Ojetiny
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeZachovalý UAZ-469 je na prodej v Česku. Stojí 300 tisíc a najel jen 3400 km
31 komentářů
Lenka Čížková
7
Skvěla volba. :D
Anonym
3
Přesně tak Hammuno, zas máte hodiny internetu v PCHL? :-):-):-)
rohYpnol
Tak tohle má 3200 km. Ale jen na tom budíku :-[]
Jinak nevím, kdo tu pohádku vymyslel... :no: Pán možná dělal v áčkàch :D:D:D
Jinak nevím, kdo tu pohádku vymyslel... :no: Pán možná dělal v áčkàch :D:D:D
Nejaka vojenska ulozenka, proc ne. Starych aut s podobným najezdem jsou mraky.
Druha stranka je ta cena. Rozezrany auto s minimálním využitím.
A dalsim problemem muze byt stav. Vek se podepise na leccems a nemusi to byt hned videt. Vselijake gumy, gufera, tesneni
Druha stranka je ta cena. Rozezrany auto s minimálním využitím.
A dalsim problemem muze byt stav. Vek se podepise na leccems a nemusi to byt hned videt. Vselijake gumy, gufera, tesneni
proč by nemohl mít tolik najeto?
Protože tomu neodpovídá stav.
Kastle má povrchové koroze, barva je dodřená, spousta dílů není původních...
Kastle má povrchové koroze, barva je dodřená, spousta dílů není původních...
které díly nejsou původní? Myslíš baterku, plachtu, zadní mlhovku a pneumatiky? :-):-):-)
Dale světla, budíky, možná i sedadla...
Zespodu rozhodně není ochrana podvozku, podlahy, náprav jako z výroby...
Prostě to, že to má 3 tis. km a je to jak z výroby je jen pohádka a absolutní nesmysl.
Ano, možná ro má najeto 15, 20 tis. km a byla to uloženka, kdy stejně odešlo všecko co nebylo z plechu, stálo to 30 let někde vedle buzerplacu a teď z toho někdo dělá garážovou voňafku...
Se podívej třeba na boční blinkry...
Zespodu rozhodně není ochrana podvozku, podlahy, náprav jako z výroby...
Prostě to, že to má 3 tis. km a je to jak z výroby je jen pohádka a absolutní nesmysl.
Ano, možná ro má najeto 15, 20 tis. km a byla to uloženka, kdy stejně odešlo všecko co nebylo z plechu, stálo to 30 let někde vedle buzerplacu a teď z toho někdo dělá garážovou voňafku...
Se podívej třeba na boční blinkry...
Co je s nima? Boční blinkry se na to normálně dávaly a dávaj, ono se tot totiž s určitými úpravami a novým motorem stále vrábí jako UAZ Hunter, takže všechny díly jdou sehnat, neboš šly před rokem 2023.
traveldrive
...autošrot.cz bude priliehavejší názov tohto webu.
autošrot si mal skôr napísať pod tou čínskou plečku v teste.
Jazdil som s tým na vojenčine a môžeš mi veriť, že je to šrot. ;-)
Tiež som s tým jazdil na vojne.
A? Jazdil si s tým rád? Ja nie. Odhliadnuc od toho, že sa s tým jazdilo ako s náklaďákom, tomu stále niečo bolo, výkon mizerný a spotreba až v nebesiach.
P.S. S tou čínskou plečkou súhlasím.
P.S. S tou čínskou plečkou súhlasím.
Tiez som sa s tym vozil na vojne a tlacil to z kazdeho blata, pretoze to nemalo uzavierky (alebo nefungovali), stacilo, aby sa trochu skrizil a koniec. Sofer vecne nadaval na spotrebu a nedostatocny vykon, aj T815 VVN 8x8 bola rychlejsia.
Každej s tím prej jezdil na vojně a při tom vo tom ví úplný ho***.
Žádnou špéru to nemá, jen redukci a pouze pro terén přiřaditelný pohon přední nápravy. Úměrně k této technické výbavě se to také logicky chová v terénu.
Žádnou špéru to nemá, jen redukci a pouze pro terén přiřaditelný pohon přední nápravy. Úměrně k této technické výbavě se to také logicky chová v terénu.
Z tohohle pohledu je srot vsecko z komunisicke ery. To ale neznamena, ze ty muzealni kousky nemaji hodnotu. Takovou felicii jsem prodal koncem 70 let za par tisic, dneska stoji par set tisic. Jizda v tom byla desna, z dnesniho pohledu.
Súhlas. Ale narážal som skôr na to, že na ACZ bude pomaly viacej materiálu o "starých šrotoch" na predaj ako článkov o novinkách, testov a toho, čo by obsahom "nejlepší jízdy na webu" malo byť.
Mam rad starý auta a vsecky mi zajímají. 3 ze 4 v my garazi jsou z minulyho stoleti. Jedno zajimavejsi nez druhý . Kdybych mel větší garáž, jeste bych do neceho nejakou kacku vrazil.
Takze jen houst a vetsi kapky 😃😃
Takze jen houst a vetsi kapky 😃😃
Tak v tom prípade by som si prial viac článkov od pánov Dragouna a Haasa, prípadne ešte jedného pána, čo sa k nim tu a tam pridal, ale už konkrétne neviem, kto to bol.
Jestli chces vic testu o dispejich a infotainmentech, tak navrhuju web www.pctuning.cz tady je to o autech. Klidne i starych, kdyz se nova zajimava nedelaji.
No, to je taká tunajšia úchylka, že ani články o autách nie sú vždy o autách. Ale vždy lepšie ako pár riadkov o tom, kde je nejaký úžasný hrdzavý vergel na predaj. Ten článok neprináša žiadne info o aute, o technike, o jazde, alebo aspoň o histórii tohto kusa. Prakticky nič, len že sa niekde predáva.
Ako sa to dá robiť dobre, ukázal naposledy pán Káňa. Napriek tomu, že išlo o čínske auto, napísal zaujímavý a nestranný článok, ktorý mal hlavu a pätu. A to je to čo chceš ty, aj ja, aj asi každý.
Ako sa to dá robiť dobre, ukázal naposledy pán Káňa. Napriek tomu, že išlo o čínske auto, napísal zaujímavý a nestranný článok, ktorý mal hlavu a pätu. A to je to čo chceš ty, aj ja, aj asi každý.
Tady je vsecko jaksi napůl. Nedodelany skripty, katastrofalni SEO.
Moje recenze na toyotu dříme na myacz uz vic jak rok a ceka na zveřejnění. Podle mne nejde o umysl, ale o prostou neschopnost. Neschopnost všech od vrátného po direktora
Moje recenze na toyotu dříme na myacz uz vic jak rok a ceka na zveřejnění. Podle mne nejde o umysl, ale o prostou neschopnost. Neschopnost všech od vrátného po direktora
Libor Veselý
Příspěvek podléhá schvalování.