Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST BMW 760Li – Dvanáct cest k vrcholu

20 komentářů

Nebo Nebo
Tady bylo BMW ještě v pohodě, žádné eko,-motory. prostě klasika, krásné ledvinky...
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
apoho
Toho ruského švába ještě nevyhodili cenzoři z diskuse? :no:
Trofim Lysenko
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
kesumb
Clovek zapomina..

Tohle bylo v dobe vzniku jeste vetsi pest na oko nez dnesni 7er. Prvni idrive byla naprosta změna ovladani a o nicem jinym se nemluvilo, stejne jako o nespolehlivosti predface prvnich kusu. Tenkrat za 4 mil byl novej 60-70m2 byt 2kk v sirsim centru, na okraji dva. Dneska je s680m za 6,1mil coz staci tak na lepsi garsonku.
Lubo
Presne tak, ale nie je nad to trocha si zahejtiť :-!

Komentáre k E65 dizajnu v roku 2002: Tomu designérovi, který zničil naši krásnou sedmičku, bych nejraději nakopal… „Toto není BMW, kdo to vymyslel. To je hrůza“ ... A nakoniec to je pre niektorých najkrajšie BMW.

https😐/www.auto.cz/…astni-cestou-986
speedfred
Ja viem že to tu je o autách ale vidíme ako bývanie ku.rewsky zdraželo.
PS to auto bolo hnusné vtedy a je hnusné aj teraz. Oproti predchodcovi e38 to je ako deň a noc.
lyon667
Plně souhlasím, Banglova 7er a 6er se mi dodnes nelíbí, 5er bych toleroval maximálně v kombíku. Zato E38 byla nejhezčí sedma, jakou BMW vyrábělo - krásná, štíhlá, dynamická přitom majestátní. :yes:
Ozzman
Já jsem ji lehce odpustil po letech, hezké auto to není, ale ty poslední roky výroby s hezkými koly jakž takž ujdou. Co mne na tom ale nejvíce vadí, je interiér, respektive jeho kvalita. Kamarád to používá jako Daily car (že je blazen a kolik do toho nasypal radši nechám na jinou diskuzi) a ten interiér plný ošklivých a levně vypadajících postříbřených plastových čudlíků v kombinaci s béžovou kůži a fake dřevem, to je teda síla. Jo a taky to uvnitř není tak velké, jak bych od majestátní limuzíny čekal, když to srovnám třeba s Sklasse.
fOE
Levne uvnitr, malo mista... secteno podtrzeno komplexni BMW zazitek. 😒]
Ozzman
😒]
Zetti
Nekdy v ty dobe sem kupoval parcelu jeste v praze za 3k metr a pak jeste jednu za 2k metr. Celkem 2500 metru, dneska by za to bylo bavoraku hafo ani bych je nemel kam zaparkovat.
Proste se meni hodnoty veci a dal ještě menit budou. Komu to dneska prijde drahy může se spolehnout na to ze to bude jeste drazsi a plechovky budou bezcenejsi a bezcenejsi
kesumb
v roce 2004 jsem vybavoval 2kk na letny, terasa, klima proste hezkej byt a bylo to tusim 3,8 a prislo mi to drahy. Kolem 2,5 byly 2kk v Kobylisich a stavebni 1300m vesnici za Zlicinem byla 2-2,5.
A to je nic proti dobe, kdy moje zehlicka v12 stala stejne jako cinzak na Zizkove..
Dneska je to jinak a stejne tu Panadolove brecej jak jsou auta drahy..
Mikesus
Presne tak. Vždy se smeju, kdyz nekdo vytáhne jak auta děsně zdrazila. No a když kouknu na faktury od roku 2004, tak to vůbec neodpovídá ani nominální hodnotou, natož pak přepočtem na průměrnou mzdu.
Anonym
To že absurdně zdražily nemovitosti neznamená, že auta nezdražila. Ale jde o to jaká, některá skoro ne, některá o dost.
kesumb
nezdrazila, fabie kombi sdi 2001 stala skoro pul milionu, zkus si geo posloupnost inflace od ty doby. Pekny CLS bylo pres 2 a dneska je e 450(xyz) fakt pekny za 2,5.
Uživatel_5828159
Snad uz brzy jen vse v elektrice
Anonym
určitě, o tu elektriku se lidi hrozně rvou a spalováky sou jim šumák, proto dopadly Euroolby naprostým fiaskem těch co zelené nesmysly podporují 😄 😄 😄 A to včetně německa a hlavně francie 😄
Martin Nágl
E65 som raz soferoval, vsimnite si ze to auto ma pod volantom 4 paky: smerovky, stierace, tempomat, prevodovka. Bol som z toho uplne mimo a nevedl som si zvyknut co je co 😁 . Inak poface vyzeraj fajn. Predface bola divocina
Anonym
měl sem z téhle éry tu 650 kupé, musím potvrdit že kvalita materiálu v interiéru velmi ubohá a lepší kůži nebo dřevo měl i CTS Cadillac co sem měl hned potom 😄