Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Spolehlivé, dokud nepřijde kutil. Tesla varuje před šálením nabíječek

48 komentářů

Anonym
co nechal v Černobylu vypnout všechny bezpečnostní okruhy.
Je vidět, že podobní borci existují všude na světě.
Zetti
Možná sovětského, Černobyl v Rusku fakt není
Anonym
Myslíš, že byl sovětské národnosti? Věř tomu, že to byl ruzák jak poleno a že se pletl do e😜erimentu v ukrajinské JE.
Zetti
Zbav se falešné viry a osvoboď svou pomýlenou mysl. Sovětská narodnost neexistuje, jen v minulosti statni příslušnost.

Oba narody jsou na tom mentálně stejně, ta 2 roky stara adorace jednoho z nich je uměle udělaná a fakt ujeta.
Anonym
Takže jak zde probíhá diskuse. Já napíšu Ruzzák (Rus). Ty napíšeš Sovět. Já argumentuji, že sovětská národnost ne. A na to ty reaguješ, že já mám pomýlenou mysl, neboď sovětská národnost neexistuje. A takhle my si tady diskutujeme 😄 Je tady prosím někde alespoň jeden normální člověk? Nebo už jste všichni jenom Horký Rom?
Zetti
Těžko diskutovat s nekym kdo si plete národnost a státní příslušnost a místo neboť píše neboď, případně zařadí Černobyl do Ruska.

Taky se ptam kde jsou normální lidi? Nebo už nám zbyli jen pologramoti?
Anonym
Jenomže když ty nerozumíš správně co já píšu tak je těžké s tebou nějak diskutovat. Přečti si vlákno od začátku celé prosím. Už potřetí špatně rozumíš a vkládáš mi něco co jsem neřekl. Nemusíš mě poučovat o rozdílu mezi národnosti a státní příslušnosti. V tom směru nemám mezery ve vzdělání.
Zetti
Tomu fakt nerozumim😒br /> Připomíná mi to toho ruzkýho šaška co nechal v Černobylu

Co dela rusky sasek v Černobylu, jak víš ze to byl rusky sasek, kdyz je Černobyl na Ukrajině. Aspon zatím

Tak mi to prosim vysvětli
Mikesus
Co by tam dělal Rus? Asi treba to, že ovládal nejen Ukrajinu než zvládl všechny svým skvělým přístupem naštvat a rozpadl sw jeho imperialistický svaz, který by děsně rád znovu obnovil
traveldrive
Bože dobrý, ty si fakt vypatlané jelito. Si rovnaký ako presvedčený komunista v päťdesiatych rokoch, agitátor jak vyšitý.
Anonym
Anonym
Jeden trapný namachrovaný člověk ruské národnosti řídil chybně e😜eriment v Černobylské JE. Série chybných rozhodnutí společně s nebezpečným typem reaktoru z principu vedla ke katastrofě. Co na tom nechápeš?
traveldrive
Na tom nie je čo chápať, pretože píšeš nezmysly.
Zetti
To mi rekni z tvoji logiky, kdyz se ukrajinec narodi na ruske zakladne v ceskych milovicich, jakou vlastne ma narodnost. Je to cech? Je to rus? Je to ukrajinec? Vzdyt ukrajinci v Milovicich vubec nebyli........
Rus to byt nemuze, protoze.....
Tak to bude asi cech 😄

https😐/www.idnes.cz/…_zahranicni_vajo
traveldrive
Márna snaha... 😒
Horký Rom
Tomu nevěřím, to je nějaká horká dezinformace. Majitelé Tesel jsou přece vděční za každou minutu u nabíječky, kdy si mohou dojít na kávu a na záchod :yes:
Nebo Nebo
Však ti, co kupují takové nesmysly, by měli počítat s tím, že musí čekat u nabíječek, takže mi to přijde zbytečné tam dávat mokrý hadr. 😄

Navíc, elektromobily nikdy nehoří, takže ten hadr stejně nic nepřidá na to, aby se zvýšilo riziko, ale kdyby se omotala tankovací pistole, hned je požár na světě.

https😐/www.novinky.cz/…omobilu-40481219 (Vím, baterie se sama nevznití, ale hašení mohlo být rychlejší a vzduch čistší)
eLzyx
až na to, že žádná z těch baterií nehořela.
Katikakus
...u Tesla***ů přece nemůže nikoho překvapit...
dodo24
Inak prečo diskusia pod článkami o ICE zýva prazdnotou a všetci diesel dezoláti chodia komentovať EV? Asi preto, že ICE už nikoho nezaujímajú. Ani samotných fanúšikov.
Pepa_007
Protože je to horké téma. 😉
traveldrive
Určite zýva?
Pepa_007
Oplachovat zástrčku vodou. 😉 👍🏻

Se divím, že nabíjecí stojany nemají stříšku s FVE. Pár panelů by se tam vešlo.

Majitelé konvenční aut mají také problémy s tankováním. Třeba nesmějí kouřit. 😉
Anonym
Proto bys měl Horký Rome víc tankovat a míň hulit more.
eLzyx
v zahraničí se takové začínají stavět. Záleží na místě. Někde to ani není potřeba, protože je celý nabíjecí hub napojen na vodní elektrárnu - mimo rozvodnou síť.
Anonym
si pokecá místní magor sám se sebou. Kvalitka.
Ozzman
Tak proč na něj pořád reaguješ ?
Anonym
Protože to je jedno. Když nereaguju já tak se vždycky někdo najde.
Ozzman
Někdo trolla vždy nakrmí a proto žije dál a dál...
Mikesus
Však někde ho přímo nabadas, aby ti tam psal
Anonym
Vždyť ano, žádám ho o SZ ať s tím má nějakou práci. Které potom stejně nečtu, takže to je taková malá satisfakce. Pokud vím, ty jsi s ním několikrát vedl "seriózní" diskusi, což jsem nepochopil. Přinejmenším v jím založeném vlákně, pokud ne přímo s ním.
Mikesus
Ano, seriózní diskuze je rozdíl oproti krmení trolla. Dokud pose kdokoliv normálně, nemám problém s ním debatovat. I kdyby byl v 90% troll, těch 10% klidně budu, ale odmítám se účastnit uzeného troleni
Anonym
To je ale falešná představa, že nekrmíš trolla, když reaguješ jen na vybranou podmnožinu jeho příspěvků. Lhostejno, jak objektivně kvalitní jsou.
Othello
Když ochladím nabíjecí konektor, může pustit větší proud. A ostatní komponenty mají dle článku svoje vlastní senzory, tak čemu by to chlazení zástrčky mělo vadit ??
Mokrous
Nebo ne? No já si radši natankuju normálně jako vždy.
donPedro
každej zdejší diskutér přece ví, že se mokrý hadry fasujou na vrátnici a patřej na hlavu © GTI
Lenka Čížková
https😐/www.auto.cz/diskuse/4403/1?… Díky za krásnou patnáct let starou vzpomínku, buřtíků! 😘🥰❤️
Radovan Pastucha
tak toto vyslo :yes:
Lenka Čížková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
...to asi neuslyší rádi, ale mi normální lidé, kteří jezdí normálními spalovacími auty, omotávat tankovací pistole mokrými (ani jinými) hadry fakt nepotřebujeme... 😄 😄 😄
Arese
...to asi neuslyší rádi, ale mi normální lidé, kteří jezdí normálními spalovacími auty, omotávat tankovací pistole mokrými (ani jinými) hadry fakt nepotřebujeme... A to ani v největších vedrech! 😄 😄 😄
eLzyx
a proto jsou u každého stojanu rukavice ... sice z jiného důvodu, ale nám ruce od nabíjecího konektoru nesmrdí.
gil54
Není totiž nic šikovnějšího, než si vozit pořád v kufru tří druhy svejch vlastních hadic s tankovacíma pistolema a k tomu mít podepsaný smlouvy s dodavatelema, aby se člověk dostal k nějaký super fajnový ceně za litr paliva.

Když nejsem prase a ignorantský hovado a vo svý hadice v kufru se náležitě starám a udržuju je v čistotě pěkně do kolečka stočený, tak ani žádný rukavice vod stojanu nepotřebuju.

A rvát to do Chorvatska na jeden šťouch je na prd, protože jsem potom tři dny jako zpáskanej pes. Daleko lepší je to jet na pohodu, pětkrát šestkrát si dát pauzičku na dobití a při tom si vždycky cvičně vodpojit a zase připojit ten karavan a bejt po těch dvou dnech cesty na konci čerstvej jako rybička.
Arese
Na komoru! 😒] :yes:
Anonym
U stojanu s CNG jsem rukavice neviděl.
Ronault.
N U D A
Ronault.
N U D A
Lenka Čížková
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.