Profi
Přihlásit pro přidání komentáře
speedfred
6
Tak toto pobavilo 🤣🤣🤣 a realita bude ešte méně. 🫢
KANKUNEN
10
Ujede jak diesel na hladové oko. Speede, co jsi udělal, že můžeš psat na autorevue, přihlášený jsem, palce dávám, ale můj příspěvek se nezobrazí.
speedfred
2
Občas to nejde ani mne, ale spravím to ako tu. Odhlásiť/prihlasiť a na nejaký čas je to cajk.
apoho
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pavel Sachr
0
těch 337 znamená spotřebu 18,8, to je z říše snů. Realita bude 25/30 v zimě a jsme na 250/200
Pavel Sachr
Příspěvek podléhá schvalování.
ericn
Asi jen jako "shuttle bus" Hotel - Letiště, větší taxi po městě, jinak asi k ničemu 😉
Pepa_007
Uvést 1 tunu nákladu dát přívěs 2.3 tuny a dát s touto soustavou 330km na jedno nabití baterie...... 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 Super. Konečně to optimalizovali.
Bohdan Blažek
Reálný dojezd není ani 200km. To je maximálně do města, takže cena do půl mega. Ford se prostě zbláznil.
Pavel Sachr
Teda jestli to má při 64kWh baterce dojezd 337km, tak mi to vychází na spotřebu 18,8kW/100km.
Hele jako teda s naloženou dodávkou fakt nevim, no... Když budu realistický optimista a budu počítat se spotřebou 25kW/100km, tak máme dojezd 256km. Pesimistická a současně ale také realistická zimní varianta spotřeby cca 30kW/100km nám pak dělá krásných 213km dojezdu. To se bude prodávat samo.
Hele jako teda s naloženou dodávkou fakt nevim, no... Když budu realistický optimista a budu počítat se spotřebou 25kW/100km, tak máme dojezd 256km. Pesimistická a současně ale také realistická zimní varianta spotřeby cca 30kW/100km nám pak dělá krásných 213km dojezdu. To se bude prodávat samo.