Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Testy

Zpět na článek

TEST Cadillac Escalade 6.2 V8 – Real-time full-size

11 komentářů

A Paul
Líbí se mi nový dizajn a zejména diskuse na portálu auto.cz.
Po úvodních kritice se vášně uklidnili, diskutující ubyli a stal se z toho celkem nudný informační server😃
KANKUNEN
@A Paul A ta komunikace s dikutéry, ta je taky věcná.
gil54
@KANKUNEN

No, ale zase pokud by - hypoteticky - uspořádali sraz fanoušků zmodernizovaného a zatraktivnělého auto.cz na nějakém okruhu, hmm, to jsem přehnal, asi na odlehlém parkovišti, tak mohou každého účastníka pohostit chlebíčkem. Bude jich stačit nakoupit pět. A minimálně tři jim stejně zbydou.
Lenka Čížková
@gil54 a samozřejmě se na sraz nedostavíš, ani ty, ani jeden z tvých multiučtů , Peťanku 🤡
W.O. PRSCLEY
@A Paul tak nevím, mám to brát vážně? Divnější design stránek a diskuze jsem ještě neviděl.
Nebo Nebo
Krásný vůz... Dnes jsem ho viděl jet a ten osmiválcový zvuk byl boží.
vencelín
Tak toto je Pan Automobil. Prostorný a pohodlný dostavnk na dlouhé cesty. Mé snové auto, i když klidně bych se spokojil s Chevy či GMC Suburbanem 😊. Těmto krasavcům kdysi se***val i Ford Excursion, čest jeho památce.
W.O. PRSCLEY
Po letech kdy se tady píše jen o elektrovehyklech, je to změna. Ale takových aut je spousta a bylo by o čem psát již dříve, pisálci z Auto cz.
Nebo Nebo
@W.O. PRSCLEY Článek je z roku 2007, nebo přesněji byl napsán před 6271 dny.
W.O. PRSCLEY
😄 .-) 😄 Řekl bych že nový design je asi nějaký melouch těch lidí co teď d dělají na novém stavebním portálu ... 😄 😄 😄
A Paul
@W.O. PRSCLEY

tak samozřejmě, ten smajlík na konci příspěvku jasně napovídá, že je to nadsázka ale zároveň i pravda.
Od změny dizajnu značně ubylo aktivity štvavých příspěvků , snad pouze mimo Romana Horkého, který si vystačí v diskusi sám se sebou a infantilních narážek nicku Lenka Čížková