Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford jediným zájemcem o rumunskou továrnu Daewoo

11 komentářů

Rumunsko je země, která se začátkem příštího roku stane členem Evropské unie? Kvalitní příspěvek, pane Vořechovský :no:
Jsem se nějak zapomněl v loňském roce.
Pane Vorechovský, ta ruská firma se jmenuje Ruskije Masiny neboli Russian Machines, vypadlo Vám druhé slovo.
Tak v tomto případě prodávám, jak jsem koupil. Našel jsem i více anglických zdrojů, které zkracují název té společnosti na JC Russian tak, jako náš zdroj.
Pane Vorechovsky, pouzivate starou verzi loga.
Takže so slovenskej fordiarne nakoniec nič nebude,pokiaľ som správne pochopil
:-!
Pokud pomineme jiné důvody je to také jedním z příkladů rozvoje technického vývoje ve světě i dříve jen zemědělském.
cuisine
a neví někdo jak je na tom továrna aro ??? jeden čas se docela rozjela ale pak přišlo vedení s geniálním nápadem prosadit se v usa místo toho aby se drželo osvědčeného produku a vyrábělo konstrukčně jednoduchý offroad pro pracovní určení a pak to vše nějak utichlo a dospělo k smutnému konci ... 😢
Po letech problemu a neúspesných pokusu o privatizaci továrnu Aro privatizovala dubiózní americká firma. Tato firma nedostála svým závazkum a firma Aro zbankrotovala. Automobily Aro se jiz nevyrábí a sotva kdy jeste budou. Cást zarízení továrny byla prodána, na pozemku drívejsí automobilky má vzniknout prumyslový park.
cuisine
škoda ... poslední ara co se tu prodávala jako pracovní auta nebyla až tak špatná 😒
se divim, že se těm skvělejm Američanům nepodařilo odrovnat Tatru....na tohle, myslim ARO jsou e😜erti...