Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nový Renault Symbioz už má první ceny. Levný moc není…

24 komentářů

Pepa_007
Nabídne Renault nástupce Megane Combi? Jakožto rodinného auta? Co Clio Combi?
Nebo uz jen obyčejná SUV?
Petr Šimák
Co jsem tak zjistil, tak nástupce megane combi ani clio combi (stejně jako u současné generace) nebude, jejich "nástupcem" se stal právě renault symbioz...
traveldrive
Keby aspoň SUV, ale len crossovery. Vpodstate najobyčajnejšie autá, len trochu vyššie. Žiadna štvorkolka, žiadne oplastovanie do terénu, žiadny zakrytovaný spodok a kolesá s nízkymi gumami sotva komfortné na asfalt. Čo narobíš, štátna automobilka v krajine, kde vládnu slniečkári...
Ozzman
Ne, nebude, ale udajně ma přijít nějakej nástupce Meganu sedan, nebo jak tomu říkaj, to asi bude z té Turecké továrny pro východní trhy, tak to sem asi dovezou. Ale to mne sdělil jen prodejce, takže těžko říct...
ericn
Kolik ještě Renault vyplodí crossoverů než mu dojde, že trh o ně zas tak moc nestojí? Má jich tolik, že se v tom už nikdo pomalu ani nevyzná a jeden jak druhý. Bude kanibalizovat sám sebe :no:
Meky
***.
Malý crossover za 35k€?

Debili
rohYpnol
Renault to evidentně chce zabalit. Prodejní strategie výroby malého počtu vozů s velkou marží je zabije. No co, koupí je Číňani, aspoň budou vědět jaké značky mají lepit na svoje BAIC a BYD v Evropě 😒]
ptr078
Tak ma tam podiel fr vlada, tak nieco este prezije
PowerHouse
tady nikomu nestačí a potom se dívíte, že je Symbioz zase dražší.
Arese
...je Dacia. Nemít ji, asi by už byl (při takto nešťasné modelové a cenové politice) po bankrotu... 😲 :no:
Anonym
Dacia a Clio.
Mikesus
Mám návrh pro manažery Renaultu. Máte malé portfolio suv a crossoveru. Co třeba udělat celou modelovou radu SUV s délkou 4.2 až 4.8m a hezky oddělenou modely lišící se po 1cm délky? Aby si mohl vybrat úplně každý.
Anonym
Mně to už taky přijde šílené.
Myslím si, že ani největší fanoušci značky si nedokáží zapamatovat a rozlišit všechna SUV Renaultu. Navíc se to skoro nijak neliší technickou nabídkou, na 5 modelů připadají 3 pohonná ústrojí (4, pokud bereme výkonové varianty), ani jeden model nenabízí pohon 4x4, diesel nebo manuální převodovku.
Anonym
U Skodovky je to stejné. Já třeba odmítám se učit jestli ta větší krabice je Karok nebo Kamýk.
Mikesus
Tak to zrovna u škodovky je jednoduché. "Kamýk" ani není SUV, karoq je malé SUV a medvěd kodiak je velkej v portfoliu.
Arese
Přesně. Na rozdíl od Renaultu má nabídka SUV od Škodovky perfektní logiku a hlavně smysluplné motorizace! 😄 :yes:
Mikesus
Mají. Jen jim chybí opravdu rodinné SUV, kam by se vešly 3 děti v sedačkách. A ne, do kodiaqu se nevejdou ani v 7místné konfiguraci.
LEGOPARK
Ale vejdou...
Ozzman
Myslím, že už tenhle návrh vymysleli dřív 😁 Toto je už součást plánu, po Arkaně, Espace, Capturu, Scenicu a Australu 😁 Ježiši to je už jich tolik ?
ericn
Právě, udělali pro z toho pro zákazníka neskutečný zmatek až příliš sobě podobných modelů = půjde jinam 😉
Anonym
A to si ještě zapomněl na Rafale 😁
Ozzman
😁 😁 A to jsem ten příspěvek 2x editoval, kdy mne napadl další a stejně nemam všechny 😁
ericn
Je to prostě “mess” 😒]
lada 2102
Rodinné auto s 600 l kufrem. Akorát zapomněli dodat, že se sedadly posunutými dopředu, takže dvoumístné. A za ty prachy nekup to. Na druhou stranu se už skutečně sbližují ceny spalováků a elektro, akorát tím špatným způsobem
Na dlouhé Kangoo se čeká 5 let, ale nesmysly uvádějí co 3 měsíce.