Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Technika

Zpět na článek

BMW EfficientDynamics pro motory trojkové řady už na podzim

9 komentářů

Až si jednou přijedu do BMW salónu pro auto o kterým sem vždycky snil, tak vám teď můžu na křížek odpřísáhnout, že čistota provozu mě ani nenapadne. Může se vám to nelíbit, můžete mít jiný názor, ale to je tak všechno. 😉
DanieliDesign
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
No viete ale každá paráda niečo stoji. Ale hlavne to je teraz *in* mať motory z nižšími emisiami a nižšou spotrebou. Ale hlavne sa mi nezdá tá spotreba 5,1 litra, síce na papiery to je pekné ale v reále to už take pekné nebude. Ale snahu cením.
faktem je že když si bubu kupova bavíka tak se ekologií moc zabývat nebudu, ale je dyt je to jedno oni myslí za mě 😄 taky se moc těším na to až si ho jednou pudu koupit
DanieliDesign
Falco
BMW opět boduje, ostatně není se čemu divit, je to jedna z technicky nejvyspělejších automobilek na světě......Má to ovšem jednu malou chybičku...... Motory v rámci EfficientDynamics používající přímé vstřikování benzinu HPI (už nepotřebují Valvetronic dostaly piezoelektrické vstřikovače) si moc nerozumí z nekvalitním palivem, které je stále v oběhu v mnoha zemích, zejména pak v USA (největší trh pro BMW)
Přesně tak...Nejsem si zcela jist, ale myslím že si dokonce rozumí pouze s 98 oktanem,ne?
DanieliDesign
DanieliDesign