Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Videa

Zpět na článek

Chcete jet autem na olympiádu do Paříže? Kluci z Prahy vám ukážou, jak na to

6 komentářů

Horký Rom
S Jankem jsem se seznámil v jedné z malých kaváren minulý rok v dolní části Havelského trhu na Starém Městě. Ohromila mě jeho erudovanost v historii naší metropole a jeho neuvěřitelně jiskřivá charizma.
A ano, málem jsem zapomněl, v oblasti P-1 ho zná každá kočka. Skvělý tým :yes:
Kluci z Prahy, BRAVO 👏
Arese
Ještě nějaké otázky? 😄
ryccardo
Do Parize autem? Proc proboha autem, kdyz jsem tam za hodinu letadlem?
dodo24
Strach z lietania? Chuť sa zastaviť niekde po ceste? Potreba doniesť vela tekutín naspať do CR/SR? Tiez radsej lietam, ale hodina to nikdy nie je, vacsinou tak 4 vsehovsudy
ryccardo
Tak bavíme se o tom jet na olympiádu nebo do Francie pro víno 😁
To si musíš vybrat. Ale pokud se někdo bojí létání, tak si těch 12-14 hodin v autě holt užije. V letadle by si dal kafe kouknul na půl filmu a už by přistával. Z mě nesrovnatelně pohodlnější.
vencelín
Jezdit autem do a po Parizi v dobe olympiady je dost pitomost. Ta je dost zablokovana i bez olympiady natoz s ni. Parizi jsem projizdel nekolikrat, naposledy jsem tam byl na retromobile a v muzeu Citrona a vzdy jsem tam zkejsnul. K trase jezdim A6, a61,a6, pak po okresce na Pont a Mousson (vcelku dobra, da se valit 100 az 130), pak na dalnici do Nancy a zbytek cesty po n4. Ta je z casti dalnicniho typu. Zbytek obcas docela provoz a nejake ty radary.