Novinky
…a je fakt na h0vno sledovat, jak díky pár vypatlancům se tenhle kdysi skvělej a respektovanej fórum proměnil v totální žumpu pro výkaly a léčení jejich posr@nýho sebevědomí.
BTW Listování je funkční jak v macOS tak iOS, narozdíl od Mokrouse.
BTW Listování je funkční jak v macOS tak iOS, narozdíl od Mokrouse.
Máš pravdu. Tvůj odchod by to tady pozvedl 😒]
Momichodem, loučil ses tak se sbal a odpádluj, se všemi multinicky 😒] 😒]
Momichodem, loučil ses tak se sbal a odpádluj, se všemi multinicky 😒] 😒]
Netěší mě, že ses poznal a zareagoval zpátky, muItinicků.
Pádluj chlapče, pádluj... a nezastavuj 😒]
Jsem tvoje sestra, P.
Jistě. A já jsem vládce planety Persei Omikron 7.
Jistě, vládce ACZ.
Ne. Vládce CNC.
Google search:zorg43x
Ne. Jsem. Umělá inteligence 😁 😁 😁
A ty tady nemáš co prohledávat, protože jsi napsal že tady končíš :-!
A ty tady nemáš co prohledávat, protože jsi napsal že tady končíš :-!
24*7*365
Reaguješ do 2 min :yes:
Ale už tu nemáš co prohledávat. Nebo jsi multinick lhář.
Ale už tu nemáš co prohledávat. Nebo jsi multinick lhář.
Czech Wild Runners team z.s.
Takže lhář.
Ano, jseš.
Bravo. Další lež :yes:
Ano, tvá horká lež, redakční roztleskávač webu, zorg43x
Sorry, že teď ruším tvůj jinej muItinick arese.
Sorry, že teď ruším tvůj jinej muItinick arese.
Jsem z KOLABUJÍCÍHO Brna, největšího špuntu v ČR.
a proto mě zajímá dálnice Polsko - Vídeň,
tedy Přerov - Břeclav, která bude v roce 2032. Pro tento úsek je důležitá stavba Bzenec - Rohatec, která má být 2031.
Takže do roku 2032 bude v Brně dálniční kolabs.
a proto mě zajímá dálnice Polsko - Vídeň,
tedy Přerov - Břeclav, která bude v roce 2032. Pro tento úsek je důležitá stavba Bzenec - Rohatec, která má být 2031.
Takže do roku 2032 bude v Brně dálniční kolabs.
Bude. Navíc nechápu, proč staví 3pruh když už teď se ví, že nebude stačit... Zase o krok pozadu. Měli dělat 4 pruh. Alespoň mosty aby byly nachystané a majetkově.
Holt postavíme 3pruh a po přestřihnutí pásky ministrem dopravy se začne projektovat a plánovat 4pruh.
Ale zase to ber tak, že třeba u železnice je to ještě horší. Na třetím koridoru směr Ostrava zrušili při rekonstrukci na začátku tisíciletí několik nádraží/výhyben nebo třetí kolej Ostrava-Bohumín a teď řeší, kde vybudovat nové výhybny a třetí koleje, jelikož koridor je už na hraně či za hranou své kapacity. Slovy Cimrmana "Postavili železniční koridor, ale začaly jim tam jezdit vlaky".
Ale zase to ber tak, že třeba u železnice je to ještě horší. Na třetím koridoru směr Ostrava zrušili při rekonstrukci na začátku tisíciletí několik nádraží/výhyben nebo třetí kolej Ostrava-Bohumín a teď řeší, kde vybudovat nové výhybny a třetí koleje, jelikož koridor je už na hraně či za hranou své kapacity. Slovy Cimrmana "Postavili železniční koridor, ale začaly jim tam jezdit vlaky".
2031 je hodně optimistický termín. Připravil bych se na to, že proti tomuto "nejdelšímu skleníku ve střední Evropě" napnou ekoteroristi všechny svoje brokolice.
Brno by potřebovalo protlačit JZ a JV tangenty, aby se exitům 190 až 196 vyhnul tranzit na jih, jenže reálně je zatím v dohledu jen jižní tangenta (spojka D52 - D2) s UP rovněž až 2031. Do toho mnohaleté cukání v Bastru ohledně I/73... prostě Brrrr!
Brno by potřebovalo protlačit JZ a JV tangenty, aby se exitům 190 až 196 vyhnul tranzit na jih, jenže reálně je zatím v dohledu jen jižní tangenta (spojka D52 - D2) s UP rovněž až 2031. Do toho mnohaleté cukání v Bastru ohledně I/73... prostě Brrrr!
Dokončení D55 do Břeclavi v roce 2032? Tomu říkám optimismus 😁
Kupříkladu dálnice D1 měla být dokončena v roce 2013 a nyní to vypadá, že spolední úsek Říkovice-Přerov bude dokončen v roce 2026.
Na druhou stranu, Brnu ulehčí i dokončení D35 Mohelnice-Hradec, a to by mohlo být dříve než v 2032.
Kupříkladu dálnice D1 měla být dokončena v roce 2013 a nyní to vypadá, že spolední úsek Říkovice-Přerov bude dokončen v roce 2026.
Na druhou stranu, Brnu ulehčí i dokončení D35 Mohelnice-Hradec, a to by mohlo být dříve než v 2032.
Dětřichovský tunel je taky s velkým otazníkem, nicméně soukromý investor si snad termíny pohlídá. Tomu půjde o čas víc, než státu.
Myslím si, že jakmile budou chybět jen ty dva poslesní úseky Opatovec-Staré Město-Mohelnice, tak významná část tranzitu Severní Morava/Slezsko-Praha bude nedostavěnou D35 používat a případné pozdržení výstavby tunelu by nebylo fatální. Tedy s výjimkou dnů, kdy uzavřou Hřebečský tunel 😁
Ano, od Svitav na Mohelnici není žádná dědina, jen ten kruháč u Třebové. Ale Hřebeč, to je taky story. Aktuálně opět uzavřený až do poloviny srpna. 😐
Já to říkám už delší dobu, s ohledem na časté uzavírky jednoho či druhého tubusu klimkovického tunelu. Mají vždycky postavit jeden tubus navíc. A pak ať si pořád jeden z tubusů opravují.
To je asi dost neefektivní. A jsem zvědav, co budou brnaci říkat, až začne oprava strahovskeho tunelu. To nějaká rozkopanina u Brna bude naprosto banální.
Já zas netvrdím, že je to ideální u Brna, ale opravovat se musí, všude. Taky bych byl pro D1 a 6pruh, ale bohužel nebyla politická vůle u ANO.
Já zas netvrdím, že je to ideální u Brna, ale opravovat se musí, všude. Taky bych byl pro D1 a 6pruh, ale bohužel nebyla politická vůle u ANO.
Nechápu co všichni řeší s Brnem, které narozdil od Prahy má plnohodnotný obchvat a všechny dalnice jsou napojené. V Praze, kdyz clovek jede z D1, po dálnici dal může jen na D4, D5 a D6. Jinak pokid chce na D3, D7, 😱, D10, D11, musí mimo dalnici a kromě D3 musí jet skrz Prahu.
Nerozporuju, že je potřeba řešit celou CR, ale maraváci se často chovají, jako by se mělo vše točit kolem nich. A pak se stejně cpou do Prahy.
Nerozporuju, že je potřeba řešit celou CR, ale maraváci se často chovají, jako by se mělo vše točit kolem nich. A pak se stejně cpou do Prahy.
Proboha nelži. Když o tom nic nevíš, tak aspoň buď zticha.
Brněnský okruh je ve vyšším stupni nedokončení než pražský. Víc okruhu není než je. Žádný obchvat Brma neexistuje.
Brněnský okruh je ve vyšším stupni nedokončení než pražský. Víc okruhu není než je. Žádný obchvat Brma neexistuje.
Já nemluvím o okruhu, ale o návaznosti. Škoda, že tu někteří moraváci nerozumí češtině.
Nelži. Psal jsi obchvat!!!
Stav zde😒br />https😐/www.mestsky-okruh-brno.cz/plan-vystavby/
Tak se dovzdělej :-!
Stav zde😒br />https😐/www.mestsky-okruh-brno.cz/plan-vystavby/
Tak se dovzdělej :-!
No však jo. A ten obchvat má plnou návaznost na dalnicni síť. D1, D2, D52. Na jakou dalnici se nedostanu z D1, abych musel projet Brnem?
Ne. Žádný obchvat Brna neexistuje. Smůla.
Je hotová část VMO, větší část chybí.
Pražský okruh je ze 3/4 dokončený.
Smůla. Vůbec netušíš která bije. Nebo záměrně lžeš :-! :no:
Je hotová část VMO, větší část chybí.
Pražský okruh je ze 3/4 dokončený.
Smůla. Vůbec netušíš která bije. Nebo záměrně lžeš :-! :no:
Zvláštní, více něž púl hodiny a tvá reakce nikde i když jsi online 😒] 😒] 😒]
Jistě se dozvím, že chvíle je 1s až 24h 😒] 😒] 😒]
Sám ses zase dostal do velmi trapné pasti 😒] 😒] 😒] :no:
Jistě se dozvím, že chvíle je 1s až 24h 😒] 😒] 😒]
Sám ses zase dostal do velmi trapné pasti 😒] 😒] 😒] :no:
Tady je zavedena povinnost odpovidat do urciteho casu ?
Buď si přečti o co šlo od začátku celé nebo se do toho nemotej.
Nestojí to zato, šlo jen o to že mikeš opět chytil sám sebe do pasti a neví, co znamená slovo můžeš.
Nestojí to zato, šlo jen o to že mikeš opět chytil sám sebe do pasti a neví, co znamená slovo můžeš.
Me je jedno o co jde, ale ze tady po nekom vyzadujes reakci 😁 vsichni jsme tu tak nejak dobrovolne.
Kdy jsi skrz ten "plnohodnotný obchvat" jel naposledy? 😄
Já nemluvím o plnohodnotnem obchvatu, ale o návaznosti. A jel jsem minulý týden, ve čtvrtek a pojedu zase příští týden. No a oproti Praze to není o nic horší. Např od D5 po Barrandov okruh stojí každý všední den od rána do odpoledne. příjezdu do Prahy po D1, nebo strakonická a okruh v tunelech. Tam to stojí též pravidelně v těch 3 pruzích.
Ano, proto Praha ani Brno nemají obchvat, který zvládá plnit svoji funkci. Spousta lidí Brno raději projíždí přes město, kde - po hříchu - opět chybí plnohodnotný VMO. Já jsem rád za každý nový kilometr pozemní komunikace, ať už v Praze, Brně nebo jinde. Tolik ke tvé otázce, proč všichni řeší Brno. Je to potřeba řešit.
Ano, je potřeba řešit všude. Ne jen Brno, jak někteří pořád křičí u každého nové zapocateho úseku dalnice kdekoliv v cr. Nikdy jsem si nevšiml, že by kdokoliv křičel, že při rozšiřování dalnice u Brna, se nestaví u Prahy, u Hradce, Budějovic atd. Jen Brňáci ( me vsichni ) chtějí vše jen pro sebe.
Zatím to vypadá, ze o tom nevíš ty nic, misto argumentu jen pokus o umlceni pravdy/jiného nazoru. Hele, jen takový dotaz, nebyl jsi v KSČ, ti se chovali stejně.
No, a myslíš že když se někde jinde opravuje, že to je lepší? Není lol 😒] 😒]
No, a myslíš že když se někde jinde opravuje, že to je lepší? Není lol 😒] 😒]
Zase jsi lhal. Že brňáci něco chtějí. Ale ne, kritika zaznívá silně od dopravců, a ti nesídlí právě a jen v Brně.
https😐/www.seznamzpravy.cz/…bujici-d1-254853#…
https😐/www.seznamzpravy.cz/…bujici-d1-254853#…
Všechno rozkopane je zasekane. Rofl. 😒]
A kamionaci si stěžují i když nemůžou vic překračovat povolenou rychlost a musí jet 85 místo 90, nebo nedej bože, předepsaných 80.
A kamionaci si stěžují i když nemůžou vic překračovat povolenou rychlost a musí jet 85 místo 90, nebo nedej bože, předepsaných 80.
Jsi ubožák :no: A hlavně lhář.
Nikde jsem nepsal že chybí 3km D6 ani 3km D3. NAIOAK jsem psal že D3 nevede ani k Praze takže jsi opět lhal když jsi se bavil o propojení na D3 kolem Prahy. D3 k Praze zatím nevede, takže se není na co napojovat.
Proč neustále a opakovaně lžeš?
Nikde jsem nepsal že chybí 3km D6 ani 3km D3. NAIOAK jsem psal že D3 nevede ani k Praze takže jsi opět lhal když jsi se bavil o propojení na D3 kolem Prahy. D3 k Praze zatím nevede, takže se není na co napojovat.
Proč neustále a opakovaně lžeš?
To ani nepíšu že jsi to tvrdil. 😒] 😒]
Já píšu, že končí kouskem za Prahou a dal jsem přibližně kilometry.
Takze jsi lhář ty. Díky za potvrzení. :yes: :yes😒br /> Ještě se prosím víc ztrapnuj. Ani ten whataboutismus ti nejde.
Pak se nediv, že ani lidi nechtějí poslouchat pláč z Brna, kdyz si takhle vymýšlejí
Já píšu, že končí kouskem za Prahou a dal jsem přibližně kilometry.
Takze jsi lhář ty. Díky za potvrzení. :yes: :yes😒br /> Ještě se prosím víc ztrapnuj. Ani ten whataboutismus ti nejde.
Pak se nediv, že ani lidi nechtějí poslouchat pláč z Brna, kdyz si takhle vymýšlejí
"Kéž by to bylo jen 3km." X "To ani nepíšu že jsi to tvrdil."
LŽEŠ.
"Jen Brňáci ( me vsichni ) chtějí vše jen pro sebe."
Na situaci D1 si stěžují DOPRAVCI, ne pouze Brňáci. LŽEŠ.
"Jinak pokid chce na D3, D7, 😱, D10, D11, musí mimo dalnici a kromě D3 musí jet skrz Prahu" LŽEŠ.
"Brnem, které narozdil od Prahy má plnohodnotný obchvat " LŽEŠ.
"Řekl někdo kdo Prahu asi ani neviděl. Ale v pořádku. V Praze kolony nejsou" LŽEŠ.
...
... fakt to máš zapotřebí pořád lhát?
LŽEŠ.
"Jen Brňáci ( me vsichni ) chtějí vše jen pro sebe."
Na situaci D1 si stěžují DOPRAVCI, ne pouze Brňáci. LŽEŠ.
"Jinak pokid chce na D3, D7, 😱, D10, D11, musí mimo dalnici a kromě D3 musí jet skrz Prahu" LŽEŠ.
"Brnem, které narozdil od Prahy má plnohodnotný obchvat " LŽEŠ.
"Řekl někdo kdo Prahu asi ani neviděl. Ale v pořádku. V Praze kolony nejsou" LŽEŠ.
...
... fakt to máš zapotřebí pořád lhát?
No psal jsi, že chybí 3km.
"Psal jsem že cca 3 km chybí"
já odpověděl, že kéž by to byly jen ty 3 km. A to platí pro všechny ty zmíněné dlanice.
Co tam máš dál?
"Psal jsem že cca 3 km chybí"
já odpověděl, že kéž by to byly jen ty 3 km. A to platí pro všechny ty zmíněné dlanice.
Co tam máš dál?
Hele tak se zase zbytečně nerozčiluj. V tomhle případě má Mikesus pravdu. Brno svůj obchvat má (bohužel aktuálně v rekonstrukci), zatímco v Praze chybí několik klíčových úseků obchvatu, který způsobuje časté kolapsy dopravy a zlepšení je zatím v nedohlednu.
Myslím, že Brnu hodně pomůže příští rok otevření dalších částí D35, po které pojede větší část traznitní dopravy, která by jela jinak po D1 a Brnu to uleví. Zároveň Brnu myslím hodně pomůže otevření D1 u Přerova a příští rok i otevření D55 do Bzence kudy tím páde vznikne alternativní trasa na Břeclav a Bratislavu, aniž by bylo potřeba jezdit do Brna. Čili zklidnění dopravy v Brně je na obzoru. V Praze to je nejdřív v roce 27, až se otevře alespoň propojka D10 - D1, která je teda nejakutnější.
Myslím, že Brnu hodně pomůže příští rok otevření dalších částí D35, po které pojede větší část traznitní dopravy, která by jela jinak po D1 a Brnu to uleví. Zároveň Brnu myslím hodně pomůže otevření D1 u Přerova a příští rok i otevření D55 do Bzence kudy tím páde vznikne alternativní trasa na Břeclav a Bratislavu, aniž by bylo potřeba jezdit do Brna. Čili zklidnění dopravy v Brně je na obzoru. V Praze to je nejdřív v roce 27, až se otevře alespoň propojka D10 - D1, která je teda nejakutnější.
Já nekřičím, že Brno je priorita. Já křičím, že když už se tam dělá modernizace/rekonstrukce D1, tak ji mají pořádně zkapacitnit.
Tak jako jsem řval, proč není modernizace/rekonstrukce D1 mezi Prahou a Brnem rovnou dělána jako třípruh v celé své délce. Nebo alespoň nejdříve dostavět D35 a pak teprve rozkopat D1 z dvoupruhu na o trochu lepší dvoupruh.
To samé je samozřejmě i Praha. Úseky Pražského okruhu mají vždy takové zdpoždění, že v době, kdy se to začne stavět, už původní projekt neodpovídá současné inzenzitě dopravy.
Koncepce dálnic vznikla v 60. letech a i když komunisté plánovali dimenzaci na stav automobilové dopravy v roce 2000 (čehož se naštěstí nedočkali), tak tehdy naplánovaná dimenzace nestačí. Zejména když po rozpadu Československa změny v koncepci dálniční sítě šly směrem k ještě většímu pragocentrismu.
Tak jako jsem řval, proč není modernizace/rekonstrukce D1 mezi Prahou a Brnem rovnou dělána jako třípruh v celé své délce. Nebo alespoň nejdříve dostavět D35 a pak teprve rozkopat D1 z dvoupruhu na o trochu lepší dvoupruh.
To samé je samozřejmě i Praha. Úseky Pražského okruhu mají vždy takové zdpoždění, že v době, kdy se to začne stavět, už původní projekt neodpovídá současné inzenzitě dopravy.
Koncepce dálnic vznikla v 60. letech a i když komunisté plánovali dimenzaci na stav automobilové dopravy v roce 2000 (čehož se naštěstí nedočkali), tak tehdy naplánovaná dimenzace nestačí. Zejména když po rozpadu Československa změny v koncepci dálniční sítě šly směrem k ještě většímu pragocentrismu.
Hele udělat to celý ve 3 pruhu by bylo problematický a nebylo by to ještě teď, ale jako že mohli části kde by nebyl problém s pozemky a s terénem udělat ve 3pruhu to teda mohli. Stačilo by pár úseků v délce třeba 10 km, tam kde je rovinatý terén a není potřeba budovat mosty. Časem by se na to dalo jen navázat a úseky postupně rozšiřovat.
Udělat tři pruhy jenom tam, kde s tím nejsou potíže a ne tam, kde je to potřeba, je stejně šikovné, jako udělat ve městě dvoupruhovou komunikaci a každých 400 metrů jí zúžit na jeden pruh kvůli tramvajovému ostrůvku. 😄
"A časem by se dalo jen navázat...." dálnicím postavit všechny nové mosty a tunely a městům zakopat všechny tramvaje pod zem. 😄
"A časem by se dalo jen navázat...." dálnicím postavit všechny nové mosty a tunely a městům zakopat všechny tramvaje pod zem. 😄
Samozřejmě, že by to pomohlo a bylo by to šikovné. Nebavíme se o úseku 400m ale třeba 10-15 km. Následně by se to mohlo dodělávat podle komplikovanosti (terén, mosty atd). S pozemky by kvůli těm pár metrům, které jsou potřeba snad problém nebude.
Třetí pruh chápu jako zkapacitnění příliš vytížené komunikace. K čemu je zkapacitnění příliš vytížené komunikace, když po deseti patnácti km - jak píšeš - dojde ke snížení kapacity o třetinu. To vznikne špunt a celých těch pracně zbudovaných 10 - 15 km třetího pruhu poslouží pouze jako zkapacitnění popojíždějící kolony.
Maximální průjezdní kapacitu určuje vždy "nejužší místo". Myslím.
Maximální průjezdní kapacitu určuje vždy "nejužší místo". Myslím.
Vycházíš z toho, že po té dálnici jedou dva souvislé proudy aut, což ale v praxi nebývá. Pokud by to bylo tak, že je D1 jedna souvislá šňůra aut, tak ti upřímně nepomůžou ani ty 3 pruhy. Zkapacitnění komunikace umožní předjíždět a provoz se lépe rozptýlí. Ostatně to tak po Evropě bývá např. kolem větších měst. Rozhodně by si přidáním 3. pruhu, tam kde by to bylo jednoduše realizovatelné, situaci nezhoršil, takže proč to neudělat? Takže máš pravdu, že maximální průjezdní kapacitu určuje vždy nejužší místo, ale jak píšu D1 není běžně souvislá kolona bez mezer jedoucí ve 2 pruzích.
Víc pruhů kolem velkých měst se dělá proto, protože kromě dálkového provozu se musí vejít ještě provoz, který zde u těchto měst přibývá z blízkých okolních obcí.
Víc pruhů u větších měst se obecně dělá proto, protože kromě běžného dálkového provozu se u těchto měst musí vejít navíc ještě provoz z blízkých okolních obcí.
No, za určitých podmínek by ten třetí pruh od nikud nikam mohl nějaký provoz, jak říkáš, rozptýlit. Proč to neudělat? To je otázka za zlatého bludišťáka. Protože třeba pochybný přínos "rozptýlení provozu" zrovna v místě, kde to náhodou jde udělat a ne kde je to potřeba, se ekonomicky hrubě nevyplatí? Nevím, jen tak uvažuju....
A tři pruhy, zejména v okolí velkého města, mi pomůžou. Jeden pruh odvede X, dva pruhy odvedou 2X, tři pruhy odvedou 3X vozidel. Samozřejmě za předpokladu, že provoz lze rozpustit plynule do města, když ve městě dálnice končí (Praha) nebo část projede jako tranzit a část se rozpustí ve městě (Norimberk).
No, za určitých podmínek by ten třetí pruh od nikud nikam mohl nějaký provoz, jak říkáš, rozptýlit. Proč to neudělat? To je otázka za zlatého bludišťáka. Protože třeba pochybný přínos "rozptýlení provozu" zrovna v místě, kde to náhodou jde udělat a ne kde je to potřeba, se ekonomicky hrubě nevyplatí? Nevím, jen tak uvažuju....
A tři pruhy, zejména v okolí velkého města, mi pomůžou. Jeden pruh odvede X, dva pruhy odvedou 2X, tři pruhy odvedou 3X vozidel. Samozřejmě za předpokladu, že provoz lze rozpustit plynule do města, když ve městě dálnice končí (Praha) nebo část projede jako tranzit a část se rozpustí ve městě (Norimberk).
No kdyz se ti muj napad nelibi, tak je pak moznost, kterou zvolilo ministerstvo tj nepostavit nic a nechat to cely dvoupruhovy. Jestli ti to prijde takhle lepsi, tak pro me za me 🤷♂️
A jestli v tom hledas nejakou ekonomickou navratnost, tak to te asi taky zklamu. Zadna tam neni, takze z tohodle pohledu je taky lepsi tam nechat 2 pruh.
A jestli v tom hledas nejakou ekonomickou navratnost, tak to te asi taky zklamu. Zadna tam neni, takze z tohodle pohledu je taky lepsi tam nechat 2 pruh.
Rozšiřovat na 4 pruhy i za cenu že by 4-tý byl nesouvislý a jen někde rozhodně cenu mělo.
Samozřejmě za podmínky, že stát a ŘSD funguje a v dalších etapách půjde po celkovém dokončení 4pruhu i v těch problematických místech.
Samozřejmě za podmínky, že stát a ŘSD funguje a v dalších etapách půjde po celkovém dokončení 4pruhu i v těch problematických místech.
@ rycc. 19:25
Nebuď hned tak poštípanej, diskutujeme v klidu, nejsem generálně proti třem pruhům, jenom mně, jako pololaikovi, dává větší smysl třípruh tam, kde je potřeba (zejména v okolí velkých měst) a ne všude, ale navíc ne úplně všude, ale jenom tam, kde to jde.
O tvé argumentaci od začátku přemýšlím a snažím se jí komentovat.
Nebuď hned tak poštípanej, diskutujeme v klidu, nejsem generálně proti třem pruhům, jenom mně, jako pololaikovi, dává větší smysl třípruh tam, kde je potřeba (zejména v okolí velkých měst) a ne všude, ale navíc ne úplně všude, ale jenom tam, kde to jde.
O tvé argumentaci od začátku přemýšlím a snažím se jí komentovat.
Jiste ze prioritne u velkych mest ale pokud to tam smrdi nejakym novym mostem, ktery to cely zkomplikuje a prodlouzi, tak proto pisu ze by bylo dobry to stavet hlavne tam kde to bude rychle postaveny. Ale to se melo udelat uz v ramci rekonstrukce kdyz se to delalo. Mohla byt uz castecne 3+3
Jsi prokazatelný lhář.
D3 vůbec není k Praze dotažena
D7 prakticky navazuje na velký pražský okruh, až na krátký úsek cca 3 km
😱, D10, D11 navazuje na pražský okruh.
Jsi lhář :no:
D3 vůbec není k Praze dotažena
D7 prakticky navazuje na velký pražský okruh, až na krátký úsek cca 3 km
😱, D10, D11 navazuje na pražský okruh.
Jsi lhář :no:
Ty vůbec nevíš jak je D7 napojena 😒] 😒]
50, semafor, přechod. To vlastně můžete závidět, tvými slovy máme přechod a semafor na dalnici.
50, semafor, přechod. To vlastně můžete závidět, tvými slovy máme přechod a semafor na dalnici.
Zase lžeš. Psal jsem že cca 3 km chybí. Proč neustále lžeš???
No ono u D7, i té D6, stejně jako D3 toho chybí o dost víc. Kéž by to bylo jen 3km. D6 konci 30km za Prahou, D7 ještě bliz. Ale hezký se v tom plácáš. Kdyz nic o tech dálnicích nevíš, tak raději piš o té desne zácpě u uzavírky v zatáčce před Vídni
Hoši myslím, že zbytečně jitříte emoce. Každý má trochu pravdu. V Praze akutně chybí obchvat a dodělání výpadovek např. ta D3, D7, D4. To že končí D6 aktuálně 30 km za Prahou už se nijak netýká provozu v Praze, takže je zbytečný to sem tahat. Navíc příští rok se otevře navazující úsek, takže bude D6 vyřízená a bude se po ní krásně jezdit Na Vary. Pro Prahu je teď klíčové mimo tu propojku D10-D1 i propojení D7-😱 a alespoň první dva úseky D3
Nejsem z Brna, ale hodněkrát jsem tama projížděl a na "plnohodotný obchvat" jsem tam nikdy nenarazil.
Pokud máš na mysli D1, tak platí, co píší rohYpnol nebo lyon667. Dokud nebudou tangenty včetně D43, která by tvořila západní část obchvatu, tak je D1 mezi mezi kilometry 194 a 196 špunt kvůli souběhu třech hlavních tranzitních směrů (Morava/Slezsko-Praha, Slovensko-Praha, Polsko-Rakousko).
Probíhající modernizace na tři pruhy je nedostatečná, jelikož ve skutečnosti budou průběžné pruhy na některých místech pouze dva a třetí pruh bude odbočovací/připojovací (tzn. pouze jeden pruh na odbočení a připojení). Bylo by asi přínosnější tuto modernizaci vůbec nedělat a místo toto dát peníze na stavbu tangent.
BTW Moraváci a Slezané si nemyslí, že by se mělo točit všechno kolem nich.
Snad nás nechceš obvinit z toho, že my jsme vám vnutili pragocentrickou koncepci dálniční sítě (všechny dálnice směřují paprskovitě do centra města) a škodolibě jsme to naplánovali tak, aby se oba městské okruhy začaly stavět až jako poslední, nikoliv jako první.
Pokud máš na mysli D1, tak platí, co píší rohYpnol nebo lyon667. Dokud nebudou tangenty včetně D43, která by tvořila západní část obchvatu, tak je D1 mezi mezi kilometry 194 a 196 špunt kvůli souběhu třech hlavních tranzitních směrů (Morava/Slezsko-Praha, Slovensko-Praha, Polsko-Rakousko).
Probíhající modernizace na tři pruhy je nedostatečná, jelikož ve skutečnosti budou průběžné pruhy na některých místech pouze dva a třetí pruh bude odbočovací/připojovací (tzn. pouze jeden pruh na odbočení a připojení). Bylo by asi přínosnější tuto modernizaci vůbec nedělat a místo toto dát peníze na stavbu tangent.
BTW Moraváci a Slezané si nemyslí, že by se mělo točit všechno kolem nich.
Snad nás nechceš obvinit z toho, že my jsme vám vnutili pragocentrickou koncepci dálniční sítě (všechny dálnice směřují paprskovitě do centra města) a škodolibě jsme to naplánovali tak, aby se oba městské okruhy začaly stavět až jako poslední, nikoliv jako první.
Jo, tohle mě taky hrozně "baví". Pepíci si všechny dálnice naprasí směr Praha, protože oni přeci potřebujou pohodlně jezdit do Prahy, a pak se hrozně diví, že tranzitní doprava jezdí přes Prahu 😒]
No já bych moc rád jel do jakýchkoliv Čech, nejen těch východních, jinudy než přes Prahu, jenže prakticky všechny dálnice vedou do Prahy/nebo směr Praha 😁
No já bych moc rád jel do jakýchkoliv Čech, nejen těch východních, jinudy než přes Prahu, jenže prakticky všechny dálnice vedou do Prahy/nebo směr Praha 😁
Když jedu z Ostravy, musím po dálnici do Brna. Taky mne tam nutí jezdit stejně jako z Čech do Prahy. Vesničani ze zatáčky před Vídni taky nutí jezdit všechny k nim, a pak se diví, že jim tam jezdí tranzitní doprava. 😒] 😒]
Jinak můžeš jet mimo dalnice, nikdo tě nenutí a můžeš se krásně vyhnout Praze.
Jinak můžeš jet mimo dalnice, nikdo tě nenutí a můžeš se krásně vyhnout Praze.
Taky se staví D35 jeti sis nevšimnul. To, že musíš přes Brno, je jen proto, že D35 není hotová.
To, že do Prahy (aspoň D0) musim je proto, že tam musím, ne proto že něco chybí.
To, že do Prahy (aspoň D0) musim je proto, že tam musím, ne proto že něco chybí.
No a d35 se staví a ještě není. Takze musím přes Brno. A hned sis odpověděl. Kdyz je tedy d35, tak z Pardubic do Ml.Boleslavi pojedeš zajiste přes Prahu co?
Ty teda válíš 😒] 😒] 8-s Pardubice jsou na Moravě???
Aspoň tyhle základy všech základů by jsi mohl zvládat :-!
Aspoň tyhle základy všech základů by jsi mohl zvládat :-!
No a tam dojedeš po té tvé d35 ne?
Neztrapňuj se vic než je třeba. A když dojedu do Pardubic, tak stejně pojedu do Prahy, když pojedu do jižních Čech, západních Čech, a logicky i středních Čech (smerPraha)..
Tangenciály v dálniční síti prostě chybí. To je fakt. Síť je radiální směr Praha, s jedinou severní alternativou.
Tangenciály v dálniční síti prostě chybí. To je fakt. Síť je radiální směr Praha, s jedinou severní alternativou.
No překvapivě z Pardubic do jižních Čech pojedeš přes Prahu, kdyz je napůl cesty 😒] 😒]
Ještě napiš, že když pojedeš z Varů do Brna, tak taky musíš přes Prahu 😒] 😒]
A predstav si, když pojedu s CB do Plzně, Chebu,Varů, Jihlavy, Brna, vlastne celou moravu, tak přes Prahu nepojedu. To ti nějak nesedí, že musíš pořád přes prahu
Ještě napiš, že když pojedeš z Varů do Brna, tak taky musíš přes Prahu 😒] 😒]
A predstav si, když pojedu s CB do Plzně, Chebu,Varů, Jihlavy, Brna, vlastne celou moravu, tak přes Prahu nepojedu. To ti nějak nesedí, že musíš pořád přes prahu
Aha, takže D1 u Brna není plnohodnotná dalnice. 😒] 😒] 😒]
Neříkám, že to není špunt, ale to je u D0 u Barrandova, u Lochkova, u Ořechu. Je tam plnohodnotná návaznost na dalnicni síť, narozdil od Prahy. Proto nechápu ten brekot kvůli Brnu, v Praze je to ještě horší a nikdo si kvůli tomu nevylévá srdíčko.
Neříkám, že to není špunt, ale to je u D0 u Barrandova, u Lochkova, u Ořechu. Je tam plnohodnotná návaznost na dalnicni síť, narozdil od Prahy. Proto nechápu ten brekot kvůli Brnu, v Praze je to ještě horší a nikdo si kvůli tomu nevylévá srdíčko.
Nelži mikeši. V Praze dennodenně žádné 30 km kolony nejsou. Jsi usvědčený lháři co lže o dálniční síti.
Aha. Řekl někdo kdo Prahu asi ani neviděl. Ale v pořádku. V Praze kolony nejsou 😒]
Nelži.
Napsal jsem, že v Praze dennodenně nejsou 30 km dlouhé kolony.
To že v Praze nejsou kolony mi podsouváš ty, prokazatelný lhář :-! :no:
Napsal jsem, že v Praze dennodenně nejsou 30 km dlouhé kolony.
To že v Praze nejsou kolony mi podsouváš ty, prokazatelný lhář :-! :no:
Doporučuji navštívit Prahu, kdyz je rozkopaná hlavní tepna. To vlastně ani nemusí. Pravidelně jsou kolony od Barrandova, přes D0 až na D5. Srovnavas nesrovnatelné. Kdyz se opravovala D5 u Prahy, kolony byly daleko za Beroun. Ono překvapivě opravy a uzavírky způsobí kolony. Někde není ani potřeba ani ty uzavírky, jako v Praze. Až rozkopou Ořech a budou rozšiřovat na 3 pruhy, brněnské kolony budou jak nic.
Je to plnohodnotná dálnice, ale nevnímám ji jako plnohodnotný obchvat. Obchvat je pro mě rychlá trasa, která odvádí dopravu z centra města. A tady často nastává opak, auta jedou po dálnici, blíží se k Brnu a navigace jim řekne, že mají sjet z dálnice, projet Brno centrem a pak zase najet.
Ano, v Praze je doprava celkově horší.
Ale vládní úřady a organizace, které to způsobují, sídlí u vás, lidi, co tam pracují, bydlí u vás, vy si to s nima můžete vyřídit z oči do očí ... my si můžeme leda tak vylévat srdíčko na diskuzi 😁
Ano, v Praze je doprava celkově horší.
Ale vládní úřady a organizace, které to způsobují, sídlí u vás, lidi, co tam pracují, bydlí u vás, vy si to s nima můžete vyřídit z oči do očí ... my si můžeme leda tak vylévat srdíčko na diskuzi 😁
Ale to že mám sjet z dálnice mi waze často hlásí i u Prahy. Než abych měl jet po jižní spojce na Ruzyň, ačkoliv je vnější i vnitřní okruh na této části, waze často doporučuje vedlejší trasy, i když ne úplně centrum.
hloupý, aby vytvořil metrové vlákno se stroječkem na provokace.
Jsem potěšen, jakou mi věnuješ pozornost :yes: 😒]
Jen pro tvoji info - sledoval jsem čas reakce.
Jen pro tvoji info - sledoval jsem čas reakce.
No, když je online tak bude reagovat během chvíle. Jaké překvapení
Jistě, jako ty že..
No když jsem online, tak samozřejmě můžu reagovat během chvíle 😒] ty snad ne?
MŮŽEŠ, o tom to je.
No pak kankunen má pravdu, nic jsi nemhl zjišťovat, protoze když je někdo online, tak reaguje.
Zase špatně mikeši. Zkus si vygooglit význam slova MŮŽEŠ 😒] Aspoň tyhle základy bys mohl zvládnout :yes:
Psal jsi, že jsi zkoušel čas reakce, ne jestli bude reagovat. Takze zkus si vygooglit nejdřív co píšeš sám 😒]
Pak to vypadá, ze si vymýšlíš, kdyz pokaždé píšeš něco jiného.
Pak to vypadá, ze si vymýšlíš, kdyz pokaždé píšeš něco jiného.
Ano, protože může reagovat do minuty nebo vůbec ty troubo. A poznám to podle času příspěvků, resp. jestli zareaguje
Tak šup, googlit, máš na to, věřím ti 😒] 😒] :yes:
Tak šup, googlit, máš na to, věřím ti 😒] 😒] :yes:
No ty tady teď rozvíjíš taky zbytečné a dlouhé vlákno, křičíš "chyťte zloděje" a sám jsi zloděj.
Alpha Tango
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Alpha Tango
Příspěvek podléhá schvalování.
Smutné je, že stát s tím není schopný nic udělat. A tak Patrik a další vybírají potichu "výpalné" za to, že některé stavby nebudou napadat...
PS: Redakce, to vám nevadí, že už par dní nejde listovat fotogaleriemi?
Jen Javascript konzole v dev toolech hází chybu "window.sendIoGalleryEvent is not a function". Tipuju, že něco změnili v JS a funguje to tomu, kdo má v cache starší verzi... jinak nevím.
Nejdřív zprasili galerii a zrušili možnost si zvětšit stránky a zbavit se tak reklamy a snadněji číst a koukat, pak přidali reklamu, co ti posune obraz dolů, aby sis ji lépe užil a teď mají zase tohle zamrzlý vylepšení. Prostě ten bulvár musí mít i luxusní obal, ne jen obsah.
Otevřu galerii a listuju a funguje, nic se starou verzí to není. No a pak když hledám dal, zjistím že nefunguje zvětšení fotek, ne listování. Což je pak dost velký rozdíl, aby to mohl někdo najít. To mi připomíná některé uživatele, kteří hlásí, že jim nejde počítač a nakonec zjistíme, že si smazali ikonu prohlížeče.
Zbylé funkce vem čert, ale nemožnost listovat je zásadní, proto jsem to zmínil.
Ale ne vždy, někdo ok, někdy špatně.
Maličkej obrázek auta a všude okolo hromady stupidních reklam.