Mondeo mk5 a Fusion jak to pro amiky odflakli. Jinak totozny auto
ericn
Prostě to tam berou jako levnou spotřebku a podle toho ty vnitřky u "levných" aut vypadají...
Anonym
v USA to bylo auto na úrovni oktávky nebo Rapidu, akorát to mělo narozdíl od nich motor 😄
vencelín
Jo tuhle generaci jsem myslel. Ten konkretni kousek je hezkej funebrak 😁.
Co je to cerny za volicem? Ten cernej podkladje tam jako pest na oko....Pobavilo mne to druhe startovaci tlacitko od te cerne prisernosti napravo..

P.S. Jo tak ono je to tlacitko otvirani kufru ci nadrze.A ten cernej bazmek radio.

Ze je vnitrek plastovy neni idealni, ale to je jedna vec. Vzhledove se za mne moc nepovedl, hlavne zminena cerna prisernost od Sony. Sedy nebo stribrny podklad by tam zrejme zapadl lepe.
del42sa