Novinky

Zpět na článek

Mini JCW E na prvních fotkách. Elektrický hot hatch se bude chtít vyrovnat spalovací verzi

21 komentářů

kari.laz
Z lehkonohé motokáry bude dvoutunový, ne-li víc, mastodont, co to "všem natře" na semaforu. Dalsší bezpohlavní nudné ubzučené těžké přibližovadlo.
Pepa_007
Nové Mini ze zadu vypadá vyloženě hnusně. Klasika u BMW. Třeba si zvyknout.

Elektrický hot hatch se bude chtít vyrovnat spalovací verzi?? Vážně?
Bezva očekávám top speed 240km/h. Že na severní smyčce dá bez zastávky alespoň 5 kol. Na 200km/h zrychlí za 22s. Hmotnost max 1300kg. A bude mít parádní brumlavý zvuk.
Pak to bude srovnatelné auto.
Arese
...je učebnicový příklad oximoronu. 😒] :no:
Pepa_007
A ještě k tomu zneužít značku JOHN COOPER WORKS.
KANKUNEN
Ty jsi velký kritik a ve skutečnosti sis koupil úplně bezpohlavní premisťovadlo Kamiq.
kari.laz
Dost jsi se změnil, řekl bych zmikususovatěl. Co tě k tomu vedlo?

A teď k autům. Spousta lidí má "bezpohlavní" přibližovadlo. Někteří protože to jsou jen přemisťovači (třeba právě mikesus) a někteří y protože jim situace víc nedovolí. Neznamená to ale, že nemohu být fandové, auty se svézt na různých akcí, nebo od známých a být rádi za tahle auta. Tyhle pindyy že když to člověk nemá, tak má mlčet mě už lezou krkem.
KANKUNEN
Arese je velmi ortodoxní ve svých názorech, to dost provokuje. A Kamiq nebo co to vlastně dělá Škodovka za uniSUV a vymazlený manuál v Mazdě není o financích.
ericn
Nicméně v tohle má pravdu, Mini Cooper JCW E není a nebude Hothatch a benzinovému se nemá šanci vyrovnat, už je kvůli hmotnosti, absenci zvuku a když to budeš tahat za vousy, moc si to neužiješ 😒] Prostě nesmysl :no:
Arese
Tvoje informace není pravdivá a tvoje myšlenkové pochody vůči mé osobě jsou naprosto absurdní.
KANKUNEN
Kdo asi chce z Mini motokáru, žvanilové z diskuze. Je to drahé doplňkové auto k BMW. Pro mamču. Motokára je GT86 a kolik lidí to vlastně chce, 1 z 5000. Mini v elektrice nejlíp schová tu cenu. Já mám aspoň staré Sti. Jako daily car, je to nepoužitelné auto.
Horký Rom
:yes:……..
speedfred
Mal som Cooper S R56 so samosvorom a to bola fakt motokára na vymetanie okreskových vingľov.
KANKUNEN
Jenže ty sis koupil Alfu a ne žádné bezpohlavní SUV.
Pepa_007
Tak obecně Sko a JCW byly vždy motokary. Výkon, kola v rozích, tvrdší podvozek, žádné tažné, atd..... .
Poslední generace z něj udelaly doplněk k BMW. Design hnusný. Odkaz JCW zneužitý. 🤮
Kolik lidí to dnes chce? 1 z 5000? Lidi chtějí sójové laté. Muži chodí na kosmetiku a nechtiky. Chlapi vymněkli.
pradeda777
Tak tak....chlapi vyměkli a jsou zhýčkaní....už jsem to tu zmiňoval před mnoha lety....začalo to odklonem od manuální převodovky.... 😒
Pepa_007
Jj, je to možné sledovat již několik let cca 5, 6....
A pokračuje příklonem k BEV. Ikdyž občas je to racionální duvod - úspora.
Šampónci....... 😁
ptr078
Toto je hlavne cinska haraburda za premiove peniaze 🤣
m.z.
už dávno není mini, z původní nástupnické verze z r.2003, která opravdu byla motokárou pro milovníky jízdy, se stala napuchlá, odtažitá, velká věc, vhodná pro konzumní masu.
Pepa_007
Naštěstí máme doma poslední verzi která byla ještě normální. 😉 👍🏻 🍀
pradeda777
Mini? Já měl své první v roce 1969. Byl to 1100ccm Cooper, 2x dvojtý Solex karby, žralo to jak blázen. Naštěstí se v tu dobu na cenu benzinu v Austrálii nehledělo. Jelo to ale velmi slušně a podvozek byl opravdu motokárový. Ale když je člověku 22 roků, tak na takové věci prdí.... :-!
Pepa_007
Ten mi v garáži ještě chybí....