Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Zachovalý UAZ-469 je na prodej v Česku. Stojí 300 tisíc a najel jen 3400 km

31 komentářů

Lenka Čížková
Skvěla volba. :D
Anonym
Přesně tak Hammuno, zas máte hodiny internetu v PCHL? :-):-):-)
rohYpnol
Tak tohle má 3200 km. Ale jen na tom budíku :-[]

Jinak nevím, kdo tu pohádku vymyslel... :no: Pán možná dělal v áčkàch :D:D:D
Zetti
Nejaka vojenska ulozenka, proc ne. Starych aut s podobným najezdem jsou mraky.
Druha stranka je ta cena. Rozezrany auto s minimálním využitím.
A dalsim problemem muze byt stav. Vek se podepise na leccems a nemusi to byt hned videt. Vselijake gumy, gufera, tesneni
m.z.
proč by nemohl mít tolik najeto?
rohYpnol
Protože tomu neodpovídá stav.
Kastle má povrchové koroze, barva je dodřená, spousta dílů není původních...
speedfred
Pán očakával auto ako zo salónu či z výrobnej linky?
rohYpnol
Tak je to v popisu...
Anonym
které díly nejsou původní? Myslíš baterku, plachtu, zadní mlhovku a pneumatiky? :-):-):-)
rohYpnol
Dale světla, budíky, možná i sedadla...
Zespodu rozhodně není ochrana podvozku, podlahy, náprav jako z výroby...

Prostě to, že to má 3 tis. km a je to jak z výroby je jen pohádka a absolutní nesmysl.

Ano, možná ro má najeto 15, 20 tis. km a byla to uloženka, kdy stejně odešlo všecko co nebylo z plechu, stálo to 30 let někde vedle buzerplacu a teď z toho někdo dělá garážovou voňafku...

Se podívej třeba na boční blinkry...
Anonym
Co je s nima? Boční blinkry se na to normálně dávaly a dávaj, ono se tot totiž s určitými úpravami a novým motorem stále vrábí jako UAZ Hunter, takže všechny díly jdou sehnat, neboš šly před rokem 2023.
rohYpnol
Co s nima? Jsou úplně zdegradovamé UV.
Anonym
to je při kvalitě sovětských plastů a faktu že to asi stálo někdy i venky u uloženky docela čekatelné ne :-)
rohYpnol
Já proti tomu nic nemám. Jen říkám že řeči o 3 tis. km a úchvatném stavu je jen pohádka.
traveldrive
...autošrot.cz bude priliehavejší názov tohto webu.
Zetti
Co je na tomhle aute nebo jinych srot?
speedfred
autošrot si mal skôr napísať pod tou čínskou plečku v teste.
traveldrive
Jazdil som s tým na vojenčine a môžeš mi veriť, že je to šrot. ;-)
speedfred
Tiež som s tým jazdil na vojne.
traveldrive
A? Jazdil si s tým rád? Ja nie. Odhliadnuc od toho, že sa s tým jazdilo ako s náklaďákom, tomu stále niečo bolo, výkon mizerný a spotreba až v nebesiach.
P.S. S tou čínskou plečkou súhlasím.
RaSuSK73
Tiez som sa s tym vozil na vojne a tlacil to z kazdeho blata, pretoze to nemalo uzavierky (alebo nefungovali), stacilo, aby sa trochu skrizil a koniec. Sofer vecne nadaval na spotrebu a nedostatocny vykon, aj T815 VVN 8x8 bola rychlejsia.
gil54
Každej s tím prej jezdil na vojně a při tom vo tom ví úplný ho***.

Žádnou špéru to nemá, jen redukci a pouze pro terén přiřaditelný pohon přední nápravy. Úměrně k této technické výbavě se to také logicky chová v terénu.
Zetti
Z tohohle pohledu je srot vsecko z komunisicke ery. To ale neznamena, ze ty muzealni kousky nemaji hodnotu. Takovou felicii jsem prodal koncem 70 let za par tisic, dneska stoji par set tisic. Jizda v tom byla desna, z dnesniho pohledu.
traveldrive
Súhlas. Ale narážal som skôr na to, že na ACZ bude pomaly viacej materiálu o "starých šrotoch" na predaj ako článkov o novinkách, testov a toho, čo by obsahom "nejlepší jízdy na webu" malo byť.
Zetti
Mam rad starý auta a vsecky mi zajímají. 3 ze 4 v my garazi jsou z minulyho stoleti. Jedno zajimavejsi nez druhý . Kdybych mel větší garáž, jeste bych do neceho nejakou kacku vrazil.

Takze jen houst a vetsi kapky 😃😃
traveldrive
Tak v tom prípade by som si prial viac článkov od pánov Dragouna a Haasa, prípadne ešte jedného pána, čo sa k nim tu a tam pridal, ale už konkrétne neviem, kto to bol.
ryccardo
Jestli chces vic testu o dispejich a infotainmentech, tak navrhuju web www.pctuning.cz tady je to o autech. Klidne i starych, kdyz se nova zajimava nedelaji.
Zetti
To v autech nemam a ani nepotřebuju. Minule stoleti, roky 87, 95 a 99.
traveldrive
No, to je taká tunajšia úchylka, že ani články o autách nie sú vždy o autách. Ale vždy lepšie ako pár riadkov o tom, kde je nejaký úžasný hrdzavý vergel na predaj. Ten článok neprináša žiadne info o aute, o technike, o jazde, alebo aspoň o histórii tohto kusa. Prakticky nič, len že sa niekde predáva.
Ako sa to dá robiť dobre, ukázal naposledy pán Káňa. Napriek tomu, že išlo o čínske auto, napísal zaujímavý a nestranný článok, ktorý mal hlavu a pätu. A to je to čo chceš ty, aj ja, aj asi každý.
Zetti
Tady je vsecko jaksi napůl. Nedodelany skripty, katastrofalni SEO.
Moje recenze na toyotu dříme na myacz uz vic jak rok a ceka na zveřejnění. Podle mne nejde o umysl, ale o prostou neschopnost. Neschopnost všech od vrátného po direktora
Libor Veselý
Příspěvek podléhá schvalování.