Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

AutoRevue

Zpět na článek

Nová Škoda Elroq odhaluje interiér. Využije recyklované lahve, rybářské sítě i oblečení

7 komentářů

Thanh Lynda Phan
Recyklaty ze Sapy. 🙅🏻‍♀️
Arese
Tyto nehezké nové potahové materiály zákazníky od Škodovek spíše odradí....😞((
https😐/www.autoforum.cz/…im-jiste-nalaka/
h.onzyk
@Arese
Využití recyklovaných materiálů mi vůbec nevadí, naopak je mi sympatické, co je horší, ty náhledy vypadají jak kdyby byl ten interiér převzatý z Enyaqu, tzn. jen dotykový, bez SmartDials,.
Barry Lyndon
@h.onzyk
Smart dials budou jen v boomerských spalovácích (Kodiaq & Superb), do EV o nic zřejmě neuvažují (určitě ne v těch levnějších).
gil54
@h.onzyk
Interiér ze starejch hadrů, PETek, starejch sešlapanejch smradlavejch koberců a stejně voňavejch rybářskejch sítí a umělé "kůženky" je samozřejmě vždy sympatičtější a příjemnější na dotyk a omak oproti nějaký hnusný dýze z kořenového dřeva, pravé kvalitní kůže nebo - nedej bože - vlny. A i imitace broušenýho hliníku, chromu, karbonových struktur a i těch dřev jdou nakonec aplikovat na jakejkoliv 3x recyklovanej papundekl. A když si člověk dá pozor, ostříhá si nehty a sundá si prstýnky a kovové hodinky před každou jízdou, tak ty povrchy v pohodě vydrží mnohdy celou záruční dobu.

Takové auto dnes každý chce. Proto je třeba na tyto benefity co nejvíc upozorňovat, ještě dřív, než je kára vůbec na světě. Blázni jako já už pomalu vymírají a moderní populaci taková prohlášení o udržitelnosti jsou asi primární kritéria při rozhodování o výběru auta. Minimálně podle představ těch "ekologicky gramotných" manažerů automobilek, co stále vypouštějí tyto báječné a uklidňující texty. O planetu bude postaráno.
W.O. PRSCLEY
Budou taky tak dobře hořet jako Tesly?
Hóřéééla Tesla (SEMI) hořelááááá
rozfáájrovaná do bělááááá
hásičíííí na ni chrst chrst chrst
jeden si při tom spálil prst
😄 😄 😄
zajímavé je jak dokonale se o tom na auto.cz nepíše
ale opravdu se to stalo a dálnice byla kvůli tomu tesláckému vehyklu zavřená 18 hodin 😄 😄
a to nepíšu o ekologickém příspěvku 18 hodin hořících baterií 😄
ericn
Tak tenhle nový elektrošrot plný eko materiálů bude stát Škodovku hodně peněz a sil 👎