Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Nový Citroën je v Austrálii vzácnější než Ferrari. Kvůli nízkému zájmu Francouzi u protinožců končí

12 komentářů

Max Headroom
Stellantis jde do útoku, kdo bude další... Fiat? Maserati? Jeep? Alfa? Mám si hodit kostkou na jejich prodejní čísla?
traveldrive
Tak nie, aby analyzovali príčiny, prečo to roky išlo a zrazu to nejde, a snažili sa urobiť nápravu, radšej to zabalia...
Nebo Nebo
@ericn Je to jednoduché.

V 2007 měli v nabídce 3.0HDi (C6), 2.2 HDi (C😄... proto 3803 prodaných kusů.

A v roce 2021 měla tuším jen 1.2PT a 1.5HDi. Z čeho mají pak vybírat???
ericn
Tak to je velké překvapení... Vždyť Citroen nemá trhu co nabídnout. Malá auta se prodávají jen v Evropě a Asii, ostatní kontinenty malé auto jen s jedním uprděným 3hrnkem 1,2PT nechtějí ...
traveldrive
@ptr078
Vieš, aký je môj tip na mŕtvolu? Stellantis.
3_diamanty
Keby som zil v Australii... tiez si nekupim citrona... logika... a ani v eu si ho nekupim... to radsej skodu alebo vw.. pripadne nieco z azie... sorry ale je to tak...
ericn
@Nebo Nebo přesně tak 😋👍
ptr078
Tak vedenie sa v poslednej dobe uz parkrat vyjadrilo, ze vsetko co nezaraba ide prec. A budu sa bez lutosti rusit znacky. Moj tip na prvu mrtvolu je opel/vauxall.
Th0r
EU si mysli a naparuje se jako pan sveta, pritom je to zubozenej kul v plote.
traveldrive
@3_diamanty Nepochybujem, hlúpy si na to dosť, ty logika.
Arese
Ani já bych si Citroen (ani Peugeot) kvůli jejich naprosto zoufalé nabídce motorizací nekoupil, a to jsem Evropan. Co teprve Australan zvyklý na velká auta s pořádnými motory? 🙂
Nebo Nebo
@Max Headroom Myslím, že Peugeot, ten je to stejné, jako Citroën. Fiat (zatím) něco nabídne, Maserati též (i když už ne V😄, Jeep a Alfa, tam jsou stálé poměrně slušné motory.