Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Automobilkám se v Česku zase daří. Letos vyrobily už přes půl milionu aut

11 komentářů

Pepa_007
O 14% více vyrobených aut. O 29% méně elektromobilů......

Myslím si, že je by bylo dobré uvažovat o dodatečném zdanění paliv na výslednou cenu 200kč/l a zakázat veškeré velké opravy aut starších 15 let (spotřební věci ok). Výměna kompresoru klima, startéru, převodovky, poloos, blatníků,.... by se zakazalo.
KANKUNEN
Chudáci mají potřebu nadávat na to, že se Evropa vrací tam, kde oni chtějí. Okamura sliboval kilo, ty rovnou dvě.
Rezna
A cemu tim prospejete?
Mikesus
Určitě čistší vzduchu. To bez pochyb. Pak taky volnější silnice, i ti majetnejsi by jezdili méně.
Za mne je to až přehnané, 50kc za naftu a 45 za benzín by zatím stačilo.
ryccardo
Prosím tě v jaký žumpě to bydlíš? U nás máme teda provoz poměrně silný a vozový park průměrnýho stáří, ale že by tu bylo nedýchatelno to tady nemáme. Nebylo by lepší se o pár km přestěhovat jestli se ti nelíbí tam kde žiješ?
DonVito
Takze resenim znecisteni dle dezolata je odstehovat se jinam. 😲
Tvl vy jste se vsim rychle hotovy.
Od ted budu specielne tobe psat, kdyz se ti nelibi zakazy v EU, at se odstehujes jinam. Jak jednoduche...
😁

Jasna fakta - souvislost s hustou dopravou, stari vozoveho parku nebo RDE emise dezolata nezajimaji...
:no:

No jasne, vsichni budeme zit v Krkonosich nebo na Sumave, nejlip v narodnim parku.
W T F
ryccardo
No jasně. Jestli se ti nelíbí kde žiješ a že je tam přecpáno lidma a špína, tak se přestěhuj. Je to lepší, než diktovat ostatním, kteří vůbec netuší co vy řešíte v nějaký žumpě za problémy, jak mají fungovat :yes: Piš mi co chceš ty osle. Mě to je celkem fuk.

BTW zkus mrknout na mapu ČR jsou i jiné lokality než ty dvě co znáš a už pár km za Prahou je krásně 😉 Pokud vypadneš z té žumpy, tak sám přispěješ k tomu, aby to bylo čistější místo, ale nejezdi zase moc daleko, aby ti nedošla baterka 😁
ryccardo
Dobrej for :yes: 😁
Arese
Je to jen trapný pokus o provokaci... 😒 :no:
Nebo Nebo
Příspěvek podléhá schvalování.
hiphop