Ekonomika
Nový Citroën je v Austrálii vzácnější než Ferrari. Kvůli nízkému zájmu Francouzi u protinožců končí
12 komentářů
Max Headroom
3
Stellantis jde do útoku, kdo bude další... Fiat? Maserati? Jeep? Alfa? Mám si hodit kostkou na jejich prodejní čísla?
Přejít do diskuze
Tak nie, aby analyzovali príčiny, prečo to roky išlo a zrazu to nejde, a snažili sa urobiť nápravu, radšej to zabalia...
@ericn Je to jednoduché.
V 2007 měli v nabídce 3.0HDi (C6), 2.2 HDi (C😄... proto 3803 prodaných kusů.
A v roce 2021 měla tuším jen 1.2PT a 1.5HDi. Z čeho mají pak vybírat???
V 2007 měli v nabídce 3.0HDi (C6), 2.2 HDi (C😄... proto 3803 prodaných kusů.
A v roce 2021 měla tuším jen 1.2PT a 1.5HDi. Z čeho mají pak vybírat???
Tak to je velké překvapení... Vždyť Citroen nemá trhu co nabídnout. Malá auta se prodávají jen v Evropě a Asii, ostatní kontinenty malé auto jen s jedním uprděným 3hrnkem 1,2PT nechtějí ...
Keby som zil v Australii... tiez si nekupim citrona... logika... a ani v eu si ho nekupim... to radsej skodu alebo vw.. pripadne nieco z azie... sorry ale je to tak...
Tak vedenie sa v poslednej dobe uz parkrat vyjadrilo, ze vsetko co nezaraba ide prec. A budu sa bez lutosti rusit znacky. Moj tip na prvu mrtvolu je opel/vauxall.
Ani já bych si Citroen (ani Peugeot) kvůli jejich naprosto zoufalé nabídce motorizací nekoupil, a to jsem Evropan. Co teprve Australan zvyklý na velká auta s pořádnými motory? 🙂