Ojetiny
Tak právě v tom mém výše uvedeném příspěvku jsem vysvětloval proč. Prostě zážitky z dětství a následná nostalgie. Nic složitého nebo nepochopitelného v tom fakt není. 😄
Rapid uz je dneska veteran. Ale máš pravdu, lidi to k tem Škoda verkum tahne a nevim proc. Na vete srazu si ho fotilo vic lidi nez muj C126. Nas co sme s tom jezdili do prace a na dovolenou to nijak nebere
Komunisty nemůžu ani cítit, ale škodovky s motorem vzadu jsou moje dětství a zvláště 1000 MB je prostě krásné auto. 😄 Tak ti doporučuji méně fanatičnosti a více tolerance a pochopení. Naši předci dokázali i v tehdejších velmi skromných totalitních podmínkách vyvinout a od roku 1964 vyrábět jedno z nejlepších rodinných aut tehdejší litrové třídy v tehdy velmi moderní nové továrně. 😄 :yes: Že pak již zastaralá koncepce "vše vzadu" vydržela ve výrobním programu AZNP až do revoluce v r. 1989 je samozřejmě naprosto špatně, ale to už je docela jiná historie a řada 742/743... Ovšem i ta má pro mnoho pamětníků své nezpochybnitelné kouzlo, třeba takový Rapid 136 je dodnes velice žádoucí young-timer... 😄
Moje Fotky
Příspěvek podléhá schvalování.
Moje dětství bylo skoro bez aut. A to jsme bydleli ve Vršovicích . A myslim sem o nic neprisel. Kuwa to uz sem starej....