Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové MG HS se ukáže za měsíc v Goodwoodu. Plug-in zvládne okolo 100 km na elektřinu
14 komentářů
KANKUNEN
Čím větší baterka, čím větší motory, tím vyšší cena a z MG udělá finanční nesmysl. MG je zoufalá volba mít co nejlevněji nové auto, PHEV nemá šanci.
Co je na tom zoufalého? Jako ta auta mají své mouchy, ale na takové zákazníky zacílit byl dobrý tah. Někdo nechce řešit ojetiny, tak tady má v nabídce slušně vypadající SUV a taky se prodává. Výrazné problémy s tím nejsou, jo, nějaké to opotřebení časem tam je, asi podvozek nevydrží 300 tisíc, spojka taky ne, ale za ty peníze to tak nějak funguje. Kamarád dělá v autosalonu/servisu, kde MG dělaj a říkaj, že se jim netrhnou dveře se zákazníky.
seděl sem v tom na Legendách, nic urážlivého na tom není, materiály slušné, je to jednoduché, není to přeplácané, pro nenáročného zákazníka jako náhrada za nějakou starou šáde, dacii atd v pohodě
Jo, jak říkám, mne to neuráží, nekoupil bych si to, ale tak nějak to má vše, co je asi potřeba. Dacie se dost posunula, tu vidím jako o stupeń lepší, mají i velmi zajímavý vzhled, který taktéž prodává. Nový Duster se mi třeba fakt líbí.
Spíše jako náhrada za ten nový Duster v hybridů myslím, že super, že by to bylo lépsi utrácení peněz než za nějakou Dacii
To je zajímavé slovo do pranice.
MG vs Dacia ?
MG HS 1.5T od 569 tisic
Dacie Duster TCE 130 od 550 tisíc
Já bych tedy volil radši Dacii.
Jinak nejvíce jde to menší MG Zněco ZS ? asi
MG vs Dacia ?
MG HS 1.5T od 569 tisic
Dacie Duster TCE 130 od 550 tisíc
Já bych tedy volil radši Dacii.
Jinak nejvíce jde to menší MG Zněco ZS ? asi
Vzdy lepsie nove MG ZS ako 10 rocny captur ze jo... navyse existuje ista skupina zakaznikov ktorej jednoduche a dostupne auta vyhovuju a plne postacuju tak preco by mali darovat oblicku len preto aby mali na nieco co stejne nevyuziju a nepotrebuju.. ZS je sikovne.. a svoj ucel plni dokonale
Marek Niedelský
Designově nepěkné. Interier i exteriér 🤷
Hlavně je to i nefunkční. Nedávno jsem jel MG ZS a to byla tragédie uvnitř. Smrad plastu, infotainment se zasekl několikrát, teplotu to při změně neukazuje (ukazuje barvičku 😁 )... Prostě čína...
Nedej bože, abych tady napsal něco o pokroku,
20kWh se dalo čekat, když cena baterek poklesla za rok na 1/2.