Novinky
Kolik ještě Renault vyplodí crossoverů než mu dojde, že trh o ně zas tak moc nestojí? Má jich tolik, že se v tom už nikdo pomalu ani nevyzná a jeden jak druhý. Bude kanibalizovat sám sebe :no:
Renault to evidentně chce zabalit. Prodejní strategie výroby malého počtu vozů s velkou marží je zabije. No co, koupí je Číňani, aspoň budou vědět jaké značky mají lepit na svoje BAIC a BYD v Evropě 😒]
...je Dacia. Nemít ji, asi by už byl (při takto nešťasné modelové a cenové politice) po bankrotu... 😲 :no:
Mám návrh pro manažery Renaultu. Máte malé portfolio suv a crossoveru. Co třeba udělat celou modelovou radu SUV s délkou 4.2 až 4.8m a hezky oddělenou modely lišící se po 1cm délky? Aby si mohl vybrat úplně každý.
Mně to už taky přijde šílené.
Myslím si, že ani největší fanoušci značky si nedokáží zapamatovat a rozlišit všechna SUV Renaultu. Navíc se to skoro nijak neliší technickou nabídkou, na 5 modelů připadají 3 pohonná ústrojí (4, pokud bereme výkonové varianty), ani jeden model nenabízí pohon 4x4, diesel nebo manuální převodovku.
Myslím si, že ani největší fanoušci značky si nedokáží zapamatovat a rozlišit všechna SUV Renaultu. Navíc se to skoro nijak neliší technickou nabídkou, na 5 modelů připadají 3 pohonná ústrojí (4, pokud bereme výkonové varianty), ani jeden model nenabízí pohon 4x4, diesel nebo manuální převodovku.
U Skodovky je to stejné. Já třeba odmítám se učit jestli ta větší krabice je Karok nebo Kamýk.
Tak to zrovna u škodovky je jednoduché. "Kamýk" ani není SUV, karoq je malé SUV a medvěd kodiak je velkej v portfoliu.
Myslím, že už tenhle návrh vymysleli dřív 😁 Toto je už součást plánu, po Arkaně, Espace, Capturu, Scenicu a Australu 😁 Ježiši to je už jich tolik ?
Rodinné auto s 600 l kufrem. Akorát zapomněli dodat, že se sedadly posunutými dopředu, takže dvoumístné. A za ty prachy nekup to. Na druhou stranu se už skutečně sbližují ceny spalováků a elektro, akorát tím špatným způsobem
Na dlouhé Kangoo se čeká 5 let, ale nesmysly uvádějí co 3 měsíce.
Na dlouhé Kangoo se čeká 5 let, ale nesmysly uvádějí co 3 měsíce.
Nebo uz jen obyčejná SUV?