Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Stát bude sčítat dopravu. Už teď víme, jaký úsek je v Česku nejvytíženější

18 komentářů

rohYpnol
Jak chtějí sčítat auta na D1 u Brna, když tam auta nejedou ale stojí??? Kamiony cca 4h, délka kolon 40 km běžné... takže co chtějí sčítat?!?
Mikesus
Myslis že se sčítá jen 4h?
apoho
nesmyslný dotaz, jako většina tvých příspěvků :no:
Mikesus
S 4h začal rohypnol. Ale chápu, že tvé chápání konci u jedné věty a vic to nejde. To tu vidíme u každého tvého prispevku.
rohYpnol
Samozřejmě že dotaz je absolutně nesmyslný. Jestliže průjezd trvá 4h, tak i 3leté dítě pochopí, že i když sčítání bude třeba 24h, tak těch aut projede násobně méně než bez uzavírek a kolon.
Mikesus
Fakt? Kolona tam je i o půlnoci? Nebo že by se rozhodli nejezdit pripadne zůstanou den stát někde?
rohYpnol
Samozřejmě. To je překvapení co? Protože profesní ŕidič může být podroben kontrole tacho grafu kdykoliv zpětně i v zahraničí, kde nějaká kolona a stání na D1 nikoho nezajímá.
Mikesus
Ok. Jestli tam stojí kolona 24 hodin denně. Pak ano, máš pravdu.
Horký Rom
Jak tak koukám, na diskutéra Mikesuse se každým dnem zvyšují cíleně útoky od mnoha diskutérů fóra (nebo muItiúčtu), od webpaji až po apoha.
gil54
Běž s tím do .... Haagu, k Mezinárodnímu soudnímu dvoru, ty náš ombudsmane. 😄
Horký Rom
Tvé další útoky,muItitroIIe😒br />https😐/www.auto.cz/diskuse/93928/1?…
gil54
Jsi mimo. Já na něj nereaguji už několik měsíců.
Horký Rom
gil54
Vem si prášek, máš v té palici pěknej bordel.
Horký Rom
Tvůj oblíbeny rohYpnol či ibaIgin?
Poraď mi, prosím :yes:
ryccardo
Protoze se chova jako ***. Jak se do lesa vola, tak se z lesa ozyva ,ale ze ty se ho Hamuno potrebujes zastavat s tim svym Multinickem 🤣
Mikesus
zajímavé, že příspěvky se tu mažou někomu jinému než mně. Pokud si pamatuji dobře, už i tobě nějaký ten příspěvek zmizel. Ale chyba je u mne, samozřejmě.
ryccardo
Me prispevky ale nemizej. To asi spatne bonzujes ty 60 kilovej ubozaku 😃 Zkus nahlasit tenhle. Treba ti to vyjde a tve pochroumane sebevedomi se zvedne 😃