Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ekonomika

Zpět na článek

Nový Citroën je v Austrálii vzácnější než Ferrari. Kvůli nízkému zájmu Francouzi u protinožců končí

12 komentářů

Max Headroom
Stellantis jde do útoku, kdo bude další... Fiat? Maserati? Jeep? Alfa? Mám si hodit kostkou na jejich prodejní čísla?
Nebo Nebo
@Max Headroom Myslím, že Peugeot, ten je to stejné, jako Citroën. Fiat (zatím) něco nabídne, Maserati též (i když už ne V8), Jeep a Alfa, tam jsou stálé poměrně slušné motory.
ericn
Tak to je velké překvapení... Vždyť Citroen nemá trhu co nabídnout. Malá auta se prodávají jen v Evropě a Asii, ostatní kontinenty malé auto jen s jedním uprděným 3hrnkem 1,2PT nechtějí ...
Nebo Nebo
@ericn Je to jednoduché.

V 2007 měli v nabídce 3.0HDi (C6), 2.2 HDi (C8)... proto 3803 prodaných kusů.

A v roce 2021 měla tuším jen 1.2PT a 1.5HDi. Z čeho mají pak vybírat???
ericn
@Nebo Nebo přesně tak 😋👍
Th0r
EU si mysli a naparuje se jako pan sveta, pritom je to zubozenej kul v plote.
traveldrive
Tak nie, aby analyzovali príčiny, prečo to roky išlo a zrazu to nejde, a snažili sa urobiť nápravu, radšej to zabalia...
ptr078
Tak vedenie sa v poslednej dobe uz parkrat vyjadrilo, ze vsetko co nezaraba ide prec. A budu sa bez lutosti rusit znacky. Moj tip na prvu mrtvolu je opel/vauxall.
traveldrive
@ptr078
Vieš, aký je môj tip na mŕtvolu? Stellantis.
3_diamanty
Keby som zil v Australii... tiez si nekupim citrona... logika... a ani v eu si ho nekupim... to radsej skodu alebo vw.. pripadne nieco z azie... sorry ale je to tak...
traveldrive
@3_diamanty Nepochybujem, hlúpy si na to dosť, ty logika.
Arese
Ani já bych si Citroen (ani Peugeot) kvůli jejich naprosto zoufalé nabídce motorizací nekoupil, a to jsem Evropan. Co teprve Australan zvyklý na velká auta s pořádnými motory? 🙂