Novinky
Lenka Čížková
13
Toto auto vůbec neni hezký. 😢
Přejít do diskuze
Já jsem pro podporu prodeje tohoto auta ...
... povinně přidělit jako služební auta politikům, poslancům europarlamentu, úředníkům v Bruselu, ředitelům a dalším, kteří prosazují Green deal. Ať jdou příkladem.
... povinně přidělit jako služební auta politikům, poslancům europarlamentu, úředníkům v Bruselu, ředitelům a dalším, kteří prosazují Green deal. Ať jdou příkladem.
Akože Spring nie je nič extra, ale ani zaň by som 20 tisíc nedal. A za túto poľsko-čínsku srajdu ani 15.
Po facelifte a dvoch praniach, lebo sa to nejako scvrklo... Mne to viac pripomína Matiz.
Jako je to pěkný autíčko do města, ale až bude cena tak 12 tisíc EUR. Za 20 je to neprodejný krám. To se prodávat nebude.
Pripomina mi to Fantozziho auticko... akurat ze je to 5dverak
Toto uspech mat nebude aj keby stalo 12 babiek ... auto totiz musi byt autom a nie furikom ... casy matizu aj tica su uz proste fuc...
Toto uspech mat nebude aj keby stalo 12 babiek ... auto totiz musi byt autom a nie furikom ... casy matizu aj tica su uz proste fuc...
mě tento postmaluch nijak neuráží, ovšem - cena se musí blížit nejlevnějším benzínovým autům, u nás cca 350 tis.
Malý relativně lehký elektromobil do města dává smysl. Pokud bude cena pod 400 tkč, určitě si svého kupce najde. Dává mi to mnohem větší smysl než 2,5 tunová elektrická SUV.
podle mě bude, a to navíc Poláci rozjeli dotace i pro soukromé osoby ( ne tak nesmyslně nastavené jako u nás)
Do města ideální autíčko
Do města ideální autíčko
Za 250 by to asi bylo dobrý, víc ani ťuk... Budou se tu vyrábět i nějaké zajímavější modely Leapu?
Bude ešte Leap GT a Leap RS.
Kua ten názov to je niečo. Čo máš za auto ? Leap 😒] 😒]
Bude ešte Leap GT a Leap RS.
Kua ten názov to je niečo. Čo máš za auto ? Leap 😒] 😒]
Za 250 by to asi bylo dobrý, víc ani ťuk... Budou se tu vyrábět i nějaké zajímavější modely Leapu?
Jinak jak to dopadne se clem, je myslím jasné. Číňané skoupí prázdné fabriky, popř. postaví nové ve východní Evropě, a dotace od vlády budou pobírat dál. Naopak evropské (i americké a japonské) automobilky, které začaly pomalu normalizovat vlastní dovoz z Číny, mají po srandě. Proto z toho taky nejsou nadšené.
Jinak jak to dopadne se clem, je myslím jasné. Číňané skoupí prázdné fabriky, popř. postaví nové ve východní Evropě, a dotace od vlády budou pobírat dál. Naopak evropské (i americké a japonské) automobilky, které začaly pomalu normalizovat vlastní dovoz z Číny, mají po srandě. Proto z toho taky nejsou nadšené.
Malý relativně lehký elektromobil do města dává smysl. Pokud bude cena pod 400 tkč, určitě si svého kupce najde. Dává mi to mnohem větší smysl než 2,5 tunová elektrická SUV.