Elektromobilita
Tomu nevěřím, to je nějaká horká dezinformace. Majitelé Tesel jsou přece vděční za každou minutu u nabíječky, kdy si mohou dojít na kávu a na záchod :yes:
Však ti, co kupují takové nesmysly, by měli počítat s tím, že musí čekat u nabíječek, takže mi to přijde zbytečné tam dávat mokrý hadr. 😄
Navíc, elektromobily nikdy nehoří, takže ten hadr stejně nic nepřidá na to, aby se zvýšilo riziko, ale kdyby se omotala tankovací pistole, hned je požár na světě.
https😐/www.novinky.cz/…omobilu-40481219 (Vím, baterie se sama nevznití, ale hašení mohlo být rychlejší a vzduch čistší)
Navíc, elektromobily nikdy nehoří, takže ten hadr stejně nic nepřidá na to, aby se zvýšilo riziko, ale kdyby se omotala tankovací pistole, hned je požár na světě.
https😐/www.novinky.cz/…omobilu-40481219 (Vím, baterie se sama nevznití, ale hašení mohlo být rychlejší a vzduch čistší)
...u Tesla***ů přece nemůže nikoho překvapit...
Oplachovat zástrčku vodou. 😉 👍🏻
Se divím, že nabíjecí stojany nemají stříšku s FVE. Pár panelů by se tam vešlo.
Majitelé konvenční aut mají také problémy s tankováním. Třeba nesmějí kouřit. 😉
Se divím, že nabíjecí stojany nemají stříšku s FVE. Pár panelů by se tam vešlo.
Majitelé konvenční aut mají také problémy s tankováním. Třeba nesmějí kouřit. 😉
si pokecá místní magor sám se sebou. Kvalitka.
Tak proč na něj pořád reaguješ ?
Však někde ho přímo nabadas, aby ti tam psal
Vždyť ano, žádám ho o SZ ať s tím má nějakou práci. Které potom stejně nečtu, takže to je taková malá satisfakce. Pokud vím, ty jsi s ním několikrát vedl "seriózní" diskusi, což jsem nepochopil. Přinejmenším v jím založeném vlákně, pokud ne přímo s ním.
Ano, seriózní diskuze je rozdíl oproti krmení trolla. Dokud pose kdokoliv normálně, nemám problém s ním debatovat. I kdyby byl v 90% troll, těch 10% klidně budu, ale odmítám se účastnit uzeného troleni
Když ochladím nabíjecí konektor, může pustit větší proud. A ostatní komponenty mají dle článku svoje vlastní senzory, tak čemu by to chlazení zástrčky mělo vadit ??
každej zdejší diskutér přece ví, že se mokrý hadry fasujou na vrátnici a patřej na hlavu © GTI
https😐/www.auto.cz/diskuse/4403/1?… Díky za krásnou patnáct let starou vzpomínku, buřtíků! 😘🥰❤️
...to asi neuslyší rádi, ale mi normální lidé, kteří jezdí normálními spalovacími auty, omotávat tankovací pistole mokrými (ani jinými) hadry fakt nepotřebujeme... 😄 😄 😄
...to asi neuslyší rádi, ale mi normální lidé, kteří jezdí normálními spalovacími auty, omotávat tankovací pistole mokrými (ani jinými) hadry fakt nepotřebujeme... A to ani v největších vedrech! 😄 😄 😄
a proto jsou u každého stojanu rukavice ... sice z jiného důvodu, ale nám ruce od nabíjecího konektoru nesmrdí.
Není totiž nic šikovnějšího, než si vozit pořád v kufru tří druhy svejch vlastních hadic s tankovacíma pistolema a k tomu mít podepsaný smlouvy s dodavatelema, aby se člověk dostal k nějaký super fajnový ceně za litr paliva.
Když nejsem prase a ignorantský hovado a vo svý hadice v kufru se náležitě starám a udržuju je v čistotě pěkně do kolečka stočený, tak ani žádný rukavice vod stojanu nepotřebuju.
A rvát to do Chorvatska na jeden šťouch je na prd, protože jsem potom tři dny jako zpáskanej pes. Daleko lepší je to jet na pohodu, pětkrát šestkrát si dát pauzičku na dobití a při tom si vždycky cvičně vodpojit a zase připojit ten karavan a bejt po těch dvou dnech cesty na konci čerstvej jako rybička.
Když nejsem prase a ignorantský hovado a vo svý hadice v kufru se náležitě starám a udržuju je v čistotě pěkně do kolečka stočený, tak ani žádný rukavice vod stojanu nepotřebuju.
A rvát to do Chorvatska na jeden šťouch je na prd, protože jsem potom tři dny jako zpáskanej pes. Daleko lepší je to jet na pohodu, pětkrát šestkrát si dát pauzičku na dobití a při tom si vždycky cvičně vodpojit a zase připojit ten karavan a bejt po těch dvou dnech cesty na konci čerstvej jako rybička.
Je vidět, že podobní borci existují všude na světě.
Oba narody jsou na tom mentálně stejně, ta 2 roky stara adorace jednoho z nich je uměle udělaná a fakt ujeta.
Taky se ptam kde jsou normální lidi? Nebo už nám zbyli jen pologramoti?
Co dela rusky sasek v Černobylu, jak víš ze to byl rusky sasek, kdyz je Černobyl na Ukrajině. Aspon zatím
Tak mi to prosim vysvětli
Rus to byt nemuze, protoze.....
Tak to bude asi cech 😄
https😐/www.idnes.cz/…_zahranicni_vajo