Novinky
DanieliDesign
Zaujímavá variácia, krásny tiočivý moment a tá rýchlosť...!!!!!! 😄 hmmmmmmmmmmm..!!!!!!!!!!&
tak tu ide len o vykon na rozdiel od abt tt
DanieliDesign
Podľa toho ako ho zvýšili asi ano! 😄Ale veď aj design je iný! 😉
porshe-killer loooooool..... postavit tohle auto proti carrera s tak se bude smažit vypadnout aby nebylo v tak trapné situaci
DanieliDesign
Kde to píšu????KDE? 😲 :😉 :😉 :😉 >😁 >😁 >😁 >😁 :no: :no: :no: :no: :no😒br />
!!! :no:
!!! :no:
Je to v clanku. Koniec druheho odstavca. Bud sa nauc citat alebo popros svojho doktora nech ti to precita este raz. >😒]
DanieliDesign
1.ĎAKUJEM!!!!!!!!!!
2.
:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: 8-s 8-s 😲 😢 😢 😒 😒 ;-\ ;-\ ;-\ 😐 😐 :no: :no: :no: 8-s 8-s :no: :no:
2.
:no: :no: :no: :no: :no: :no: :no: 8-s 8-s 😲 😢 😢 😒 😒 ;-\ ;-\ ;-\ 😐 😐 :no: :no: :no: 8-s 8-s :no: :no:
Nic proti Danieli ale skus si clanok precitat pozorne a potom do 1 !!! prispevku napisat svoj nazor vsetky svoje pripomienky a pod. Usetris svoj cas a aj cas nas vsetkych ktory citaju diskusiu a potom ani nebudes musiet citat nasu "kritiku" na teba. Urcite si si vsimol ze s.eries kopu ludi co tu chodia. 😉
DanieliDesign
Ty ma(a ostatný) kritizuješ aj keď je môj príspevok dobrý!
Tak neviem Danieli - normalne ti napisem co ludi s.erie na tvojich prispevkoch a ze ta vraj kritizuju a pozri sa co vystrajas v diskusii pod Bentley - odkedy si tu napisal posledny prispevok si pod Bentley napisal 4 !!! prispevky a vsetky su o nicom. ;-\
DanieliDesign
Akoto, že o ničom?
DanieliDesign
Vieš, problém je v tom, že pre teba sú všetky moje príspevky o ničom!!!Napr. by som ti bol strašne vďačný keby si mi vysvetlil prečo boli príspevky na chrahtest BRILIANCE o ničom!
Taktiež by ma zaujímalo prečo si stále myslíš, že te DanielDesiqn som já!!!
Taktiež by ma zaujímalo prečo si stále myslíš, že te DanielDesiqn som já!!!
No pozri sa co vystrajas tu: 22😁7 jedna reakcia s jednou vetou a o dve minuty dalsia - reakcia sam na seba. POdla teba je to normalne ?
DanieliDesign
A načo som sa ťa pýtal si neodpovedal!Ty to ani neurobiš!!!A je to TOTAL od veci!Takže to skončím!
Len ťa prosím, FAKT PROSíM: nehovor, že TIIDA je pre mna konkurencia pre PASSAT!Pretože som to nenapísal!!!DOBRE? 😉 😉
Len ťa prosím, FAKT PROSíM: nehovor, že TIIDA je pre mna konkurencia pre PASSAT!Pretože som to nenapísal!!!DOBRE? 😉 😉
Briliance : co je podla teba normalne na prispevku :yes: :yes: :yes: :no: ? To ze Passat si oznacil ako konkurencii Tiidi je myslim si vsetkym jasne len sa to snazis zahrat do autu : ten isty nick, ten isty styl pisanie, kopa gramatickych chyb a k tomu somarina - DD to si bol ty zbytocne to zapieras. :-!
DanieliDesign
:no:
no jestli to bude stejně poruchový jako starý TT tak to moc killer teda nebude.... ;-\