Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Fabia má v Česku nové akční výbavy. Nejmenší škodovka teď stojí od 365 tisíc

18 komentářů

Olík13
Kdyby začínala Fabia na 235.000 s litrovým šnekem, a třeba 435.000 v TOPu s 1,5l TSI, pak budiž...
Ale tomuto ceníku se snad ani nedá říkat "akční". Za městského prcka snad už nejde chtít víc!!!
Škoda žije svůj svět - a díky Bohu, nemusím ho sdílet.
Roman Horký
@Olík13 ani já nemusím.
Uživatel_5851326
Můžete nám uvést nějaké konkrétní nové auto v této kategorii pod 300000???
KANKUNEN
@Olík13 Tak 235t bys chtěl, za to máš dvě elektrokola nebo dva zahradní traktorky. Ani v Číně to tak levně nevyrobíš. Ty nesmyslně nízké ceny co byly v roce 2019 nemohly vydržet. Mrkni kolik stály auta před 20ti lety a kolik jsi měl na výplatu.
Barry Lyndon
@KANKUNEN Asi tak, pamatuju si, jak jsem před cca 5-10 lety porovnával v hlavě Dacii za asi 189tis s se zahradním traktůrkem, co mám, a který byl jen o cca 50tis levnější... Traktůrek dvouválec vzduchem chlazený (20 HP), karburátor, trocha jeklů, trocha plastů. Proti tomu auto, sice Dacia v holobytu, ale pořád auto se čtyř (tří?) válcem, pětikvaltem, katalyzátorem, karoserií, podvozkem, brzdami, ABS, 5 sedadel, dveře, okna, airbagy :-D ... atd... :-D
Barrichello
@Barry Lyndon já kupoval v roce 2009 zahradní traktůrek za 52 000 kč, sice jednoválec, ale 18 HP Briggs and Stratton. A fungoval prefektně až do roku 2018, kdy sem ho prodal. Za 150 byly v té době dvouláce Kawasaki nebo dokonce ty nejlevnější diesly.
KANKUNEN
@Barry Lyndon Jj, já to přirovnání již použil, ale tak moc si to nepamatuju.
Michal220
Tak fabia4 není žádný prcek.Na trhu není auto v té vaší ceně a 300tkč je snad jen sandero bez klimy a dalších věcí.
Barrichello
@Michal220 Ale je, neboj.
https://www.sauto.cz/…ai/i10/207135486
https://www.sauto.cz/…e-star/206791005

Stačí si umět ověřit fakta
Dinar
@Olík13 Sdílet ho nemusíš, ale když komentuješ, měl bys k tématu něco vědět. Fabie první generace se v našich podmínkách běžně používaly jako rodinné auto, ta akt. generace je o dobrých 20 cm delší, to už je velikost golfu 6, a vzhledem k tomu, že ji lze mít i s patnáctistovkou, což je dnes např. u Francouzů skoro nadstandard i o třídu dvě výše, nenazval bych ji určitě městským prckem. Jak vidíš ceny, to je samo tvoje věc.
Roman Horký
365 tisíc dnes je jako 180 tisíc před rýmou z čínských netopýrů. Aneb ukažte mi něco, co od té doby nezdražilo o 100 procent.
A propos, tady máte výsledek práce svého miláška Horkého Roma. Tak slabá diskuse od Das Skouda a navíc zrovna milované Fábky.
KANKUNEN
@Roman Horký Horký Rom je tvé dílo. Já ti říkal drž hubu, ale ty ne a teď ti z toho hrabe. Děláš mu tu šaška i když tu není.
Asi si tě vybral podle tohoto: https://www.youtube.com/results?…
Roman Horký
@KANKUNEN Moc lýbý! Reklama zdarma, sledovanost, sdílejte než to smažou!
Ringhofer
Dvoubarevné provedení (černá střecha) Fabii vážně NEsluší.
iudex
@redakcia
Ako to vyzerá so sfunkčnením moje.auto.cz ? Už nefunguje od 1.8. Chápem, že nie ste banka a neviete web opraviť v sobotu v noci, ale už to trvá tri týždne a stále nič.
Prosím vyjadrite sa, ako to vyzerá s opravou stránky, resp. či vôbec niečo robíte a máte záujem, aby MACZ pokračovalo?
Roman Horký
@iudex Horký Rom je tady déle než 3 týdny a taky to nikomu nevadí tak se nevztekej. A nechoď sem pokud se ti tady nelýbý. Mě moc lýbý.
Barrichello
@Roman Horký Horský rom = Hammuna
Arese
@Roman Horký Pravopis věru není tvoje silná stránka! 😁