Novinky
Vyzera to ako zvacseny T Cross ... mensia mokka mi v tomto pride daleko viac oplovitejsia.. kua to je pojem ja viem... sorry 😉 ale vieme o co ide....
Bude este zaujimave co spravia v stellantise aj so sucasnou corsou...
Bude este zaujimave co spravia v stellantise aj so sucasnou corsou...
Takze mame auto s velkostou kompaktneho crossoveru postavene na podvodku miniauta.
Skodovica ukazala, ze sa to da urobit a ze to funguje bez problemu.
Takze v idealnej kombinacii GS a silnejsi minihybrid za cca 30k€ pred zlavou dostaneme😒br />
* zrychlenie za 9 sekund
* motor s automatom so spotrebou 5-6 litorv a to aj v meste
* dostatok priestoru pre posadku, asi aj vzadu
* koncernove asistencne systemy a bezpecnost
co nedostaneme😒br /> - polohovatelna zadna lavica,
- polohovatelna opierka ruk
- priechod na lyze ani 3 sedadla vzadu
okrem toho vidim ako problematicke nizke zatazenie tazneho - 65 kil, co mi pride dost malo na auto pre aktivnyzivotny styl.
Uvidime aka bude miestna cena.
Zatial v priamom porovnani je na tom lepsie Corolla Cross. :yes:
Sranda ako sa narastom cien EU produkcie stali za par rokov japonci najlepsou volbou. :yes:
Skodovica ukazala, ze sa to da urobit a ze to funguje bez problemu.
Takze v idealnej kombinacii GS a silnejsi minihybrid za cca 30k€ pred zlavou dostaneme😒br />
* zrychlenie za 9 sekund
* motor s automatom so spotrebou 5-6 litorv a to aj v meste
* dostatok priestoru pre posadku, asi aj vzadu
* koncernove asistencne systemy a bezpecnost
co nedostaneme😒br /> - polohovatelna zadna lavica,
- polohovatelna opierka ruk
- priechod na lyze ani 3 sedadla vzadu
okrem toho vidim ako problematicke nizke zatazenie tazneho - 65 kil, co mi pride dost malo na auto pre aktivnyzivotny styl.
Uvidime aka bude miestna cena.
Zatial v priamom porovnani je na tom lepsie Corolla Cross. :yes:
Sranda ako sa narastom cien EU produkcie stali za par rokov japonci najlepsou volbou. :yes:
Čekal jsem 20.000€/499.000 Kč za nějaký použitelný základ.. Pokud člověk vyloženě nepotřebuje 7 míst, je v těch nafouklych mini autech celkem konkurence, od taiga, tcross, bayron, captur, v podstatě Scala/kamiq, fiat 600, 2008.. A taky nové dvojce c3 Picasso a v podstatě i Jogger a Tivolli. Všechny 420-600 tis. Za 600+ se dá koukat o třídu výš.
Do SUV patří DIESEL ‼️ A Opel potřebuje větší SUV, na TIGUAN a Kodiaq nemají odpověď. MPV Zafira skončilo. Nic rodinného tam není. :no: Tohle je v hybridu drahý jen do města..
podobne dopadla Suzuki Vitara. Stačí si porovnať tú dnešnú s modelom z minulého tisícročia.https😐/en.wikipedia.org/…ki/Suzuki_Vitara#…
Iba malá pripomienka, on ten prvý civilný tereňák v Európe bol tiež tak trochu japonec 😄
https😐/en.wikipedia.org/wiki/Isuzu_MU
ale aj taká Mazda 323 BA 😊)