Novinky
twistedTSD
0
nadhera :yes:
puko
0
auto hej, ale video je poriadna nuda a este k tomu su tam divne zvuky, bud zle spracovane, alebo dorobene 8-s
white label
0
RS5ka se hodně povedla, ale v této "cihlově" oranžovo-červené, trochu zbytečně malinko ztrácí "koule"..., které ovšem rozhodně má i tak...
Navtech
0
Prosimtě, ta je OK i v základní hnědé po čočce s volskym okem, vokurkou a ostravskou klobásou!
acALIEN
0
Je to krasne uz v zakladu a takhle to ma zase o kus vetsi koule :-! :yes:
Proč nám nedovolili si pořádně vychutnat zvuk motoru. Sotva šlo něco slyšet, tak byl střih a zase záběr ze předu.
A navíc to starší vypadá líp.
A navíc to starší vypadá líp.
Starsi vypada lip? Ty se snazis bejt jednim z tech radoby vyznavacu a oldschool charakteru, co rikaji chlapacky slova, nebo to myslis vazne, protoze jestli jo, tak by me zajimalo, co si myslis o dnesni mode, mobilnich telefonech, letadlech, nabytku, televizich atd...
Má pravdu. Starší vypadala líp... ve svojí době, ale nevím ve srovnání s čím. 747 vypadá nádherně i po skoro 40 letech. 😄 😉 No a 20kg benefon z r. 91 měl taky svoje kouzlo, ne? >😁 No a s ženskejma je to úplně na ho.no ;-\
Tak proč ne..., jsou taky chlapi, co se jim líbí třeba i starší baby..., naštěstí pro nás je nás těch "ostatních" drtivá většina... >😒]
Líbit se ti můžou, což o to... A co ta tvoje nekonečná linka Praha - Tokio? Pořád jste spolu? >😁
Tak teď mi hlava nebere, na co zrovna narážíš, asi skleróza... 8-s
😄
😄
No já měl strach, že se ti líbí Haničky 😉
Asi jsi to špatně pochopil, já se v tomto ohledu řadím právě do té drtivé většiny... 😉
Nojo furt... Já mám taky radši Špinarku a Rottrovou... 😉 >😁
Tak mám SE W705. U PC mám 24 palcák monitor. Vedle mám sice ještě hluboků TV, ale už má plochou obrazovku. Nosím muší brýle, kabátek, ale na prkno mám HF bundu. Prkno Nitro. Ledatla. To je celkem * ten odpich, ale ten blaf co sem dostal u ČSA nic moc. Nabytek. Mno sem stavař a mám rád kontrastní věci, takže hrany a nízké dlouhé regály v barvě bílé a černé se mě moc líbí. Přitom mám rád i ,,selský" styl. Ale auta mám nejradši ty srarší sporťáky a hlavně rallyové vozy.
Tož je asik vše o mojem vkusu.
PS: Ještě sem zapoměl. Je mě 19.
Tož je asik vše o mojem vkusu.
PS: Ještě sem zapoměl. Je mě 19.
[odkaz]
Když sem něco dáváš, kontroluj jestli to funguje!!! Moc si nepomoachřil.
je opravdu dobrou odpovědí na to, proč není v eresu kompresorový třílitr. Ten je sice skvělý, ale nádherně sonorní sound vymazleného osmiválce z něj vymámit nelze. Za tu atmosferickou "rebelii" má Audi :yes: